Majdnem mennyország útikönyv: Morgantown, Nyugat -Virginia

Majdnem mennyország útikönyv: Morgantown, Nyugat -Virginia

8 Oktober 2021 0 Von admin

Ez a bejegyzés partnerségben áll a Nyugat -Virginia turizmus. Repülőjegyet, étkezést, tevékenységet, szállást biztosítottak. Látogassa meg az enyémet Instagram hogy kövessem a további kalandokat, amikor Nyugat -Virginiában jártam. Minden vélemény és fénykép a sajátom.

Egy hosszú, csodálatos Wheeling -i nap után nem volt vesztegetni való idő. Reggeliztünk, és elhagytuk az Oglebay üdülőhelyet, és egy nagyon várt napot kezdtünk Morgantownban, a Nyugat -Virginia Egyetem gyönyörű campusában. A hegymászók otthona. Azt mondják, hogy a nyár a legjobb idő a látogatásra Morgantown. Ez általában akkor van, ha kevésbé zsúfolt. Körülbelül másfél órás autóútra tettük a Coopers Rock State Forest látogatását, hogy felkészüljünk a sokat emlegetett, festői kirándulásokra. Sok gyönyörű képet mutat be a képalkotási lehetőségek és az emlékek alapján.

Coopers Rock State Forest körülbelül 15 mérföldre van Morgantowntól. Ismert a Cheat folyóra néző kanyonokról. Számos tevékenység közül választhat, beleértve a közel 50 mérföldes túraútvonalakat. Az egyik legnépszerűbb a történelmi Henry Clay Iron Furnace Trail, amely az 1830 -as években épült 30 láb magas piramis alakú kemencét tartalmazza.

Sok lehetőség egy szabadtéri ember számára, beleértve rengeteg halászati ​​és vadászterületet a rajongóknak. A Coopers Rock State Forest kempingeket, kerékpárutakat, golfzöldeket, ziplingezést, raftingot és akár geoládát is kínál. Ez a tökéletes hely arra, hogy egy családot nyaraljon egy csodálatos piknikre.

A Coopers Rock State Forest nevének eredetéről sokféle történet szólhat, akár egy régi szökevényről származik sok évvel ezelőtt, akár a Cheat River -szurdok fölé tornyosuló sziklákról származó név. Ha hosszabb tartózkodásra vágyik ebben a gyönyörű parkban, ne keressen tovább, mint adjon magának egy esélyt, hogy maradjon az egyikben Mountain Creek kabinok az erdőn belül. Használatra kész konyhákkal, kandallókkal, verandákkal, amelyekből a természet csodáira nyílik kilátás, és még egy pihentető pezsgőfürdővel is. Csodálatos szállás a kemping szerelmeseinek, beleértve a McCollum táborhelyet, ahol sok sátor és szabadidős jármű található. Több mint elegendő parkolóhely áll rendelkezésre a hosszabb táborozáshoz, hogy kimagasló nyaralási élményt nyújtson. Nézze meg ezeket a webhelyeket kora tavasztól ősz végéig.

A nyomvonalak, a nyomvonalak és még több nyomvonal elérhető a Coopers Rock State Forestben. 21 valójában. A gyors túrázóknak, akik nem akarnak teljes értékű túrázni a nagyobb kihívásokkal teli utakra, és miért ne próbálnák meg mind az 50 mérföldet ezen az ösvényeken! Fárasztó? Persze, de a szépség végig izgalmas lesz.

A merészebb emberek számára próbálja meg a sziklamászást vagy a ziplining-et a Chestnut Ridge Parkon és a West Virginia University Zip-line Canopy Tour-hoz vezető kempingben. És nem kell profi lenni, a kezdőket is szívesen látjuk. Szeretné kipróbálni a Cheat River -t a kanyon szakaszban? 36 mérföldnyi víz (folyóút), amely számos vízi tevékenységet kínál, beleértve a halászatot, kenuzást, vadvízi evezést stb.

Rövid túrám során a Coopers Rock State Forest -en keresztül sok gyönyörű sziklaalakzatot láttam. Kicsit fásult voltam, amikor rábukkantunk a Csörgőkígyó -ösvényre, de ez azt mondta, hogy inkább név, mint reális csörgőkígyó. Engem visszavetett ennek az állami parknak a szépsége, és úgy éreztem, hogy még sok mindent kell felfedeznem. Feljegyeztem minden olyan lehetőséget, amellyel kalandokat szerettem volna vállalni, ha szerencsém van kihozni a családomat egy hosszabb tartózkodásra ebben a parkban. Újabb kalandok vártak rám, és ketyeg az idő!

Egy kellemes ösvény után a gyomrom korogni kezdett, és ennivalót kellett találnunk. A tervek szerint részt vettünk ezen a jól gondolt kávézóban Morgantownban földi kávé. A személyzet nagyon barátságos volt, és a menü szép változatosságot kínált, azonban ez egy nagyon forgalmas kávézó, figyelmeztettem, hogy előző nap leadom a rendelésemet. Rendeltem egy zöldséges Reuben szendvicset, ami a legjobb Reuben volt, amibe valaha is haraptam

A Tera Café díjnyertes intézmény, amely a nulláról készíti süteményeit. Elég változatosak mindenféle finomsághoz és személyes ízléshez. Speciális hamburgerek organikus marhahússal, zöldségekkel és gyümölcsökkel, ízletes kinézetű Red Velvet Pistachio Cupcakes -nel, macaroonokkal. Mindig van valami finomság a morgantown -i testvéreknek és az utazóknak egyaránt, amikor a Terra Café -ról van szó, nem messze a Tug Boat Depot -tól. Ebéd után a többiek ezen az úton az Edith Barill Riverfront Parkba mentek, amely rövid sétára található a Terra Café -tól.

