Knack Pack Series 2 áttekintés

Knack Pack Series 2 áttekintés

6 Oktober 2021 0 Von admin

Útra kelsz ezen a nyáron? A nagy méretű rekeszekkel, amelyek segítenek a szervezésben, ez a Knack Pack 2 sorozat készen áll az utazásra.

Ez egy bejegyzés a következővel együttműködve: Trükk és tartalmazhat társult linkeket, amelyekben jutalékot fizetek, ha a linkeken keresztül vásárol. A fényképek és a vélemények a sajátjaim.

A koncepció mögött Knack Pack egyszerű megfigyelésből származik. Bárhová néztek, az emberek több táskát cipeltek: egy munka- és egy edzőtáskát; hátizsák és laptoptok; és görgős táska és kézipoggyász. A Knackban mindannyian tapasztalták azt a gondot, hogy több táskával terheltek, és azt gondoltuk magában:Több kézre van szükségem! ” A vízkereszt az volt, hogy nem kellett több kéz. Amire szükségük volt, az egyszerű és egyszerű volt. Csak jobb módra volt szükségük, hogy elvigyék az összes holmijukat.

Ebből a betekintésből született meg a One Bag Life víziója. Knack összefogott, és a legjobbat hozta abból, amit a Tumi, a North Face, a Coach, a Samsonite és az eBags közös tapasztalataiból tanultak, hogy megtervezzék azt az egy táskát, amely elég okos ahhoz, hogy kettőt helyettesítsen.

Knack Pack hátizsáknak hívják, és remélik, hogy ez egy kicsit megkönnyíti majd, hogy gyakrabban lépjen ki a bejárati ajtón, így új helyeket fedezhet fel, új embereket ismerhet meg, és élvezheti mindazt, ami körülveszi. Különféle kiadványok – többek között – jóváhagyását szerezték meg GQ, Forbes, és Férfi Napló.


Tavaly nyáron a Knack Pack a wow faktor mellett döntött, amikor kiadták a Series 1 Large Expandable Knack Pack -ot. A Knack Pack ismét visszatért a Knack Pack sorozat 2 Közepesen bővíthető készletcsomag (245 dollár; Storm Grey + Midnight Black színben kapható). A legkevésbé sem haszonelvű stílusú ez az alkalmi hátizsák tökéletes társ mindennapi alkalmakra!

Útra kelsz ezen a nyáron? A nagy méretű rekeszekkel, amelyek segítenek a szervezésben, ez a Knack Pack 2 sorozat készen áll az utazásra. Élvezi a délutáni kerékpártúrát? Mindent elérhet, amire szüksége van. Bármilyen feladatra alkalmas! Ráadásul semleges színe sokoldalúságot biztosít, amely végtelen stílusválasztást tesz lehetővé. Elődjéhez hasonlóan a Knack Pack Series 2 könnyű, anélkül, hogy fukarkodna a tartóssággal. Ez a közepes méretű hátizsák ugyanolyan funkcionális és tartós, mint tágas és kényelmes. Könnyen elfér a napi szükségletek és néhány napos ruházat utazás közben – mínusz az ömlesztett. A kulcsfontosságú szolgáltatások sokasága különbözteti meg ezt a hátizsákot a többitől!

Ismerje meg készségcsomagját

Főbb mindennapi funkciók

⦾ Könnyen hozzáférhető, párnázott oldalsó cipzáras számítógépzseb 15 hüvelykes laptopokhoz
Cious Tágas főrekesz szervezőzsebekkel, polárral bélelt tabletta zsebbel és levehető kulcspórázzal
⦾ Rejtett, cipzáras oldalsó vizespalack zseb
Ip Cipzáras, elhajtható hátsó tárolózseb a vállpántokhoz

Főbb utazási jellemzők

⦾ Külön, szabadalmaztatás alatt álló, bővíthető csomagolórekeszben 2-3 cserélhető ruha található
Megfelel a legnépszerűbb kézipoggyász követelményeknek, valamint elfér a legtöbb ülés alatt
Csomagtér könnyen hozzáférhető bőröndfedéllel
Rejtett kocsihüvely csúszik a kerekes csomagtartókra

Főbb műszaki jellemzők

⦾ Egyedi fejlesztésű, tartós, vízálló testszövet
Ed Öntött, kényelmes, hűvös hab hátlap
⦾ YKK ™ vízálló cipzár egyedi tervezésű húzókkal

A Knack Pack hátizsákot számos ember használja, a legfontosabb ügyfélcsoportok:

Professionals Üzleti szakemberek, akik egy elegáns laptop hátizsákot szeretnének elérni az irodából.
Utazók, akik a bővíthető bőröndtartót használják
⦾ Sportolók, akik jobb módot szeretnének viselni az edzés során

A sokoldalúság és az egyszerűség kulcsfontosságú a hátizsák kiválasztásakor, amely megfelel a forgalmas életmódnak! Ennek a hátizsáknak a birtoklása segít csökkenteni a stresszt, és leegyszerűsíti a munkámra szánt időt. Minden, amire szükségem van, pillanatok alatt megszervezhető és kényelmesen elérhető! A Knack Pack Series 2 -t Storm Grey vagy Midnight Black színben vásárolja meg.

Kisebb hátizsákot keres az igényeinek megfelelően? Ne keressen tovább, mint a Kis bővíthető készségcsomag (175 dollár). Színválasztéka a Stealth Black, Savile Grey, Sangria Red és Indigo Blue.