Prémium Android táblagép -élmény

Prémium Android táblagép -élmény

25 September 2021 0 Von admin

Ezt már többször elmondtuk a világjárvány utáni világban-a lapok bosszúból visszatértek.

A laptopok értékesítése megugrott 2020 után, a lapok is újjáéledtek, mivel a WFH életmód új lehetőségeket teremt a kütyügyártók számára. A prémium lapverseny nagyrészt kétlovas verseny volt a legtöbb globális piacon (Indiát is beleértve), az Apple és a Samsung jelentős piaci részesedést kanyarítva. Noha a 20.000 rubel alatti szegmensben jó néhány versenyző van, ezek a lapok lényegében tartalomfogyasztó eszközök. Játékra vagy binge nézésre és online órákra kiválóan alkalmas, de nem egészen a termelékenységhez igazítva. A Lenovo új Tab P11 Pro fegyvereit a Samsung Galaxy Tab S7 és az iPad Air készülékekhez hasonlóan gyakorolták. Eleget hoz a bulinak?

Ha ezt a fület összetévesztik egy Samsung Tab vagy iPad készülékkel, akkor nincs egyedül. A P11 Pro ugyanazt a minimalista, szinte ipari formatervezési nyelvet használja, amely az újabb prémium lapok védjegyévé vált. Rendkívül vékony, tiszta vonalakkal és minimális előlappal. Minden hüvelykes prémiumnak tűnik. Hihetetlenül könnyű is – 500 gramm alatt. Élveztem, hogy ezzel a lappal csavarodtam a kanapémon néhány órára, amikor a játékról a Ragnarök egyik epizódjára néztem, majd később egy grafikus regényt lapozgattam.

lenovo-tab-p11-pro-subseries-gallery-10

Először beszéljünk a kijelzőről. Ez a lap egyik fő funkciója-egy 11,5 hüvelykes 2K OLED kijelző (2560 x 1600 pixel), amely 500 nites csúcson áll. A színek ragyogóak, és a mély feketéket is ássuk. Ez egy nagyszerű képernyő. És akkor ott van a négy hangszóró, amelyet a JBL hajt. Komoly ütést rejt magában. Nincs 3,5 mm -es fejhallgató -csatlakozó, ez a funkció szinte eltűnt ebben a szegmensben. Támaszkodnia kell a Bluetooth fejhallgatóra, miközben felveszi a videókat, vagy bejelentkezik egy virtuális értekezletre.

A hardver specifikációi lenyűgözőek. Papíron a Qualcomm Snapdragon 730 processzor nem biztos, hogy a leggyorsabb az osztályban, de elegendő tűzerő szinte mindenhez, amit ezzel az eszközzel dobtam. A játék gördülékeny volt, és a többfeladatos munka is egyszerű volt. A másik nyeremény ezen a lapon az akkumulátor élettartama. A motorháztető alatt 8600 mAh akkumulátor található; A Lenovo a videolejátszást körülbelül 15 órára rögzíti, és ez jogos igénynek tűnt.

lenovo-tab-p11-pro-subseries-feature-3-privacy-and-security

A Tab P11 Pro szegezi a tartalomfogyasztási játékot, de ez nem elegendő azoknak a prémium lapoknak, amelyek az elmúlt pár évben fejlesztették tartalomkészítési készségeiket. A Lenovo nem kapta meg az opcionális billentyűzetet a felülvizsgálati egységünkkel együtt. A Lenovo azt állítja, hogy optimális válaszreakcióra és pontosságra tervezték 18 méteres hangmagassággal, 3 mm -es betűgombokkal és 1,3 mm távolsággal. A másik opcionális tartozék (amelyet nem tudtunk megnézni) a Precision Pen 2, amely a Lenovo válasza a Samsung S-Pen vagy iPad ceruzájára. A lap előtelepített alkalmazásokkal (például bambuszpapírral) rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy a legtöbbet hozza ki ebből a tartozékból. A Tab P11 Pro-t cserbenhagyja az Android operációs rendszer, amelynek még van némi felzárkózása az iPad operációs rendszerrel kapcsolatban a táblagép funkcionalitása és a többfeladatos munkavégzés tekintetében. A Lenovo Tab P11 Pro komoly alternatívát kínál a Samsung prémium Android lapjainak választékához? A rövid válasz igen. Karcsú, prémium megjelenésű és ragyogó kijelzővel rendelkezik. Mindaz, amit a Tab felhasználók keresnek.

lenovo-tab-p11-pro-subseries-feaure-1-ultrasharp-visuals

A Lenovo Tab P11 Pro ára 42 990 Rs.