OPPO Reno 6 Pro 5G Diwali Edition – King Of Bling

OPPO Reno 6 Pro 5G Diwali Edition – King Of Bling

30 September 2021 0 Von admin

Néhány héttel ezelőtt megnéztük a Reno 6 Pro 5G -t az MW -n, és lenyűgözött a tervezési nyelv. Az OPPO zászlóshajója, a Reno sorozat az egyik zászlóshajó -vonal volt, amely örömmel tér vissza a csúnya okostelefonokhoz. Olyan készülékek, amelyek nagy kijelzőt és nagy teljesítményű akkumulátort tartalmaznak, és kézben tartják a terhelést. Ez a Diwali kiadás megtartja ugyanazt a dizájn esztétikát, de némi blingot ad az OPPO prémium termékcsaládhoz.

OPPO Reno 6

Az OPPO Reno 6 Pro 5 Diwali kiadása bemutató. Az OPPO saját, új Reno Glow hatást mutatott be a Reno 6 Pro -val. Ez az egyedülálló tükröződésgátló eljárás megkülönböztető fényt kölcsönöz ennek az eszköznek, amelyet a gyémánt spektrumfolyamat még jobban kihangsúlyoz. Ez a hatás teljesen új pörgetést kap ezzel a Diwali különkiadással. Ezzel befejeződött az OPPO Majestic Gold -nak nevezett oldala, és minden bizonnyal felhívja a figyelmet kedvenc éjszakai szórakozóhelyére. Magas a bling, de még mindig nincs túl a csúcson. Az OPPO személyre szabta színes operációs rendszerét, és hozzáillő háttérképet, felhasználói felületet és töltőfelületet adott hozzá.

Az arany fénytől eltekintve valószínűleg a karcsú forma fogja felkelteni a figyelmét. A készülék 8 mm alatti és mindössze 177 gramm súlyú, annak ellenére, hogy a motorháztető alatt szilárd 4500 mAh akkumulátor található. Sietve nem nyúl a töltőért; Egy egész napot vitorláztam kiterjedt játékokkal, fényképezőgép -használattal és körülbelül 3 órás videókkal. Az OPPO csomagolja védjegye, 65 W -os SuperVOOC 2.0 töltője, amely 31 perc alatt lecsökkenti az akkumulátor töltöttségi szintjét 0 -ról 100% -ra.

OPPO Reno 6

A másik kiemelés a 6,55 hüvelykes kijelző (1080 x 2400 képpont), 90 Hz-es frissítési gyakorisággal. A 92,1% -os képernyő / karosszéria aránynak köszönhetően az OPPO szinte keret nélküli és magával ragadó. A színek élénkek, a játék is rendkívül sima.

A Reno 6 Pro -nak jó néhány kamerás trükkje van a hüvelyében. Kedvenc funkciónk a Bokeh Flare Portrait videó opció. Valós idejű videófeldolgozást biztosít portrévideók rögzítése közben. Néhányszor még gyenge fényviszonyok között is kipróbáltuk, és a témák világosak. Vannak olyan jó eszközök is, mint az AI színes portré videók. A négy hátsó kamera élén egy 64 megapixeles objektív áll, és egy 8 megapixeles ultraszéles lencsét, egy 2 megapixeles makrókamerát és egy 2 megapixeles mono objektívet tartalmaz. A kamera beállítását egy 32 megapixeles szelfikamera végzi.

Az OPPO a MediaTek Dimensity processzor mellett döntött (akárcsak elődje). A Reno 6 Pro -t egy 5G -kompatibilis MediaTek Dimensity 1200 lapkakészlet hajtja, amely lendületet ad a nagyvonalú 12 GB RAM -nak és 256 GB belső memóriának. Nem ez a leggyorsabb processzor ezen az áron, de lenyűgöző teljesítményt nyújt a Geekbench pontszámunk alapján (2565 / többmagos). Az OPPO színes operációs rendszere minden bizonnyal növelte játékát az elmúlt évben. Csak azt szeretnénk, ha kevesebb bloatware és előre telepített alkalmazások jönnének.

OPPO Reno 6

Az OPPO Reno 6 Pro 5G Diwali kiadás azoknak szól, akik nem bánják a különös figyelmet. Ez egy elegáns kialakítású készülék, karcsú formával. Sokoldalú fényképezőgéppel és hardverrel rendelkezik, amely támogatja a szép megjelenést.

Az OPPO Reno 6 Pro 5G Diwali kiadás költsége 41.990 Rs Az OPPO korlátozott ideig akár 4000 Rs összegű cashback ajánlatokat is kínál bizonyos bankoknál.


Olvassa el; Az A-lista: A havi „Hogyan költheted el” útmutató minden klassz új eszközhöz