Sonos Beam – Áttekintés – Ez a Soundbar felülmúlja a súlyát

Sonos Beam – Áttekintés – Ez a Soundbar felülmúlja a súlyát

24 September 2021 0 Von admin

A soundbar vs házimozi rendszer érve legalább pár éve eldőlt. A puristák talán nem értenek egyet, de a hangszórók puszta kényelme miatt a modern házimozi -rendszerek ki vannak könyökölve sok modern otthonban, különösen a kompakt lakásokban, ahol a hely mindig prémium. A hangsávok biztosan nem egyeznek meg a házimozi rendszer térhatású hangzási képességeivel, de sok prémium hangszóró továbbfejlesztette játékát, különösen azoknak a fogyasztóknak, akik olyan OTT platformokhoz csatlakoztak, mint a Netflix. A Sonos Beam ebben a szegmensben játszik, ez a hangmagasság elsősorban a hangzáskörülményei középpontjában áll.

Sonos

A Beam meglepően kompakt a nagy teljesítményű hangszóróhoz képest. Súlya 3 kg alatt van, könnyen szállítható a ház körül. Nincs akkumulátor-tartalék, mindig áramforráshoz kell csatlakoznia. Ez a hosszú, kapszula alakú soundbar alig több mint két láb hosszú és elég vékony ahhoz, hogy illeszkedjen a fészekbe vagy a nappaliba. Ásjuk a minimalista dizájnt (megnéztük a fekete szín opciót). A soundbar tetején csak néhány fizikai gomb található – hangerőszabályzó, lejátszás/szünet és elnémított mikrofon. A hátsó oldalon található egy párosítás (vagy a Sonos szeret „csatlakozás” gomb), valamint a HDMI -kábel, a hálózati tápegység és az Ethernet -port nyílásai.

Sonos Beam 1

A beállítás meglehetősen egyszerű. A legegyszerűbb a Sonos kísérőalkalmazás letöltése, majd Wi-Fi kapcsolat használatával történő beállítása. Van egy HDMI -port is, amely lehetővé teszi, hogy a TV -készülékhez HDMI -ívcsatlakozóval csatlakozzon. A Sonos alkalmazás meglehetősen intuitív, az alkalmazáson keresztül hozzáadhatja a kívánt zenei streaming lehetőséget. Párosítottam egy iPhone 12 Pro Max készülékkel, és alapértelmezett beállításként hozzáadtam az Apple Music alkalmazást. Hozzáférhettem a lejátszási listáimhoz közvetlenül a Sonos alkalmazásból, amíg ugyanazon a Wi-Fi-hálózaton csatlakozom. A zene nem áll le, amikor hanghívást kap a telefonján.

Bár a Wi-Fi kapcsolat a Bluetooth-nál szélesebb tartományt kínál, a Bluetooth-kapcsolat hiánya kissé kényelmetlen, különösen akkor, ha csak a telefonján médiafájlként tárolt számot szeretné lejátszani. Szintén találkoztam a hangszóró és a telefon Wi-Fi kapcsolata közötti időnkénti megszakadással. Nem csak a zenei streaming szolgáltatások, a Sonos Beam lehetővé teszi, hogy olyan digitális asszisztensekkel is kapcsolatba lépjen, mint az Amazon Alexa, ha hangutasításokat szeretne használni. A készülékhez nincs távirányító, de jó a TV -távirányító vagy az okostelefon.

Ez az eszköz négy teljes tartományú mélysugárzóval van kötve, amelyek biztosítják, hogy hallja a középkategóriás hangfrekvenciák és a mély, gazdag basszusok hűséges lejátszását. Van egy magassugárzó az éles és világos párbeszédhez. Ez az a terület, ahol a Sonos Beam valóban nyújt, jobban tudtam felvenni a hangokat és a párbeszédeket, mint sok más hangsor, amelyet nemrégiben megnéztem. A basszus erősítést kap három passzív radiátorból. De ha komoly ütésre van szüksége, akkor is hozzá kell adnia ezt az extra mélysugárzót. Az alkalmazás a basszus és a magas hangok beállításának kényelmét is biztosítja; testreszabhatja hangját egyes helyiségek vagy szobacsoportok szerint.

Sonos Beam

A Sonos Beam elegendő ahhoz, hogy akár egy nagy nappalit is megtölthessen egy rögtönzött házibuli számára. Könnyen az egyik legjobb hangsáv 50 000 Rs alatt, és nagyszerű kiegészítője síkképernyős TV -jének vagy kivetítőjének.

Az Sonos Beam ára 43 999 Rs, és fekete -fehér színben kapható

Olvassa el; A OnePlus Buds Pro áttekintése: Harmadszor a varázs