Nagyszerű reklám egy rendkívül rövid távú lézer kivetítőhöz

Nagyszerű reklám egy rendkívül rövid távú lézer kivetítőhöz

25 September 2021 0 Von admin

Aligha lehet meglepetés. Az elmúlt 12 hónapban soha nem látott érdeklődés mutatkozott az otthoni projektorok iránt a világjárvány utáni világban.

Egy friss jelentés (forrás: ResearchAndMarkets.com) azt tervezi, hogy az ágazat éves szinten 14,9% -kal fog növekedni most és 2027 között. Mivel a zsúfolt bárokban zajló filmek és élő sportok középtávon továbbra is bizonytalannak tűnnek, Indiában sok fogyasztó hogy a nagyképernyős élményt a nappalijukba és odúikba hozzák. Ha Ön sportrajongó, akkor 2021 elegendő kifogást biztosított a síkképernyős TV -ről való áttéréshez. Az eurótól a tokiói olimpián át a közelgő T20-as krikett-világbajnokságig ez megállás nélkül zajlott. A BenQ új V6000 -ét nem lehetett volna jobban időzíteni.

A múlt héten a Samsung bejelentette a Premiere elindítását, és nemrég megnéztük az Optoma P2 for MW -t is. Csakúgy, mint ez a két projektor, a V6000 is egy rendkívül rövid vetítésű projektor. A szabványos kivetítőknek (például az irodai tanácsteremben lévőknek) körülbelül 10 lábra van szükségük egy 100 hüvelykes kép létrehozásához. Az ultrarövid vetítésű kivetítő fényvisszaverő lencséje segítségével minimális távolságon terjeszti fényjeleit. Ez a kategória egyik legnagyobb értékesítési pontja, amely a „Laser TV” jelzőt is elfogadta.

Forgatókönyv- BenQ lézeres TV

A V6000 például alig 22 cm-re van a faltól egy hatalmas, 100 hüvelykes képhez. A legkisebb 70 hüvelykes vetítéshez mindössze 7 cm szükséges. Nyilvánvaló előnye a zökkenőmentes integráció az életterekbe. Arra sincs esély, hogy árnyék keletkezzen – valószínűtlen, hogy egy kisgyermek 22 cm -es résen át tudna préselődni. A beállítás egyszerű, a BenQ bedob egy ALR képernyőt (100 vagy 120 hüvelyk közül választhat a helyszűke szerint) és egy teljesen új 32 GB-os Apple TV-t a standard csomag részeként. Az ALR a környezeti fény elutasítását jelenti. Az ALR képernyő valósághűbb képeket nyújt, mivel a fény lényegesen több szögből tükröződik vissza az ALR képernyőkön, mint egy normál képernyőfelület. Ezenkívül lehetővé teszi, hogy élvezze kedvenc tartalmait anélkül, hogy nappal le kellene zárnia a rolót.

A BenQ professzionális telepítést kínál, míg a képernyő beállításához profikra van szükség, a kivetítő beállítása egyszerű. Egy Apple TV -vel használtam HDMI -kapcsolaton keresztül. A kivetítő elegáns tervezési nyelvvel rendelkezik, a prémium kivitel ezen az áron adott. Ez egy olyan szerkentyű, amely dörzsölheti a nappalijában lévő „tárgyakat”. Kedvenc dizájnelemünk a napfénytető stílusú csúszó burkolat, amely megvédi a fényforrást a portól, amikor a projektor nincs használatban. Számos HDMI- és USB -port található, amelyek lehetővé teszik az öntőeszközök vagy médiatároló eszközök csatlakoztatását a közvetlen lejátszáshoz. Észrevettem, hogy időnként késik a HDMI szinkronizálás, ami nem szokatlan néhány ilyen kivetítő között.

V6050 kép (fekete)

A V6000 2×5 W-os professzionális első csatornás hangszórókkal van felszerelve a Trevolo-tól (házon belüli márka), valódi tónusú hangzással. A hangminőség nagyon jó, de szeretnénk, ha a hangerő magasabb lenne. Bizonyos jeleneteknél feliratra kellett támaszkodnom, ahol a hangerő alacsony volt. A BenQ kihagy egy trükköt a Bluetooth -kapcsolat hiányával is. Az egyetlen lehetőség a hangszóró csatlakoztatása HDMI ARC vagy digitális optikai kimeneten keresztül.

Végső soron a képminőség határozza meg minden projektor élményét. Ez egy olyan terület, ahol a V6000 nem okoz csalódást. Valódi 4K UHD képminőséget biztosít (3840 × 2160 felbontás és 8,3 millió képpont), és 98% -os DCI-P3 színskálát kínál, amely kiemeli a valódi mozis színeket. A HDR-PRO technológia (HDR10 és HLG formátumok) automatikus szín- és hangleképezési technikákat tartalmaz, hogy kiemelkedő fényerő- és kontraszttartományokat, valamint ideális képoptimalizálást biztosítson. A videók nagyon gördülékenyek – élveztem a játékot ezen az eszközön, köszönhetően a fejlett mozgásbecslésnek és kompenzációs technológiának, a MEMC -nek.

V6000 1. kép (fehér)

A BenQ V6000 ultra rövid vetítésű kivetítője a prémium dizájnt és a formát egyesíti (mindössze 10 kg, könnyen mozgatható). Könnyen beállítható, és illeszkedik otthonának legszűkebb zugaiba. Nem olcsó, de teljesíti fő ígéretét, hogy nagy képernyős szórakoztató élményt nyújt otthonának kényelmében és biztonságában.

Az BenQ V6000 4 999 000 Rs -ba kerül, és 32 GB -os 4K Apple TV -vel és ALR képernyővel érkezik