Samsung Galaxy Buds2 – Áttekintés – Kipróbált, tesztelt és Featherlight

Samsung Galaxy Buds2 – Áttekintés – Kipróbált, tesztelt és Featherlight

5 Oktober 2021 0 Von admin

Az elmúlt 12 hónapban a Samsung szabadon engedte a Buds Live -t, a Buds Pro -t és most a Buds 2 -t. Ami érdekessé teszi ezt a sort, az az, hogy ezeknek a termékeknek az ára eltérő, és megfelel a különböző használati eseteknek. Például a Buds Live továbbra is a kedvenc rügypárom aktív használatra – legyen szó futásról vagy intenzív edzésről, ezek a rügyek nem esnek könnyen le az egyedülálló jellybean kialakításnak köszönhetően. A Buds Pro a Samsung legjobb választása azoknak, akik komolyan veszik zenéjüket. A Buds2 végül csak a népszerű választás lehet. Ez nem csak az árcédula, hanem egy csomó dolog, ami úgy tűnik, jól összejön.

Rügyek2

Az első dolog, ami lenyűgözött minket ezekkel a rügyekkel, a méret. Ezek a rügyek kompaktabbak és könnyebbek a füledben, mint a Buds Pro. A specifikációs lap gyors pillantása megerősíti ezt; mindegyik rügy súlya mindössze 5 g (a Pro esetében 6,3 g). Tetszik a színek játéka is – mind a négy színen kívül fehér tok található, amelyet a rügyek és a tok belseje ellentétes. Kipróbáltuk a nyugtató grafit szín opciót, ez a kontraszt különösen jól mutat az olíva és a levendula színben. A könnyű forma kényelmessé teszi őket hosszabb órákon történő viselésére is.

Ritkán csatlakoztatom a fülhallgatóimat néhány óránál hosszabb ideig, de öt óránál tovább tartottam bekapcsolva, hogy teszteljem a Samsung akkumulátor -üzemidejét. Ezek a rügyek néhány perccel meghaladták a Samsung öt órás állítását, még akkor is, ha az ANC (aktív zajszűrés) be van kapcsolva. A Samsung az akkumulátor teljes élettartamát körülbelül 20 órára rögzíti (beleértve a tokot is), ami ebben a szegmensben megfelelő.

Az ANC mellett maradva ezek a rügyek tisztességes munkát végeznek a külső hangok kiszűrésében. Mindazonáltal úgy találtam, hogy a Buds Pro jobban teljesített abban, hogy az edzés során elkülönítsen a hangos zenétől az edzőteremben ezekhez a rügyekhez képest. Három környezeti hangmód közül választhat (halk, közepes és magas), amelyek lehetővé teszik a környezeti hang és az ANC közötti egyensúly szabályozását. Bár ezek a rügyek könnyedén párosulnak az összes okostelefonon, több vezérlőt és menüopciót kap, ha Android -eszközökkel párosítja. Ez hasonlít az AirPod -ok Apple és Android készülékekkel való használatához.

Hasonló a helyzet a hangminőséggel is. A nehezebb Buds Pro jobb munkát végzett a műfajok széles skáláján a lejátszási listámban – a részletek kifejezettebbek voltak; a basszus határozottan ütősebb volt. A Buds2 nem csúnya az audio részlegben. A basszusgitáron hangzott el, amikor az Iron Maiden Stratego és Hans Zimmer ragyogó filmzenéje között No No to Die. A Buds2 a hívásokat is jól kezeli; Ezeket a rügyeket három különböző forgatókönyvben próbáltam ki – egy forgalmas utcából, egy háttérzene mellett edzőteremből és egy csendes szobából. A hívóim egészen tisztán hallottak engem. A Buds -t mikrofonként is használtam videók készítéséhez külső környezetben, és ésszerű munkát végzett.

A Samsung Galaxy Buds2 a legutóbbi True Wireless fülhallgatók legjobb tulajdonságainak keveréke. Nem olyan félelmetesek a hang vagy az ANC osztályon, mint a Buds Pro, amely nemrégiben Indiában csökkent. Válassza ezeket a rügyeket (a Pro helyett), ha a könnyű formatervezés a legnagyobb vásárlási ösztönző.

Az Samsung Galaxy Buds2 négy színben kapható – olíva, levendula, grafit és fehér. Ára 11 999 Rs. A Samsung számos készpénz -visszatérítési és promóciós ajánlatot kínál a Buds2 -n.


Olvassa el; Az A-lista: A havi „Hogyan költheted el” útmutató minden klassz új eszközhöz