Lehet, hogy a Google vezetői most szivárogtattak ki fényképeket a vállalat legújabb termékéről

Lehet, hogy a Google vezetői most szivárogtattak ki fényképeket a vállalat legújabb termékéről

24 September 2021 0 Von admin

Hiroshi Lockheimer, a Google Android, Chrome OS és Google Play ügyekért felelős alelnöke hétfőn későn közzétett egy képet a Twitteren, hogy bemutassa, hogyan működnek az Android 12 új Material You témái. Anyag A testreszabhatja a felhasználói felületet az Android 12 rendszerben anélkül, hogy harmadik féltől származó témákat telepítene. A végrehajtó esetében a Material You az UI -t a telefon háttérképeként beállított személyes fényképekhez igazította.

A fotó állítólag Pixel 6 Pro készüléken készült, és elég volt ahhoz, hogy a Twitter -felhasználók több elvihető dologra is rámutassanak.

Lockheimer gyorsan levette a tweetet, de a csipogás percei elegendőek voltak a felhasználók és a technikai fanatikusok számára a képernyőképek biztosításához.

A Material You -n kívül a képernyőkép sokkal több információt tartalmaz ezekről az eszközökről. A készülék a Verizon 5G hálózatán fut, és a kijelző alatti ujjlenyomat-érzékelővel rendelkezik. A Pixel 6 és a Pixel 6 Pro lesznek az első Google -telefonok, amelyek ujjlenyomat -érzékelőit a képernyő alá helyezték.

A Lockheimer a kép törlése tovább erősíti azokat az elméleteket, amelyek szerint egy Pixel 6 Pro -t használhatott a Material You működésének bemutatására.

Abszolút értelme van annak, hogy az Android fejlesztésében részt vevő magas rangú Google-vezetők teszteljék a legújabb kiadásokat a Google legújabb Android-telefonjain. Ez jelenleg a Pixel 6 és a Pixel 6 Pro lesz.

Korábban, megerősítve a legutóbbi szivárgásokat, a Google augusztus elején bejelentette a Pixel 6 telefonokat.

A Google bemutatta első egyéni System-on-Chip technológiáját Pixel telefonokhoz, megerősítve ezzel, hogy a Tensor SoC mindkét eszközt táplálja. A Pixel 6 és a Pixel 6 Pro terveit is nyilvánosságra hozták, és megerősítették a főbb specifikációkat. A Google azt is elmondta, hogy a két kézibeszélő prémium eszköz lesz, amelynek árai ennek megfelelően alakulnak. A várakozásoknak megfelelően a Pixel 6 Pro lesz a legdrágább a kettő közül. Ezek szerint kemény verseny a 13 -asok számárath generációs iPhone, amely várhatóan hamarosan piacra kerül.

Olvassa el; Elon Musk reagál arra a mémre, amely azt állítja, hogy Jeff Bezos kék eredetű másolt SpaceX -e