Közben körbejártam a környéket, és készítettem néhány képet, többek között erről a John Fitzgerald Kennedy Emlékparkról, amire sétám során bukkantam. A John Fitzgerald Kennedy Emlékparkban 27 méter széles emlékmű található, beleértve JFK és Jr. bronz szobrait, valamint három magas gránitoszlopot és gránitpadot.

Ezután eljött az ideje, hogy lazítson egy kis ideig a Morgantown Marriott -ban, a Waterfront Place -en. A Wharf District és a Walking Trail szívében ül. Megnézheti a nagyon szép Monongahela folyót.


Morgantown Marriott áttekintés


Nem tudtam nem észrevenni a dekorációt és a bútorokat! Van benne egy csipetnyi század közepi modern, amit szeretek. A Morgantown Marriott at Waterfront Place egy nyugat-virginiai utazót kényeztetett szinten fogad. Vendégeit szobákkal, luxus ágyneművel, fedett medencékkel, fitneszközponttal, wellness-szolgáltatásokkal, szobaszervizzel, HDTV-vel, nagy sebességű vezeték nélküli internettel és egyebekkel várja. A szállodában teljes körű szolgáltatást nyújtó Starbucks és a Bourbon Prime étterem is működik.

Kellemesen meglepődtem, amikor egy üdvözlő ajándékkosarat vártam a szobában. Azt hittem ez nagyon édes!

Bár nem tudtam megtapasztalni a szálloda minden környékét a rövid idő miatt. Csodálatos dolgokat hallottam a Caperton Rail-Trail and Parkról, a River Birch Café-ról, a Mountain State Brewing-ról és sok helyi üzletről. Egyszer már alig várom, hogy visszajöhessek és mindent befogadhassak. Csak 2 és fél órával később jött el a vacsora ideje. És ezúttal egy nagyon megbecsült családi intézmény volt, ahol mindenkinek van valami íze, amely pillanatok alatt betölti az appalachei étvágyat.

Az Vasló Csárda egy nagyon művészien felépített taverna, két helyen Morgantown belvárosában és egy egyetemi városközpontban. Micsoda menü és nagyszerű érték! Saláták, szárnyak, perec, házi krumpli + chips, és sok -sokféle hamburger, garnélarák, pierogis, lazac stb. Vegetáriánusként örültem, hogy volt két vegetáriánus hamburger lehetőségük. A Beyond Burger mellett döntöttem, és később a hajdina fánk lyukak voltak. A Beyond Burger ízletesen tele volt sok zöldséggel és fűszerekkel.

Egy gyors vacsora után ideje volt meglátogatni a Woodburn Circle -t a Nyugat -Virginia Egyetem campusán, egy szép festői sétát, amely elvezet minket a A West Virginia Egyetem Tomchin Planetárium és Obszervatórium hogy a csillagászatot a hegymászó szemszögéből nézze meg. Egy nagyon érdekes és tanulságos élmény, amely belevonja Önt abba a csodába, hogy miből áll ez a galaxis, és képes arra, hogy mindig korszerűsített, bővített berendezésekkel és hatókörökkel lássa el ezt a világegyetemet a lehető legtisztábban. Számos programot kínál a turistáknak és kirándulásokat, beleértve a 3D-s csillagkép show-kat, a Galilei-holdakat, a Lincoln-almanachpróbát, az évszakok tanulmányozását, az éjszakai égbolt tevékenységeit, a gravitációs hullámokat, az űrhajósok tanulmányait, a fekete lyukakat, a sötét anyag rejtélyét és még sok mást.

Egy hosszú, kalandos nap után Morgantown felfedezésével. A Nyugat-Virginiai Egyetem városa, ideje volt visszamenni a Waterfront Place-i Morgantown Marriottba, hogy megpihenjen és lazítson. Fájtak a lábaim, és a Marriott vigasztaló ágyai tökéletes helyek voltak a pihenésre, hiszen holnap új kaland lesz a csodálatos utazásom során, amelyet eddig Nyugat -Virginiában tettem.

Reggel lementem a Bourbon Prime a Morgantown Marriott at Waterfront Place étteremben finom reggelit fogyasztani. A kiadós reggeli elengedhetetlen volt, hogy felkészüljek az előttem álló más kalandokra. Aznap Charlestonba indultam. Volt a sós krumpli, rántotta és néhány gyümölcs (mézharmat és sárgadinnye). Ekkor megfiatalodtam, hogy vállaljam a következő kalandot a Majdnem a mennyben. Tehát egyelőre Morgantownba (hamarosan újra meglátogatom), ez a nap Charlestoné volt. A közelgő útikönyvben a nyugat -virginiai Charleston legjobb étkezési, játszási, tartózkodási és vásárlási helyeit fogom bemutatni!