Samsung Galaxy A52S 5G – Áttekintés

Samsung Galaxy A52S 5G – Áttekintés

23 September 2021 0 Von admin

Nem sokkal ezelőtt a OnePlus majdnem birtokolta a zászlóshajó gyilkos monikot. A márka okostelefonjai uralták a 30-40 ezer forintos árkategóriát olyan eszközökkel, amelyek kulcsfontosságú zászlóshajós szolgáltatásokat nyújtottak olyan áron, amely nem követeli meg a banktörést. Az elmúlt két évben több márka is játszott ebben az ársávban, mivel látjuk, hogy több zászlóshajó -szolgáltatás érhető el ebben a versenyképes szegmensben. Ez az ársáv megújuló érdeklődést mutat az ügyfelek iránt, akik a járvány utáni világban újra felkeresik a vásárlási illesztőprogramokat. Csak hat hónappal ezelőtt lenyűgözött minket a Samsung esztétikai megjelenése néhány A sorozatú eszköz esetében. Az A52 ezen eszközök egyike volt. Most a Samsung néhány kulcsfontosságú fejlesztést adott hozzá az A52S -hez, amely szintén 5G -kompatibilis.

Ezt már korábban is mondtuk, a Samsungnak megvan a tervezési nyelve a csúcskategóriás A sorozatú készülékekkel. Ez a skandináv minimalizmus; bár műanyag háttal készült, minden hüvelykes prémiumnak tűnik. A 3,5 mm -es fejhallgató -csatlakozó kényelmes tartozék, különösen azoknak, akik még mindig nem hajlandók megválni kedvenc vezetékes fejhallgatójuktól. Megnéztük a fekete színű változatot (a világos ibolya a választható színválaszték, amely magában foglalja a fehéret is), matt felülettel. Nem vonzza az ujjlenyomatokat, és könnyen nyugszik a kezén; 189 g -nál ez a tökéletes heft. Ennek ellenére a motorháztető alatt 4500 mAh -s akkumulátor van. A Samsung megtalálja az egyensúlyt a funkció és a forma között; az akkumulátor kényelmesen kibírt egy napot a tesztjeink során. Míg az akkumulátor kompatibilis egy 25 W -os gyorstöltővel, a Samsung egy 15 W -os töltőt mellékel a dobozba. Szerettük volna látni a 25 W -os töltőt a kiskereskedelmi csomag részeként.

Az egyik nagy frissítés (az A52 felett) a 120 Hz -es frissítési gyakoriság kijelző. A 6,5 hüvelykes Super AMOLED kijelző (1080 x 2400 pixel) az egyik kedvenc funkciónk. A színek ütősek, a 120 Hz -es frissítési frekvencia sokkal magával ragadóbbá és gördülékenyebbé teszi a felhasználói élményt. Látni fogja a különbséget, ha játékmódba lép vagy videókat rögzít. A Samsung sztereó hangszórókat is hozzáadott az eszköz szórakoztató képességeihez. A hangminőség elég jó, de biztosan nem a leghangosabb.

A kamera beállítása megegyezik az A52 kamerával. Hátsó bütyköt kap négy lencsével, köztük egy 64 MP -es elsődleges objektívvel, OIS -sel. Az A52 -hez hasonlóan az OIS (optikai képstabilizátor) hozzáadása is jelentős különbséget jelent gyenge fényviszonyok tesztjeiben. A videók előnyeit élvezheti a videostabilizáló mód (ezt a kamera menüjében aktiválhatja) videofelvétel közben. Egy 12 MP-es ultraszéles lencse, 5 MP mélységérzékelő és 5 MP makró lencse teszi teljessé a beállításokat. Szeretnénk, ha a Samsung lecserélte volna a Macro objektívet egy teleobjektívre. A 32 megapixeles szelfikamera éles szelfiket készít.

Ez az eszköz nem csak 5G frissítést kap, hanem gyorsabb lapkakészlet is a motorháztető alatt. Az A52S 5G egy Qualcomm Snapdragon 778G processzorral működik. Ez a processzor sokkal nagyobb tűzerőt ad, mint elődje. Az A52S 2868-as pontszámot ért el a Geekbench benchmark tesztünkben (az A52-hez képest 1574) az A52 középpontjában. Ez nem a leggyorsabb processzor ebben az árkategóriában, de ki kell elégítenie a legtöbb átlagos felhasználó sebességigényét. A Samsung 6 GB/128 GB és 8 GB/128 GB -os változatot kínál (ezeket megnéztük). A Samsung Galaxy A52S jó ár -érték arányt kínál, és más csúcsfunkciókat is tartalmaz, mint például az IP67 besorolás (víz- és porállóság). A Samsung új zászlóshajó -gyilkosának minden bizonnyal néhány ásza van a hüvelyében.

A Samsung Galaxy A52S 5G két változatban kapható – 6 GB/128 GB – 35 999 Rs vagy 8 GB/128 GB – 37 499 Rs és három színválaszték (világos lila, fekete és fehér)