OnePlus Nord 2 5G áttekintés: Vintage OnePlus

OnePlus Nord 2 5G áttekintés: Vintage OnePlus

25 September 2021 0 Von admin

Hét év egy élet az okostelefonok területén. Az első OnePlus 2014 -es bevezetése idején az iPhone 5S az Apple elsődleges készüléke volt.

Sok OnePlus kemény ember, akik az első években vásároltak a márkába, nagyon eltérő OnePlus-élményre emlékeznek a márka jelenlegi zászlóshajóihoz képest, amelyek most a prémium szegmensben harcolnak. Akkoriban ez egy olyan márka volt, amely többet tett kevesebbért, és gyakorlatilag birtokolta a zászlóshajó gyilkos címkét. A OnePlus Nord szériája, a világjárvány utáni jelenség, visszalépés a múltba, és egyben az új piaci dinamika felismerése, amely erős teljesítményt követel meg a 30 ezer forintos áron. A Nord 2 5G megtalálja az egyensúlyt a teljesítmény és az érték között?

A Nord 2 tervezési nyelve jobban illeszkedik a legújabb OnePlus 9 családhoz. Ez jobban néz ki, mint az első Nord, amely tavaly debütált. Nekem jobban tetszik a hátsó kamera modul kialakítása. Bár műanyag háttal készült, minden hüvelykes prémiumnak tűnik. Megnéztük a Blue Haze szín opciót, amely gyönyörű játék az akvamarinon. Azt is szeretjük, hogy a hát nem vonzza a foltokat vagy az ujjlenyomatokat, ez ürügy a hátizsák elhagyására. 190 gramm alatt van, és remekül érzi magát a kezedben. Nem fog fáradtságot tapasztalni, még akkor sem, ha egész éjszaka játszik vagy SMS -t küld. Nincs 3,5 mm -es fejhallgató -csatlakozó, de a jobb oldali gerincen megtalálható a OnePlus figyelmeztetések csúszka. A dizájn frissítés, amelyet nem fog észrevenni, azok a sztereó hangszórók, amelyek kiegészítik az eszköz szórakoztató tulajdonságait.

nord2_Blue_Haze

A tavalyi Nord egyik kedvenc tulajdonsága a kijelző volt. A Nord 2 közel azonos kijelzővel van felszerelve-6,43 hüvelykes Fluid AMOLED kijelzővel (2400 x 1080 képpont / 410 PPI), 90 Hz-es frissítési gyakorisággal. Rendkívül sima; videók (amelyek lendületet kapnak a sztereó hangszórókból), és a játékok magával ragadóak. Míg a kijelző változatlan, a OnePlus megváltoztatja a processzor stratégiáját, leállítva a Qualcomm for MediaTek alkalmazást.

A OnePlus szorosan együttműködött a MediaTek -kel az új Dimensity 1200 processzor AI képességeinek maximalizálása érdekében. Ezért nevezi a hivatalos OnePlus specifikációs lap MediaTek Dimensity 1200-AI processzornak. Kipróbáltuk a 12 GB/256 GB -os hardverváltozatot (van egy 8 GB/128 GB -os opció is), és ez az a tűzerő, amire a legtöbbünknek szüksége van. A Nord 2 lenyűgöző 807/2382 (egymagos/többmagos pontszámot) ért el a Geekbench benchmark tesztünkben. Jelentős javulás a Nordhoz képest.

Életmód 3. kép

A másik javulás a kamera teljesítménye. A Nord 2 egy hármas objektívvel rendelkező hátsó bütyköt választ (a Nord négykamera -t kapott), amelyet egy 50 MP -es elsődleges lencse fejez ki, kihagyva a makró lencsét. Bár nincs jelentős ugrás a videókban, észrevehető javulás tapasztalható a gyenge megvilágítású fényképezésben (az éjszakai mód opcióval). Csak ne várjon zászlóshajó szintű kamera teljesítményt.

A OnePlus vetemedési töltési megoldása az egyik termékdifferenciáló. A Nord 2 dobozában 65 W -os töltő található, amely alig több mint 30 perc alatt táplálja a készüléket. A OnePlus azt állítja, hogy egy 15 perces töltés elegendő egy egész napos akkumulátorhoz. Ez nem túlzás – a 4500 mAh -s akkumulátor kényelmesen kitartott másfél napig tesztjeink során. Ez egyike a sok praktikus érintésnek, amelyek miatt a Nord 2 megbízható okostelefon. Ez a régi OnePlus, az egyik legjobb választás, ha 30 ezer költségvetésű eszközt keres

Életmód 1. kép

Az OnePlus Nord 2 5G Blue Haze és Grey Sierra színben kapható, ára 29 999 Rs (8 GB/128 GB) vagy 34 999 Rs (12 GB/256 GB)