OPPO Enco Buds – Áttekintés

OPPO Enco Buds – Áttekintés

24 September 2021 0 Von admin

A Bluetooth fülhallgató nem volt fontos dolog, amikor az Apple AirPodjai 2016 -ban a helyszínre kerültek. Azóta sok minden megváltozott, mivel ez a termékkategória a „szépről a megszokottra” vált a csupasz elengedhetetlenné, különösen akkor, amikor a WFH és a virtuális találkozók már megszokottá váltak. Míg könnyű megtalálni a megbízható fülhallgatókat, amelyek hangot, hívásminőséget és akkumulátor -élettartamot nyújtanak, ha átlépi az 5000 forintos árküszöböt, a termékminőség általában ütés vagy hiányzás, ha 3000 rubel alá esik. Ez egy olyan szegmens, amelyet a saját termesztésű márkák és a nagy nemzetközi márkák költségvetési kínálata keveréke ural. Ez az egyik oka annak, hogy az OPPO vadonatúj Enco Buds-jára felhívjuk a figyelmünket, tekintve, hogy a kért ára 19999 Rs.

OPPO Enco Buds

Lehet, hogy költségvetési ajánlatként jelenik meg, amely szintén a TWS fülhallgató első vásárlóit célozza meg, akik szívesen lemondanak a vezetékekről, de biztosan nem tűnik olcsónak. A kapszula alakú tok és a fülhallgató emlékeztethet az első generációs Samsung Galaxy Buds-ra. A tok kompakt, és a fényes kivitel meglehetősen kifinomultnak tűnik. Azt is ásni tervezési esztétikája a rügyek, amelyek elég kényelmesen ülnek a fülében. 4 g -nál (a tok súlya 45 g) ezek a rügyek szinte súlytalanok a füledben. A dobozban extra szilikonhegyek találhatók, amelyek segítenek megtalálni a tökéletes illeszkedést és a fülzárást. Bár nem hirdetnek ANC -t (Active Noise Cancellation), a fültömítés tisztességesen csökkenti a külső hangokat. Egy ventilátor alatt ültem, a zene hangereje körülbelül 60% -os volt, és a rügyek jól tették ezt a zajt.

OPPO Enco Buds

Az OPPO azt is állítja, hogy ezek a fülhallgatók AI-alapú zajszűrő funkcióval rendelkeznek, amely megkülönbözteti a különböző zajokat, hogy ellensúlyozza a háttérzajt a hívások során. Míg néhány hívó „visszhangot” észlelt a hívások során, a legtöbb hívóm tisztán hallott, ami azt sugallja, hogy ezek a bimbók ésszerű könnyedséggel kezelik a hívásokat.

A párosítás meglehetősen intuitív volt. Először ezeket a rügyeket kötöttem össze egy iPhone 12 Pro Max készülékkel. Csak annyit kellett tennem, hogy kinyitom a tok fedelét, és a telefon automatikusan észleli a rügyeket. Az OPPO ezeket a rügyeket 8 mm -es dinamikus meghajtókkal szerelte fel; a rügyek frekvenciatartománya 20 Hz és 20 000 Hz között van. Az OPPO azt állítja, hogy ezek a meghajtók lehetővé teszik az Enco rügyek számára, hogy „koncertszerű basszust” szólaltassanak meg. A hangminőség elég jó. Ezek a rügyek jó munkát végeznek, ha a hangerő 30-60% tartományban van. A legtöbb rügy ezen az áron nem mindig hatékonyan kezeli a nagyon nagy mennyiségeket.

OPPO Enco Buds

Az OPPO célja továbbá az első felhasználók és a kényszeres játékosok megnyerése alacsony késleltetésű játékmóddal, amely lenyűgöző 80 ms késleltetést biztosít. Mindössze annyit kell tennie, hogy aktiválja egy hármas érintéssel. Az érintőgombok kezelése meglehetősen egyszerű, és ezeket konfigurálhatja az Hey Melody kísérőalkalmazásban, amely elérhető az iPhone -on és a Google Play áruházban. Az akkumulátor élettartama is lenyűgözött az OPPO állításait igazoló tesztjeinkben – 6 óra a rügyeknél és 24 óra a toknál (400 mAh akkumulátorral, amely körülbelül 90 percet vesz igénybe). Az OPPO Enco Buds a legjobb bimbók közé tartozik, amelyeket 2000 rubel alatt el lehet kapni, és ez tetszeni fog a legtöbb TWS Bluetooth fülhallgató felhasználónak.

OPPO Enco Buds fehér színben kapható, ára 19999 Rs. Van egy különleges bevezetési ajánlat – 1799 Rs, amely 2021. szeptember 16 -ig érvényes.


Olvassa el; A OnePlus Buds Pro áttekintése: Harmadszor a varázs