Samsung Galaxy F22 – Áttekintés

Samsung Galaxy F22 – Áttekintés

26 September 2021 0 Von admin

Olcsó okostelefonok növelik a megjelenítő játékot.

Néhány héttel ezelőtt a Samsung Galaxy M32 -et a szkenner alá helyeztük. A Samsung az M32 -t az egyik legjobb kijelzőnek minősítette, amelyet 15 ezer forint alatt megragadhat. A Samsung célja, hogy az F: sorozat legújabb készülékével még tovább nyújtsa az ár: érték egyenletet. A Galaxy F22 lesz a negyedik F-sorozatú készülék, amely 2021-ben debütál, és készen áll arra, hogy kulcsfontosságú fegyverré váljon a Samsung harcában a rendkívül versenyképes 13 000 rubel alatti ársávért. A Samsung a kijelzőre támaszkodik – még egyszer, hogy nyilatkozzon. Elegendő -e a fegyvertárában, hogy olyan fogyasztókat kedveljen, akik komoly durranást akarnak a pénzükért?

Kényes egyensúly, de a Samsung legutóbbi bevezetéseinek köszönhetően sikerült 200 gramm körül tartani az aknát anélkül, hogy kompromisszumokat okozna az akkumulátorban. Ez örvendetes tendencia. Látjuk, hogy egyre több márka különös hangsúlyt fektet a felhasználói kényelemre és az alaki tényezőkre abban az időben, amikor úgy tűnt, hogy a nehézkes eszközök minden készen állnak arra, hogy átvegyék az Android bolygót. Az F22 ragaszkodik a hasonló tervezési nyelvhez, amelyet más eszközökkel láttunk idén. A hátoldalán bordázott mintát ásunk, ami egy kis finomítást tesz lehetővé, de megkönnyíti a készülék rögzítését is. Ezenkívül taszítja a foltokat és az ujjlenyomatokat. A Samsung két színválasztékot kínál – Denim Blue és Denim Black (jóváhagyjuk a Denim előtagot). in-feature-galaxy-f22-4gb-ram-470145862

A Super AMOLED HD+ kijelző a készülék legnagyobb beszédtémája. A kijelző felbontása tekintetében egy fokkal a Galaxy M32 alatt van (ez drágább, mint ez az eszköz). De ez a 6,4 hüvelykes kijelző (720 x 1600 képpont) 90 Hz-es frissítési gyakorisággal is büszkélkedhet, ami ebben az árban nagy nyeremény. A színek élénkek, a játék meglehetősen sima. Ez a kijelző egy ütést tartalmaz.

Akárcsak az M32, a Samsung is képes 6000 mAh -s akkumulátort zsúfolni a nagy kijelző ellenére. A Samsung 25 órányi videolejátszást ígér. Tesztjeink során az akkumulátor teljesítménye meglehetősen stabil volt; sikerült az akkumulátort egy napnál hosszabbra nyújtsuk kiterjedt kamerahasználattal, néhány órányi videóval és játékkal. A Samsung 15 W -os töltőt mellékel a dobozba; a készülék még gyorsabban tud tölteni (25 W -os töltésre van tervezve). in-feature-galaxy-f22-4gb-ram-470145608

A kamera egy másik terület, ahol az M32 -nek enyhe éle van. Ez egy 13 megapixeles szelfi kamerával van felszerelve. Az F22 hátsó négykamerás kamerával is rendelkezik – nekünk tetszik a hátsó lencsék elhelyezése. 48 megapixeles elsődleges objektív hajtja. Megosztja a másik három objektívet-egy 8 megapixeles ultraszéles, 2 megapixeles makrót és egy 2 megapixeles mélységérzékelőt az M32-gyel. A képek környezeti megvilágításban jók, de gyenge fényviszonyok mellett nem nagyon vágják le őket. Ugyanez vonatkozik az ultra-széles lencsére is.

A Samsung a MediaTek Helio G80 processzor mellett döntött, akárcsak az M32. Kipróbáltuk a belépő szintű 4GB/64GB változatot; van még egy 6GB/128GB opció. A készülék minden bizonnyal nem a leggyorsabb ezen az árcédulán, de a mindennapi felhasználóknak kell működnie, akik nem biztos, hogy keményen játszva játszanak. Az F22 -nek 1346 -os pontszámot sikerült elérnie a Geekbench tesztünkben, ami nagyon hasonlít az M32 teszt eredményeire. A Samsung Galaxy F22 hasonló értékkel rendelkezik, mint az M32 – élénk kijelzővel és robusztus akkumulátorral, agresszívabb áron.

Az Samsung Galaxy F22 ára 12 499 Rs (4 GB/64 GB)/14 499 Rs (6 GB/128 GB), és fekete és farmerkék színben kapható.