OPPO Reno 6 Pro 5G – Áttekintés

OPPO Reno 6 Pro 5G – Áttekintés

26 September 2021 0 Von admin

Csúnya még Tápellátás.

Az egyik üdvözlendő tendencia, amelyet 2020 óta látunk, a zászlóshajók enyhe fogyása. Nem sokkal ezelőtt az okostelefonok kijelzői egyre nagyobbak lettek, és az akkumulátor egyre félelmetesebb lett. Az eredmény – olyan eszközök, amelyek gyakran túl nehézkesnek, szinte kényelmetlennek tűnnek ahhoz, hogy hosszú ideig összecsukják őket. Az OPPO zászlóshajója, a Reno sorozat az új karcsú trendet jellemzi. A márka legújabb zászlóshajója-a Reno 6 Pro 5G csúcstechnológiával van felszerelve, de a legnagyobb vonzerő lehet a forma.

A Reno 6 Pro egy showstopper. A fellebbezés egy része az OPPO szabadalmaztatott Reno Glow effektusából ered. Ez az egyedülálló tükröződésmentes eljárás egyedi fényt kölcsönöz ennek az eszköznek, amelyet tovább gyökereztet a gyémánt spektrum eljárás. Különösen jól játszik az Aurora színváltozatban, amelyet megnéztünk. Miközben haverjainkkal visszatérünk az éjszakai szórakozóhelyekre és az éttermekbe, ez egy olyan eszköz, amely feltétlenül felhívja a figyelmet a folyamatosan változó színével, amely különböző szögből néz ki. A nyugodtabb Stellar Black mellett is dönthet, ha szeretné, ha nem tartaná a dolgokat.   OPPO Reno6 Pro 5G _ár

A lumineszcencián kívül a karcsú forma keltette fel figyelmünket. Mindössze 7,6 mm vékony és 180 gramm alatti súlyú, annak ellenére, hogy a motorháztető alatt erős 4500 mAh -s akkumulátor található. Az akkumulátor élettartama nyereség, nem fogsz nyúlni a töltőért sietve. Egy egész napot vitorláztunk kiterjedt játékokkal, kamerák használatával és körülbelül 3 órányi videóval. Az OPPO csomagolja védjegye, 65 W -os SuperVOOC 2.0 töltője, amely 31 perc alatt lecsökkenti az akkumulátor töltöttségi szintjét 0 -ról 100% -ra.

A 90 Hz-es frissítési gyakoriság kijelzők megfelelnek a tanfolyamnak, nem kell meglepődni, hogy a Reno 6 Pro 6,55 hüvelykes kijelzője (1080 x 2400 képpont) tele van 90 Hz-es frissítési gyakorisággal. A 92,1% -os képernyő / karosszéria aránynak köszönhetően az OPPO szinte keret nélküli és magával ragadó. A színek élénkek, a játék is rendkívül sima. A 360 fokos fényérzékelő innováció két környezeti fényérzékelővel javítja az automatikus fényerő beállításait. Ez egy praktikus, praktikus érintés. képekre kattintva

Az év elején piacra dobott Reno 5 Pro 5G lenyűgözött minket videó képességeivel. A 6 Pro a következő szintre emeli. Kedvenc funkciónk a Bokeh Flare Portrait videó opció. Valós idejű videófeldolgozást biztosít portrévideók rögzítése közben. Néhányszor még gyenge fényviszonyok között is kipróbáltuk, és a témák világosak. Vannak olyan jó eszközök is, mint az AI színes portré videók. A négy hátsó kamera élén egy 64 megapixeles objektív áll, és egy 8 megapixeles ultraszéles lencsét, egy 2 megapixeles makrókamerát és egy 2 megapixeles mono objektívet tartalmaz. A 32 MP -es szelfikamera befejezi a kamera beállítását.

Az OPPO a MediaTek Dimensity processzor mellett döntött (akárcsak elődje). A Reno 6 Pro -t egy 5G -kompatibilis MediaTek Dimensity 1200 lapkakészlet hajtja, amely lendületet ad a nagyvonalú 12 GB RAM -nak és 256 GB belső memóriának. Nem ez a leggyorsabb processzor ezen az áron, de lenyűgöző teljesítményt nyújt a Geekbench pontszámunk alapján (2565 / többmagos). Az OPPO színes operációs rendszere minden bizonnyal javította a játékát az elmúlt évben. Csak azt szeretnénk, ha kevesebb bloatware és előre telepített alkalmazások érkeznének hozzá. Oppo Reno 6

A Reno 6 Pro 5G tervezési esztétikájával és formatervezésével pontoz. Minden hüvelykes prémiumnak tűnik, és rendelkezik hardverrel a biztonsági mentéshez. És akkor ott van a fényképezőgép egy csomó újszerű trükkel, amelyeknek továbbra is elkötelezettnek kell lenniük, és új felhasználói élményt kell nyújtaniuk.

Az Az OPPO Reno 6 Pro költségei 39 990 Rs, és Aurora és Stellar Black színben kapható. Az OPPO korlátozott ideig akár 4000 Rs összegű cashback ajánlatokat is kínál bizonyos bankoknál.