Realme GT 5G – Áttekintés, Racing Yellow

Realme GT 5G – Áttekintés, Racing Yellow

24 September 2021 0 Von admin

Verseny sárga. Ezt a színt nem az okostelefonhoz társítja. Még mielőtt a kezembe került volna a Realme új zászlóshajója, már érdekelt ez a fényes sárga árnyalat. Ez több mint eleget tesz a hype -nak. Ez egyike azoknak az okostelefonoknak, amelyek kiemelkednek a tömegben, valószínű beszélgetéskezdő. Ez a beszélgetés valószínűleg a GT körül is forog, és hogy a Realme miért választotta ezt az utótagot a legújabb eszközéhez.

realme GT

A GT valószínűleg a leggyakrabban használt kifejezés, amellyel minden sportos csavarral rendelkező autót leírhat. Eredetileg olasz autós kifejezés (GT a Gran Turismo vagy a Grand Touring) a sportkocsi és a luxusautó tökéletes keverékének leírására szolgál. Egy olyan autó, amely rendelkezik minden luxus díszítéssel, és mégis olyan, amely sebességváltó démonná válhat, ha úgy kívánja. Az olasz, aki eredetileg csaknem száz évvel ezelőtt kitalálta a GT kifejezést, elképzelni sem tudta, hogy ilyen széles körben használják nemcsak az autógyártók, hanem most okostelefongyártók is.

Bizonyos értelemben a Realme GT 5G ugyanazokat a jelzéseket veszi fel – egy olyan eszköz, amely jól néz ki, de képes kielégíteni a sebesség iránti igényét, amikor extrém játékmódba lép. Az egyik első játék, amit telepítettem és megnéztem, az Asphalt 9. Az eszköz nyers tűzerőjét mutatta be. A GT -t a Qualcomm legjobb Snapdragon 888 processzora hajtja, és 12 GB RAM -mal és 256 GB belső tárhellyel rendelkezik a motorháztető alatt (van egy 8 GB/128 GB -os változat is). Tegye hozzá a 120 Hz -es kijelzőt, és a játéknak meg kell felelnie a legtöbb komoly játékosnak. Teljes gázzal vittem a vezérlők finomhangolásával, választhat a GT mód és a Game focus mód közül. A készülék lenyűgöző 3236 pontszámot ért el a Geekbench (többmagos) benchmark tesztünkön.

Ezek az üzemmódok és a folyamatos játékmenet befolyásolják az akkumulátor élettartamát, de a legtöbb rendszeres felhasználó kényelmesen vitorlázhat egy napot a 4500 mAh -s akkumulátorral. A Realme dobozában található 65 W-os töltő a márka szabadalmaztatott SuperDart Charge megoldását tartalmazza, amely 30 perc alatt 0-ról 100% -ra teszi az eszközt, és megfelel a GT-névnek.

Még mielőtt mélyen belemélyedne a funkciókba, a formai tényező nagy hatással van. A súlya 190 gramm alatt van, a nagy, 6,43 hüvelykes Super AMOLED FHD+ kijelző (2400 x 1080 képpont) ellenére. A Realme kiterjeszti a képernyőt: a karosszéria aránya meghaladja a 91% -ot, míg a műanyag keret könnyű marad. A műanyag nem rontja az építési minőséget. Ez az eszköz sárga vegán bőrben készült, fekete csíkkal (fényes üvegbevonattal), amely fokozza a sportos hangulatot. Ez az üvegcsepp a hátsó kamera modult is tartalmazza. Ezt a műbőr hátlapot könnyű megfogni, és úgy gondolom, hogy a legtöbb ember valószínűleg hátizsák nélkül használja ezt a telefont. Nyilvánvalóan ez az esete, hogy „megvan, hogy fitogtatod”. A márka egyedi Realme felhasználói felülete meglehetősen zökkenőmentes, de szeretnénk, ha nem lenne ennyi előre betöltött alkalmazás az eszközön.

realme GT 5G- Sárga

Míg a készülék pontozást végez a forma és a teljesítmény frontjain, a kamera vegyes. Az eredmények jók, ha a 64 megapixeles módot választja, amely kihasználja az elsődleges lencsét, de más módokban egy cseppet ejt. A gyengén megvilágított képek megfelelőek, míg a szuper makró képek átlagosak. A 8 MP-es ultra-nagylátószögű objektív és a 2 MP-es makrólencse kiegészíti a hátsó kamerát, és egy 16 MP-es szelfi-fényképező is szerepel a keverékben.

A Realme GT 5G egy olyan áron (35 000–45 000 sáv) landol, amely egykor OnePlus gyep volt. Ez a zászlóshajó gyilkos területe, és a fogyasztóknak több lehetőségük van ezen az áron. Ez az eszköz néhány hasznos elemmel rendelkezik (mint például a 3,5 mm -es fejhallgató -csatlakozó), és megérdemli a figyelmet az alakja és az általános teljesítménye miatt.
Az Realme GT 5G ára 37 999 Rs (8 GB/128 GB) vagy 41 999 Rs (12 GB/126 GB). Három színben kapható – Racing Yellow, Dashing Silver és Dashing Blue.

Olvassa el; Az Apple ősszel kiad egy újratervezett Mac Minit