Majdnem Mennyei Útikalauz: Nyugat -Virginia

Majdnem Mennyei Útikalauz: Nyugat -Virginia

8 Oktober 2021 0 Von admin

Ez a bejegyzés partnerségben áll a Nyugat -Virginia turizmus. Repülőjegyet, étkezést, tevékenységet, szállást biztosítottak. Látogassa meg az enyémet Instagram hogy kövessem a további kalandokat, amikor Nyugat -Virginiában jártam. Minden vélemény és fénykép a sajátom.

Tekintse Nyugat -Virginiát a következő családi úticélnak! Ez a vad és csodálatos állapot rengeteg természetet kínál egy olyan természetrajongónak, mint én. A favágás és a szénbányászat kevéssé rontotta el e gyönyörű hegyvidéki állam természetes szépségét. Akár nagyra értékeli az appalachei zenét, akár azt szeretné, hogy a természet szépsége vesz körül, ezt az államot érdemes meglátogatni! Ne hagyja, hogy a Mountain State mérete tévesszen meg. Mélyen gazdag kincsekben. Egy utazás Nyugat -Virginián keresztül rejtett drágaköveket és legnépszerűbb látnivalókat mutat minden sarkon. Nyugat -Virginia az egyik legnépszerűbb állam, amelyet mindig meg akartam látogatni. Kellemesen meglepődtem és örültem, amikor a Nyugat -Virginiai Idegenforgalmi Hivatal felkeresett, hogy 5 napot töltsön államuk felfedezésével.

Függetlenül attól, hogy milyen az időjárás vagy a napszak, a kilátás mindig lenyűgöző!

Öt szórakoztató napon 3 másik bloggerrel és családjukkal felfedeztem Wheeling-t, Morgantown-t és Charleston-t, Nyugat-Virginiát. Minden úti cél nagyon sok mindent kínál! Ezért azt javaslom, hogy foglaljon egy hosszabb utat az államba, hogy mindent lefedjen. Azt is megpróbálhatja felosztani külön utakra, hogy a legtöbbet hozza ki az utazási élményből. Függetlenül attól, hogy mindegyiket vagy egyet meglátogat, ígérem, hogy a legkevésbé sem fog csalódni Nyugat -Virginia kínálatában. Töltsön el egy napot vagy hetet bármely helyen, hogy megtalálja a szeletét Majdnem a mennyország.

Nyugat -Virginia tele van talált és felfedezetlen látnivalókkal! Függetlenül attól, hogy milyen felfrissülést és kikapcsolódást keres, rengeteg lehetőséget fedez fel Nyugat -Virginia hegyei között. Tele van lassú tempójú, furcsa városokkal, amelyek rengeteg fotózási lehetőséget kínálnak! Mivel minden úticélnak annyi a kínálata, három különböző bejegyzésre osztom őket.


Wheeling, Nyugat -Virginia: Hol lehet játszani, enni és maradni?Oglebay üdülőhely

Több mint 100 évvel ezelőtt Earl W. Oglebay nyári birtokán a nagylelkű vendéglátás hagyománya kezdődött. Az ingatlant az 1920 -as években adták át a Wheelingnek, és páratlan üdülőhellyé vált.

Oglebay ma is megőrzi festői természeti szépségét. A látogatók egész évben 17000 hektárnyi szabadidős és éjszakai szállást élvezhetnek. Oglebay központja a Wilson Lodge, amely 271 szobát, lakosztályt és faházat kínál.

A legújabb bővítési és felújítási projekt friss kényelmet és luxust biztosít a vendégeknek, beleértve 59 prémium szobát és a West Spa -t. A prémium szobákban és lakosztályokban a vendégek pihenhetnek és lazíthatnak egy hosszú nap után az Oglebay Parkban.

A további szolgáltatások közé tartozik a síkképernyős LCD TV, a szobában kávé és tea, ingyenes nagy sebességű internet-hozzáférés, hűtőszekrény, nedves bárok és erkélyek. Egy jól kipihent éjszaka után ébredjen a finom és finom reggelire az Ihlenfeld étkezőben. A lehetőségek széles választéka közül a vendégek nem hagyják éhesnek magukat! Szereted az omlettet? Nagyon ajánlom, hogy látogassa meg az omlett állomást frissen készített omlettért. A legjobb az egészben, hogy személyre szabhatja omlettjét!

Hosszú nap áll előtted? Álljon meg a Sarita kávézójában, amely a Wilson Lodge halljában található. A Sarita kávézó barista stílusú kávéitalokat és friss péksüteményeket kínál.


