Négy új iPhone, két új iPad és egy új Apple Watch

Négy új iPhone, két új iPad és egy új Apple Watch

24 September 2021 0 Von admin

A hangsúly az új iPhone 13 családon lehetett volna, de az újragondolt iPad Mini és a hetedik generációs Apple Watch volt a figyelmünk. Összegyűjtöttünk mindent, amit az Apple bemutatott annak során szeptemberi iPhone esemény. A nagy hír az, hogy ezek az iPhone -ok elsőként debütálnak Indiában ugyanazon a napon, mint a legfontosabb piacok, mint például az USA, tükrözve az Apple megújult indiai fókuszát:

Az iPhone 13 és 13 Mini: a tavalyi iPhone 12 összes fejlesztése közül valószínűleg hármat fog leginkább észrevenni. Az első a külső – a két hátsó kameralencse átlós stílusú elhelyezése, amely valahogy stílusosabbnak tűnik. A fényképezőgép is felpattan. Van egy Sensor-shift OIS-az iPhone 12 Pro Max-ben bevezetett technológia. Stabilizálja az érzékelőt az objektív helyett, így a felvételek egyenletesebbek. Aztán ott van a Cinematic mód, amely lehetővé teszi a mélységélesség effektus szerkesztését a videóban még rögzítés után is. De a nagy történet az új A15 Bionic chip, amely komoly tűzerőt ad hozzá. (69.900 Rs)

iPhone 13, iPhone 13 mini

Apple iPhone 13 színek

iPhone 13 Pro és 13 Pro Max: Az Apple nagyot fogad az új A15 Bionic chip teljesítményére, új 6 magos CPU-val, két új nagyteljesítményű és négy új nagy hatékonyságú maggal. Az Apple azt állítja, hogy egy új, 16 magos Neural Engine 15,8 billió műveletre képes másodpercenként, és még gyorsabb gépi tanulást tesz lehetővé. A szelfi kamera elhelyezésére szolgáló bevágás keskenyebb, extra képernyős ingatlanokat biztosít. De a legjobban izgatott szolgáltatásunk az új, pro-motion kijelző, adaptív képsebességgel, amely egészen 120 Hz-ig terjed, és extra folyékonyságot biztosít az iOS-élményhez. Az adaptív képsebesség optimalizálja az akkumulátor élettartamát is, mind a 13, mind a 13 Pro az akkumulátorok élettartamát ígéri elődeihez képest. Ezek az eszközök is az első iPhone -ok, amelyekben 1 TB belső tárhely található. (R19.1900 -tól)

iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro

Apple iPhone 13 Pro színek

A teljesen új Mini: Az Apple iPad Mini szinte páratlan volt a kis lapok szegmensében. A Mini teljes átalakítást kap egy új, 8,3 hüvelykes kijelzővel, amely leborotválja a keretet, és megtartja kompakt lábnyomát a nagyobb kijelző ellenére. A tavalyi iPad Airhez hasonlóan a Touch ID is be van kapcsolva a bekapcsológombba, így könnyen feloldható. A szíve ugyanaz az A15 Bionic chip, amely az új iPhone 13 kvartettet táplálja. A kamera felújításra kerül, de az USB-C port és a legújabb Apple ceruza támogatása hívja fel a figyelmünket. (46 900 Ft -tól)

Apple iPad mini

iPad mini színek

Apple Watch Series 7: a nagy design -frissítés a hetedik generációs Apple karórában a kijelző. Ez o20 százalékkal több képernyőfelületet és vékonyabb szegélyt kínál, mindössze 1,7 mm -rel – 40 százalékkal kisebb, mint az Apple Watch Series 6 -nál. Az innovatív kialakításnak köszönhetően, amely maximalizálja a képernyő területét, miközben minimálisan megváltoztatja a teljes tok méretét, az Apple Watch Series 7 41 és 45 mm -es méretben kapható. A nagyobb kijelző új csípéseket lát, mint például a képernyőn megjelenő billentyűzet. IP6X porállósággal készen áll a durva és zuhanásra. Az Apple jelezte, hogy ez az új óra még az idén elérhető lesz.

Apple Watch sorozat 7

A belépő szintű iPad: A virágzó WFH-t és a hazai piacon végzett tanulmányozást célozza meg, a belépő szintű iPad továbbra is az egyik legjobb lap, amelyet 30 ezer rúpia körül lehet csípni. Az Apple frissíti a processzort (ez most az A13 bionikus processzort tartalmazza), míg a 12 MP-es ultraszéles kamera is lendületet kap. Az iPad Pro -n a Center Stage élmény mostantól elérhető iPaden, amelyet az új elülső kamera és a Neural Engine engedélyez, így még vonzóbb videohívásokat élvezhet. (30 900 Ft -tól)


Olvassa el; Samsung Galaxy Z Flip 3 5G – Áttekintés – Itt az ideje, hogy belevágjon