Samsung Galaxy Z Flip 3 5G – Áttekintés – Itt az ideje, hogy belevágjon

Samsung Galaxy Z Flip 3 5G – Áttekintés – Itt az ideje, hogy belevágjon

24 September 2021 0 Von admin

Van valami a populáris kultúrában és az összecsukható telefonban. Gondoljon csak vissza a Nokia Communicator in the Saint -re vagy a Moto RAZR -re, amely a 2000 -es évek stílus ikonjává vált. Nagy különbség van a telefonok és a 2020 -as összecsukható vízió között. A 2020 -as évek verziója összecsukható kijelzőket tartalmaz, ezek csak összecsukható telefonok voltak, ahol a kijelző a hajtás egyik felében volt. Joggal mondhatjuk, hogy a Samsung könyörtelenül törekedett egy teljesen új kategóriájú okostelefon létrehozására. Az olyan márkák is mérlegeltek, mint a Motorola és a Huawei, de a Samsungnak sikerült (szó szerint) kiegyenlítenie első generációs Fold és Z Flip eszközeinek néhány korábbi hibáját. Ezért gondoljuk, hogy a Z Flip 3 valójában küszöbérték lehet az okostelefon számára.

Samsung Galaxy Z Flip 3 5G

Bár a RAZR uralkodása idején Hollywood nagyobb hatást gyakorolhatott a populáris kultúrára, a 2020 -as években más a helyzet. Elküldtem a Rolling Stone indiai kiadásának egy példányát, a borítón a koreai BTS zenekarral egy barátomnak és egy kemény BTS-rajongónak, aki az Egyesült Államokban él. Az olyan platformok, mint az Instagram és a TikTok, letörték a kulturális határokat abban az időben, amikor az okostelefonok divatbevallássá váltak. Nem hiszem, hogy egyetlen telefon sem képes ezt jobban kihasználni, mint a Z Flip 3. A Samsung testreszabható tartozékai széles körben elismerik ezt a tendenciát. Ez egy okostelefon, amelyet beszélgetések indítására terveztek. A Z Flip (nem volt Z Flip 2, a Samsung kihagyott egy számot, hogy megőrizze összhangját a többi összecsukhatóval – a Z Fold 3) volt az egyik legérdekesebb okostelefon, amelyet tavaly megvizsgáltunk az MW esetében.

A Samsung megtartja ugyanazt a felhasználói élményt néhány átgondolt tervezési fejlesztéssel. Először is, a fedőképernyő az apró csíkokból 1,9 hüvelykes Super AMOLED kijelzővé válik (260 x 512 képpont). A szöveges és hívásértesítésektől az időjáráson át a naptárig egy csomó kütyü hozzáadható ehhez a képernyőhöz, lehetővé téve a gyors „lapozást” a képernyő megnyitása nélkül. Az elsődleges 6,7 hüvelykes AMOLED 2X kijelző (2640 x 1080 pixel) kijelző 120 Hz-es frissítési gyakorisággal kap lendületet. A készülék masszívabbnak tűnik (elődjéhez képest); ez az első vízálló összecsukható, IPX8 tanúsítvánnyal. Nem teljesen porálló, de összességében nem kell rendkívül óvatosnak lenni vele, mint az első generációs Z Flip.

Samsung Galaxy Z Flip 3 5G

Most tegyük félre a hardvert. A szíve egy Qualcomm Snapdragon 888 processzor, 8 GB RAM -mal (mi kipróbáltuk a 128 GB -os belső tárhelyet, van egy 256 GB -os opció is). Teljesítményét tekintve nagyon hasonlított a Samsung Galaxy S21+ -ra, és lenyűgöző 3421-es (többmagos) pontszámot ért el a Geekbench benchmark tesztünkben. Az akkumulátor élettartama azonban nem olyan lenyűgöző, mint az S21+. Ez egy 3300 mAh -s akkumulátort tartalmaz, amelynek át kell vinnie az átlagos napot.

A zökkenőmentes görgetésnél és játéknál több az egyedülálló összecsukható kijelző, amely számos használati esetet nyit meg. Ugyanez a helyzet a kamerával is, amely a legtöbb tesztünkben hasonló eredményeket produkált, mint az S21+. Az összecsukható forma lehetővé teszi a menő szelfik készítését és a kihangosított videók készítését. A Z Flip 3 egyesíti az 12 MP elsődleges és a 12 MP ultraszéles lencsét. Viszont nincs optikai zoom. A készülék még gyenge fényviszonyok között is kiváló képeket készít, de a videók biztosan nem egyeznek a drágább S21 Ultra -val, amely továbbra is a komoly fotósok kedvelői közé tartozik. De akkor ez a telefon nem fordulhat meg. Nos, ez a telefon lényege.

Samsung Galaxy Z Flip 3 5G

A Z Flip 3 valójában egy összecsukható okostelefon, amelyet érdemes megvenni. A Samsung ezt az áron 25 ezer Rs -tal alacsonyabb áron indította el, mint a tavalyi Z Flip, annak ellenére, hogy jelentős termékfejlesztéseket hajtott végre. Ezeket a frissítéseket úgy tervezték, hogy a telefont jobban használhatóvá tegyék a mindennapi helyzetekben. Miután kinyitotta a telefont és elkezdte használni, néha könnyű elfelejteni, hogy valójában összecsukható. Könnyű erejével is jól érzi magát. Vajon a Z Flip 3 végre látni fogja, hogy az összecsukható okostelefon a koncepciós eszközből a mainstream eszközré és a népszerű kultúra divatikonjává válik? Az év végére biztosan megtudjuk.

Az Samsung Galaxy Flip 3 5G 84.999 Rs -től kezdődik, és Phantom Black és Cream színben kapható. A Samsung jelenleg 7000 rúpia cashback -t kínál HDFC kártyákkal.

Olvassa el; Sonos Beam – Áttekintés – Ez a Soundbar felülmúlja a súlyát