Oglebay Jó Állatkert

Szeretek állatkerteket látogatni! Minden látogatás mindig más és izgalmas, mint a következő, mivel mindig vannak új állatok, kiállítások vagy mindkettő. Évente családi hagyománnyá tettem, hogy évente egyszer elmegyek oda. Ez egy csodálatos módja annak, hogy gyermekeim lássanak és tanuljanak az állatokról. Szeretek az ismerős területen kívül is kalandozni és más állatkerteket meglátogatni, tekintve, hogy nem mindegyik egyforma. Az egyetlen hátrány az, hogy az állatkerti látogatásaink néha megszakadnak a forró, párás idő miatt, amelyet gyakran tapasztalunk nyáron.

Vezetett túrára mentünk az Oglebay Good Zoo -ba. Nem csak a nap volt a tökéletes nap az állatkertbe való látogatáshoz, hanem ez a vezetett túra is tanulságos élmény volt. Dr. Joe Greathouse állatokkal kapcsolatos ismereteinek szélessége annyira inspiráló volt!

Az Oglebay Good Zoo több mint 50 fajt tartalmaz, amelyek közül 20 ritka és veszélyeztetett. Figyeljen meg sok állatot a vörös pandáktól és a makurtól a gepárdokig és folyami vidrákig. Induljon el egy hihetetlen utazásra a kulisszák mögött az Oglebay Good Zoo -ban. A vendégek golfkocsival túrázhatnak az állatkertben állatkert vezetésével. Ismerje meg az állatokat, és látogassa meg az állatkert állat -egészségügyi kórházát.

A történelmi CP Huntington Train Ride másfél mérföldes utazásra viszi a látogatókat az állatkertben. A vörös istálló barátságos háziállatokkal van tele.

Oglebay istálló

Amikor a Virginia -i Wheelingben jártam, kipróbáltam valamit, amit még soha nem csináltam: a lovaglást. Pam Wattenbarger innen Egyszerűen déli anya és vezetett túraútra indultam a festői erdőben Oglebay istálló. A lovaglás először ijesztő, de egyben izgalmas élmény volt számomra! A lovam, Dakota kellemes volt. Oglebay arra törekszik, hogy élvezetes lóélményt nyújtson minden korosztály és képzettségű lovas számára. A Bethany College Lovas Csapatával együttműködve az Oglebay túraútvonalakat, pónilovaglásokat, leckéket, EAGALA szolgáltatásokat, táborokat és egyebeket kínál.


Az Üvegmű Grill

Alkalmi étkezés ízletes menüpontokkal, ínyenc hamburgerektől és kézműves pizzáktól szezonális salátákig. Glassworks Grill A Wilson Lodge ideális hely barátokkal és családdal való találkozásra különféle kézműves sörökkel és finom borokkal. Sok Impossible vegán hamburgert kipróbáltam, és az övék egyszerűen az egyik legjobb! Ezenkívül az Ön által választott oldallal tálaljuk: hagymakarikákkal, hasábburgonyával, káposztasalátával, chipsekkel vagy friss gyümölccsel.

Route 88 BBQ & Brew

Route 88 BBQ & Brew az Oglebay legújabb étkezési helye! A vadonatúj menüvel, valamint a tűzrakóhellyel ellátott szabadtéri étkezővel élvezetes ételeket fogyaszthat. Ez az alkalmi étkezési hely a Par 3 Driving Range-en található, a 88. út mellett. Kézműves söröket kínálnak, amelyeket házias füstölt marhaszelethez, csirkéhez vagy sertéshúshoz párosíthat. Húsuk alacsony és lassú füstölésű, az Ön által választott házi oldallal. Van íze valami fűszeresnek? Imádni fogja a pácolt paprikájukat!

Oglebay Garden Bisztró

Az Oglebay teraszkertjére néző Oglebay Garden Bistro farm-to-table étkezővel rendelkezik, és tökéletes hely egy pihentető vacsora elfogyasztására. Az étlapon regionális eredetű termékek, szabadon tartott csirke + tojás, fűvel táplált marhahús és kézzel készített kenyér szerepel.

Az Oglebay egyik lenyűgöző dolga az, hogy nem nehéz vegetáriánus ételeket találni, beleértve ezt a finom pörkölt zöldségbagettet. Általában elhagyom a desszertet, de nem tudtam ellenállni a Turtle Domes -nek. Olyan finom! Nem vegetáriánus? Hallottam, hogy a vichyssoise nagyon jó!

Minél tovább élek, annál inkább elmélkedem a világ szépségén és csodáján. – John Burroughs