Samsung Galaxy A22 – Áttekintés

Samsung Galaxy A22 – Áttekintés

25 September 2021 0 Von admin

Az élénk kijelző és a letisztult dizájn ezt megkülönbözteti

Az idei első negyedévben megnéztük a Samsung Galaxy A12 és A32 készülékét. Az A22 közvetlenül a két eszköz között landol, mind árban, mind specifikációkban. Tetszik az a tervezési irány, amelyet a Samsung az A sorozatú készülékeivel idén hozott. Két dolog tűnt ki – a hátsó bütyök lencséinek elhelyezése és a színpaletta olyan színekkel, amelyek valóban könnyűek a szem számára. Az A22 ugyanabból a szövetből készült, és azoknak a vásárlóknak szól, akik olyan készüléket keresnek, amely jól néz ki, de mégsem túl blint.

Az A22 jól érzi magát a kezében. Ugyanaz a minimalista sikkes dizájnnyelv, amelyet az A sorozatban vártunk. Megnéztük a fekete színű változatot, de a menta szín opció kapja meg a szavazatunkat. Vonzódik az ujjlenyomatokhoz; ezt a sima, fényes felületért hibáztathatja. A Samsung a gépezetet 190 gm alatt tartja, annak ellenére, hogy a motorháztető alatt nagy, 5000 mAh -s akkumulátor van. Az akkumulátor teljesítménye meglehetősen stabil. 24 óránál tovább nem nyúltam a töltőhöz a nagy kamerahasználat és a 2-3 órás videólejátszás ellenére. funkcióban --- 463785797

A 90 Hz -es frissítési gyakoriságú kijelző ebben az árszegmensben már nem „kellemes dolog”. A küszöbön áll, hogy elengedhetetlenné váljon. A 6,4 hüvelykes Super AMOLED kijelző (720 x 1600 képpont) 90 Hz-es frissítéssel rendelkezik, és néhány ütős színt tartalmaz. Ebben az árkategóriában képes tartani magát a játékok és videók frontján. Nem vagyunk nagy rajongói a könnycseppnek.

Az A22 egyik legfontosabb győzelme a négy hátsó bütyök. Sokoldalú, és megfelelő képeket készít gyenge fényviszonyok mellett. A Samsung hozzáadja az OIS -t (optikai képstabilizátort) a 48 megapixeles elsődleges lencséhez, amely hatással van a gyenge fényviszonyok között. A hátsó bütyök 8 MP széles látószögű objektívet (123 fokos látómező), 2 MP mélységérzékelőt, amely lehetővé teszi portré képek készítését, és 2 MP makró objektívet is tartalmaz. A 13 MP -es szelfikamera befejezi a kamera beállítását. Ez az elülső kamera előnye a Samsung jelenetoptimalizálója, amely fokozza a fényerőt és az élességet. in-feature-mindig-a-szolgálatban-bárhol-bármikor-463785795

A Samsung az A22 tápellátásához az Octa Core MediaTek Helio G80 processzort választotta. Ugyanaz a processzor hajtja az A32 -t. A hardver konfigurációja is olyan, mint az A32. 6 GB RAM és 128 GB belső tárhely van. Biztos nem világít gyorsan. Ez az eszköz a formát és a kamerát helyezi előtérbe a processzorral szemben. Az A22 1357 pontot ért el a Geekbench (többmagos) benchmark tesztünkben, ami ugyanabban a zónában van, mint az A32. A Samsung Galaxy A22 sok tekintetben hasonló a kissé drágább A32 -hez. Ez egy jó megjelenésű eszköz, az OIS kiegészítő gyenge fényviszonyok mellett a hátsó bütyök élét biztosítja, miközben az akkumulátor nem hagy cserben.

A Samsung Galaxy A22 ára 18 499 Rs, és fekete, fehér, menta és ibolya színben kapható. A Samsung 1500 Rs cashback -t kínál a HDFC hitel- és betéti kártyákra.