Samsung Galaxy Watch 4 – Áttekintés

Samsung Galaxy Watch 4 – Áttekintés

24 September 2021 0 Von admin

Végül megtörtént. Csak csodálkozunk, hogy miért tartott ilyen sokáig. A Samsung végül a Google Wear OS -t választotta preferált óra ökoszisztémájaként. Mindig is élveztem a Samsung Galaxy okosórák használatát merész kijelzőjükkel, prémium felépítésükkel, egyedülállóan forgó előlapjukkal és felhasználói felületükkel. Míg az olyan márkák, mint az Apple és a Fitbit ragaszkodtak egy négyzethez vagy körhöz (gondolta, hogy lekerekített négyzet), a Samsung hű maradt a kör alakjához. Sok felhasználó – különösen azok, akik továbbra is ragaszkodnak örökségükhöz vagy kedvenc divatórájukhoz – kicsit könnyebbnek találják a kör alakú órára való áttérést. Ha van egy terület, ahol a Samsung Tizen operációs rendszere küzdött, az az alkalmazásbolt mélysége. Ezért izgatottak vagyunk az új Galaxy Watch 4 miatt.

Samsung Galaxy Watch 4

A Samsung piacra dobta a Galaxy Watch 4 két verzióját és az új összecsukhatóakat. Ott van a klasszikus verzió, amely kissé nehezebb, és a Samsung forgó előlapját tartalmazza, és az a verzió, amelyet kipróbáltunk, és amelyet csak Watch 4 -nek hívnak. Részletesebb voltam a Samsung okosóráiban a forgó előlap nélkül, elegáns formájuk miatt. Továbbra is használhatja a kijelzőn lévő forgatható navigációt, de nincs olyan fém előlap, amelyet sokan szívesen használnának izgalmas játékként, különösen az unalmas találkozók során. A Watch 4 (megnéztem a 44 mm -es változatot; van 40 mm -es opció is) jól érzi magát a csuklóján. Könnyű, és ássuk a közel keret nélküli kijelzőt; az óra és a szíj közötti átmenet szinte résmentes.

Samsung Galaxy Watch 4

Az 1,4 hüvelykes Super AMOLED (450 x 450 pixel) kijelző az egyik legfényesebb okosóra. A láthatóság még erős napsütésben is kiváló. A dobozban szilíciumszalag található, de a Galaxy Watch korábbi kiadásaihoz hasonlóan kicserélheti a hagyományos óraszíjakra. Van egy csomó óralap, köztük a kedvenc, ostoba “Barátaim” óralapom egy animált mackóval. A Wear OS alkalmazásbolt mostantól a Samsung órák felhasználóinak egy csomó praktikus alkalmazást kínál, beleértve a Google Térképet és a GBoardot, a Google billentyűzetét. Nincs Google asszisztens; ragaszkodnia kell a Samsung Bixby -hez. Ha Samsung okostelefont használt, akkor eléri a sodródást. Ez egy Wear OS okosóra a Samsung One UI Watch verziójával (3.0). A két világ legjobbja.

A wellness szolgáltatások az okosórák legfontosabb csatatere. Ez egy olyan terület, ahol a Samsungnak jó néhány nyila van a remegésében. A nagy különbség a testösszetétel -nyomkövető. A Samsung új BioActive érzékelője gyors chipekkel (kétmagos, 1,18 GHz -es processzor) egyesíti a zsírszázalék, a vázizomzat és a testvíz nyomon követését. Mindössze annyit kell tennie, hogy két ujját a két fizikai gombra helyezi (a jobb gerincen). Bár ez egy praktikus funkció, és segít az egészségügyi célok kezelésében, a legtöbb orvosi szakértő azt javasolja, hogy az összes okosóra EKG- vagy SpO2 -érzékelőihez hasonlóan ne hozzon létfontosságú döntéseket ezek alapján.

Samsung Galaxy Watch 4

A Watch 4 minden szokásos fitneszharangot és sípot tartalmaz, amelyek magukban foglalják az alváskövetést, az edzéskövetést és a kalóriakövetést. Az, hogy ezeket a fitneszfunkciókat, különösen a GPS -szel és a „mindig bekapcsolt” funkcióval hogyan használja, szintén befolyásolja az akkumulátor élettartamát. A legtöbb felhasználónak képesnek kell lennie arra, hogy az akkumulátort néhány napig nyűg nélkül nyújtsa. Ahogy az Apple Watch korlátozott az iPhone felhasználók számára, ez az okosóra csak Android felhasználók számára készült. Ha prémium okosóra -élményt keres wellness szolgáltatásokkal, akkor a Samsung Galaxy Watch 4 lehet a legjobb megoldás most.

Az Samsung Galaxy Watch 4 23 999 rubeltől kezdődik


Olvassa el; Samsung Galaxy Z Flip 3 5G – Áttekintés – Itt az ideje, hogy belevágjon