Telítsd el vándorlásodat #WANDERLUST – Az anyasággal

Telítsd el vándorlásodat #WANDERLUST – Az anyasággal

6 Oktober 2021 0 Von admin

A #WANDERLUST tökéletes útmutató a következő felejthetetlen utazás inspirálásához és megtervezéséhez. Sabina Trojanova és más Insta-utazók több mint 500 emlékezetes úti célt fedeznek fel.

Ez a bejegyzés társult linkeket tartalmazhat, amelyekben jutalékot fizetek, ha a linkeken keresztül vásárol.

Tavaly nyáron az utazás gyakorlatilag lehetetlen volt! Idén nyáron várható utazáshoz elfoglalt, különösen a közúti kirándulások. Néhányunk még kényelmesen utazhat. Val vel #MEHETNÉK: A világ 500 legemlékezetesebb úti célja Sabina Trojanova, merüljön el az utazás világában anélkül, hogy elhagyná a kanapéját!


Vándorlás Sabina Trojanova Könyvszemle


Ez az élénk és merészen összeállított összeállítás több mint 500 felejthetetlen úti célt fed le. Mindegyik úti célt gyönyörűen gondozzák az utazási bloggerek, akik személyes betekintést, információkat, felbecsülhetetlen tanácsokat kínálnak, és hogyan készíthetik el a leginkább Instagram-értékű fotókat. Pompás képekkel teli, nehéz nem elvarázsolni a világ olyan részeiről, amelyekről néhányunk talán még soha nem hallott. Az Instagram legnépszerűbb utazói közül néhány megosztja legjobb utazási tippjeit és trükkjeit a felkeresett divatos úti célokról. Val vel #MEHETNÉK, tudni fogja, hová kell mennie, miért kell odautaznia, mit kell látnia és mit kell tennie, mielőtt lefoglalja a jegyet.Minden úti célt egy ikonikus, szemet gyönyörködtető, pillanatnyi kép és egy inspiráló idézet vagy magával ragadó felirat, valamint tömör és praktikus mutatók kísérnek-a csomagolástól az év legjobb látogatási idejéig. Ez minden, amire egy jövőbeli utazónak szüksége van egy könyvben. A Cloud 9 hullámoktól a Fülöp -szigeteken, az oroszországi Szent Bazil -katedrálison át a haiti zipliningig, #MEHETNÉK 500, túlságosan jó fényképen keresztül elviszi a világ legkülönlegesebb helyei közé.

Sabina Trojanova hét részre bontva, könnyen navigálható és elájult formátumban mindent megmutat az olvasóknak, amire szükségük van az ideális úticél megtalálásához. Akár a tökéletes városi helyszínt, a trópusi tengerparti menekülést, a kulturális elmélyülést, a barangoláshoz való teret, a tudatos utazási élményt vagy a kalandos képeslapot keresi az Edge -ről, ezek az Instagram híres fotók felfedik a keze ügyében lévő szépséget. Tökéletes azoknak a pénztárcabarát utazóknak, akik szeretik az Instagramhoz méltó helyet, #MEHETNÉK lenyűgözi az olvasókat az első fotótól kezdve.Sabina Trojanova író, fotós, műsorvezető és jelenleg egy londoni hajléktalan jótékonysági szervezet marketingmenedzsere. Munkái szerepeltek benne A Telegraph, Magányos bolygó, és Forbes, hogy csak néhányat említsünk. Úgy véli, az utazásnak hatalma van a tolerancia előmozdítására és az akadályok lebontására. Öt országban élt és 46 -ot látogatott meg eddig. Öt nyelven beszél, és arabul tanul. Jelenleg Londonban, az Egyesült Királyságban él.

Akár eltévedni szeretne Belize felfedezetlen tengerpartjainak felfedezésével, akár vágyakozni szeretne sétálni Tbiliszi, Georgia, macskaköves utcáin, #MEHETNÉK felajánlja nekünk azt a menekülési lehetőséget, amire oly nagy szükségünk van még otthonról is. Olyan ez, mintha a tenyerében tartaná az ideális utazási témájú Instagram feedet. Álom kalandok várnak!