Merész új design, amely megtöri a rendetlenséget

Merész új design, amely megtöri a rendetlenséget

25 September 2021 0 Von admin

Mikor vásárolt utoljára kütyüt pusztán a dizájnja miatt? Az okostelefonoktól a fejhallgatókig nagyon kevés termék döntött úgy, hogy eltér a tervezési sablonoktól, amelyek ezekben a kategóriákban megszokottá váltak. Carl Pei szinte attól kezdve, hogy 2013-ban Pete Lauval közösen megalapította a OnePlus-t, mester volt. Az év elején elindult saját útjára, és új vállalkozást jelentett be-Semmi, amelynek célja az emberek és a technológia közötti akadályok felszámolása. Egy hónappal később semmi sem fedte fel, hogy a svéd Teenage Engineering tervezőcég irányítani fogja a márka és a termékek dizájn esztétikáját. Alig hat hónap telt el, semmi nincs készen arra, hogy felrázsa a dolgokat az első termékével.

Semmi fül 1

Nemcsak az okostelefonokról van szó, hanem a legtöbb valódi vezeték nélküli Bluetooth fülhallgatóról is. Volt egy furcsa kivétel (a Samsung kocsonya alakú Galaxy Live Buds jut az eszembe), de az a kategória, amely jelentős kiugrást mutatott a WFH életmóddal, kissé kiszámítható volt. Ezért volt az, hogy a Nothing fül (1) kicsomagolása nem volt más, mint félelem és meglepetés. Talán ez az én hajlamom a skandináv dizájnra, vagy a puszta öröm egy új élmény felfedezésében egy váratlan kategóriában. Ha a dizájn az Ön dolga, akkor valószínűleg megosztja az izgalmamat.

Ez nem egyszeri wow pillanat. Ez ugyanolyan formatervezési esztétika, amely rád nő. Az egyszerűség a nagyszerű design egyik jellemzője; sok Apple rajongó egyetért. Ugyanez a helyzet ezekkel a fülhallgatókkal, amelyek felvetik a kérdést – „Miért nem gondolt erre senki korábban?” Olyan ez, mint a Swatch ikonikus Medúza átlátszó karórája, amely az 1980 -as években debütált. A fül (1) hasonló utat választ a mindenütt jelen lévő termékhez, és lecsupaszítja. Látja a mikrofonokat, a mágneseket és az áramköri lapot. Ez az az eset, amelyben valószínűleg pompázni fog, és éppen olyan termék, amely beszélgetést válthat ki egy titokzatos idegennel.

Semmi fül (1)

A dizájnt nem csupán bemutatónak szánják, hanem praktikus megjelenéseket is tartalmaz. A tokban található halszem -bemélyedés biztosítja a rügyeket, míg az azonnal felismerhető piros szín megkülönbözteti a „jobb” fülhallgatót. Nem kell aggódnia azon, hogy kitalálja, melyik bimbó melyik fülébe kerül, amikor késik a főnökkel való rettegett hétfői online felülvizsgálati találkozóról. A rügyek rendkívül könnyűnek (mindössze 4,7 grammnak) tűnnek a fülében. Az alapértelmezett szilikon hegy jól illeszkedik az esetembe, de a dobozban három testreszabható folyékony szilikon csúcs közül választhat a tökéletes illeszkedés érdekében.

Piros a jobb bimbón

A rügyek nem csak tollfények, de nem is esnek le könnyen – igen, átmentek az edzőtermi teszten, amin minden füldugót áthelyeztem. A szoros illeszkedés tökéletes fülzárást is biztosít, amely megszűri a külső hangokat. Egy gombnyomással átválthat ANC (aktív zajszűrés) módra. Az ANC viszonylag hatékony, természetesen nem tartozik a drágább fülhallgatók ligájához ezen a fronton, de ezen az áron a legjobbak közé tartozik.

A hangminőség nyer, a fül (1) jóval a súlya és ára fölött üt ebben az osztályban. Meglehetősen nagy meghajtók hajtják (11,6 mm), és kiegyensúlyozott mély-, közép- és magas hangokat kínál. Kipróbáltam egy sor hangot a podcastoktól az Imagine Dragons -ig, néhány egyszerű elektronikus ütésig, mint például Alex Lustig, és ez ütést hozott. A 10 000 rubel alatti ársávban jó néhány fülhallgató hajlamos küzdeni, ha a hangerő átlépi a 70-80% -os küszöböt, nem ezt.

Semmi fül 1

Az akkumulátor élettartama kulcsfontosságú fogyasztói vásárló ebben a kategóriában. A fül (1) vezeték nélküli töltéssel rendelkezik; Semmi sem rögzíti az akkumulátor élettartamát (ANC nélkül) 34 órán keresztül a házzal és körülbelül 5,7 órát a rügyekkel (amit validáltunk). De a jellemzőkön és a specifikációkon kívül a Nothing fül (1) megérdemli a figyelmet radikálisan merész tervezési nyelvével, amely tökéletes egyensúlyt talál a forma és a funkció között. Ez minden bizonnyal biztosítja azt a felhajtást és várakozást, amely 2021 januárja óta körülveszi a Nothing márkát.

A Nothing fül (1) 5 999 Rs/- áron kapható Flipkart

Olvassa el; Fitbit Versa 3 – Áttekintés: A harmadik generációs Versa végre megérkezik Indiába néhány fontos fejlesztéssel