Samsung Galaxy M32 5G – Áttekintés

Samsung Galaxy M32 5G – Áttekintés

24 September 2021 0 Von admin

Tudjuk, hogy az okostelefonok területén gyorsan változnak a dolgok, de ez a frissítés villámgyors még ezeknek a mércéknek is megfelelően. 2021 júniusában a Samsung Galaxy M32 készülékét a szkenner alá helyeztük, lenyűgözött a kijelző és a szörnyeteg (6000 mAh) akkumulátor. Éppen három hónap telt el, és a Samsung most mutatta be ennek az eszköznek az új verzióját. Az M32 5G nagy előnye a toldalékban rejlik. Ez egy 5G -kompatibilis eszköz, mivel az indiai vezető kézibeszélő -gyártók az 5G -portfólió áronkénti megerősítését célozzák, készülve a közelgő indiai 5G -bevezetésre.

Bár még mindig nincs egyértelmű jelzés arra vonatkozóan, hogy India mikor tartja meg a dátumát az 5G hálózatokkal, vannak olyan dolgok ebben az eszközben, amelyeket most élvezhet. A design esztétika az egyik dolog, ami kiemelkedett számunkra. Rajongói vagyunk a „minimális kameraház” design elemnek, amelyet a Samsung több eszközön is megvalósított. Nincs világos kameraütés vagy horony, csak egy sor gyűrű a lencsékhez, amelyek az eszközök hátoldalán helyezkednek el. Ez kiegészíti a készülék minimalista tervezési nyelvét. Műanyagból készült, de mégis prémiumnak tűnik. A fényes felület azonban vonzódik a foltokhoz és az ujjlenyomatokhoz. Megnéztük a kellemes Sky Blue színváltozatot; pala fekete színben is kapható.

Az M32 5G a frissítések és leminősítések érdekes keveréke az M32 -hez képest. Ez azoknak szól, akiknek egyértelműen szükségük van a sebességre. Eltekintve a gyorsabb hálózati kapcsolattól, amint az 5G elérhetővé válik, gyorsabb processzort is kap a motorháztető alá. Az M32 5G egy MediaTek Dimensity 720 5G processzorral működik, amely 6 GB RAM -mal (8 GB -os változat) és 128 GB belső memóriával rendelkezik. Támogatja a külső memóriát is (legfeljebb 1 TB). Az eszköz 1671 pontot ért el a Geekbench (többmagos) benchmark tesztünkben. Ez jelentős javulás az M32 pontszámokhoz képest, amikor még júniusban teszteltük.

Az M32 5G 6,5 hüvelykes HD+ (720 x 1600 képpontos) kijelzővel rendelkezik, könnycsepp-bevágással. Bár ezt a bevágást könnyű figyelmen kívül hagyni, szeretnénk, ha a Samsung jobb elhelyezést választana, akárcsak drágább eszközeivel. A kijelző meglehetősen élénk, kiváló láthatósággal még napfényben is, de nem jár azzal a folyékony 90 Hz -es frissítési gyakorisággal, amelyet az M32 -en láttunk. A másik csípés (az M32-hez képest) a hátsó kamera beállítása. Az M32 négy lencsét tartalmaz, köztük egy 48 MP-es elsődleges lencsét, egy 8 MP-es ultraszéles lencsét 123 fokos látómezővel és 2 MP mélységérzékelőt. Bár a makróérzékelő (5 MP) jobb, mint elődje, a 48 MP -es elsődleges objektív nem azonos kategóriában van az M32 -es 64 MP -es objektívjével. Az eredmények között azonban nem volt jelentős különbség. A 13 megapixeles szelfi lövő kiegészíti a kamera kínálatát.

Az M32 5G szilárd akkumulátort is kínál – ez az M sorozat értékesítési piacának kulcsfontosságú része. A Samsung 20 órás videolejátszást követel. Tesztjeink során az akkumulátor szilárd volt; még a nap vége előtt sem nyúl a töltőhöz, még akkor sem, ha nagy felhasználó. Ez az eszköz 5000 mAh akkumulátorral rendelkezik (az M32 6000 mAh -s a motorháztető alatt); az M32 5G nem érzi magát túl nehéznek a kezében a nagy akkumulátor ellenére.

A Samsung Galaxy M32 5G azoknak a felhasználóknak szól, akik jövőbiztos 5G eszközt néznek (2 év garanciával az operációs rendszerre). A készülék minden bizonnyal gyorsabb, mint elődje. Ha a sebesség a legfontosabb tényező, akkor a 90 Hz-es kijelző kompromisszuma megéri.

Az Samsung Galaxy M32 5G ára 20 999 Rs (6 GB/128 GB)/22 999 Rs (8 GB/128 GB), és pala fekete és égszínkék színben kapható. Különleges azonnali készpénzvisszafizetés (2000 Rs kedvezmény) van az ICICI kártyákon.