iPhone 13 Pro Max – Áttekintés – A fényképezőgép szerelméhez

iPhone 13 Pro Max – Áttekintés – A fényképezőgép szerelméhez

28 September 2021 0 Von admin

Szinte minden iPhone -bevezetésnek van egy jelentős pillanata – emlékszel 2020 -ra, amikor egy alumínium aktatáska nyílt meg James Bond témával a háttérben, hogy felfedje az iPhone 12 Mini -t? Idén az ügyes Knives Out paródia emelte ki az év kiemelkedő iPhone fényképezőgépét – a Cinematic módot. Imádtuk a tavalyi iPhone 12 Pro Max fényképezőgép -készségét: az idei iPhone 13 Pro és 13 Pro Max előrébb. Ez most a mobil lövöldözős játék, és van -e más jelentős javulás a tavalyi 12 Pro testvérhez képest. Szétbontjuk neked.

Először is, a mozi mód (amely valós időben forgatás közben automatikusan átvált a fókuszra, és ezáltal a fókusz eltolódik, amikor az alanyok belépnek vagy elhagyják a keretet) elérhető az iPhone 13 Mini és a 13. készüléken is. Az iPhone 13 és a 13 tesztelése Pro Max néhány napja. Mentsük el az iPhone 13-ról alkotott benyomásainkat egy újabb részletes mélymerüléshez (figyeljük ezt a helyet), és merüljünk bele a 13 Pro Max-be. Az első dolog, amit észre fog venni, a gyönyörű lapos szélű dizájn folytatása. Ez teszi szebbé ezt a készüléket, hogy megragadja. Kicsit nehezebb (240 g vs 228 gm a tavalyi 12 Pro Max esetében), de ezt nem vettem észre, annak ellenére, hogy a 12 Pro Max volt a napi vezetőm. Az idei új „hős” szín a hűvös Sierra Blue, amely mindkét Pro verzióban nagyon jól játszik.

iPhone 13 Pro Max sierra blue színben

Bár az Apple nem osztja meg az akkumulátor specifikációit, az extra súly és a vastagság a robusztusabb akkumulátornak tulajdonítható. Az Apple azt állítja, hogy két és fél órával jobb teljesítményt nyújt a 12 Pro Max -hez képest. A kiterjedt tesztek alapján, bonyolult kamerateszteléssel és képernyőidővel, ez nem túlzás. Ez talán nem jelent óriási üzletet azoknak, akik ugrik egy 12 Pro Max -től, és akik már tapasztalták az akkumulátor teljesítményét. De ha a 13 Pro formatervezését részesíti előnyben, akkor valószínűleg jelentős javulást tapasztal a tavalyi 12 Pro -hoz képest az akkumulátorosztályon. A nagyobb akkumulátor és az extra képernyős ingatlan az egyetlen jelentős különbség az idei 13 Pro és 13 Pro Max verzió között. 2020 -ban a Pro Max felhasználók néhány kamera extrát (például 2,5 -szeres zoomot) kaptak, de idén nem, ahol a kamerarendszerek azonosak.

Beszéljünk a kameráról. Itt ragyog igazán a 13 Pro. Az A vadonatúj Wide fényképezőgép nagyobb, 1,9 µm pixeles érzékelővel rendelkezik, ami valaha az iPhone-on a legnagyobb, így kevesebb zaj és gyorsabb zársebesség szükséges a fényviszonyok között, még részletesebb fényképeket készítve. A másik fontos kiemelés a Sensor-shift optikai képstabilizátor (OIS), amely az objektív helyett az érzékelőt stabilizálja. A képek simaak és a videók egyenletesek, még akkor is, ha nem. Mindhárom hátsó lencse éjszakai üzemmódot kap; így akár ultraszélesen, akár optikai zoom módban fényképez, sokkal jobb képeket kap gyenge fényviszonyok mellett. A mozi mód (amely lehetővé teszi a mélységélesség effektusának szerkesztését a videóban még rögzítés után is) nem volt az egyetlen, amit élveztünk.

Apple_iPhoiPhone 13 Pro Max kamera

Az Apple ultraszéles lencséjét úgy módosították, hogy először kínáljon makrófotózást iPhone-on. Akár virágokat, akár kis tányérokat fényképez egy tapas bárban, mikrozöldekkel, valószínűleg extra szerelmet szerez az Instagramon. Az olyan márkák, mint az Apple, a Samsung és a Google Pixel eszközei, eltérő megközelítést alkalmaztak képeik hangneméhez, gyakran vitákat gerjesztve arról, hogy melyik a jobb. Az Apple lefedi ezt a vitát egy érdekes új fényképezőgép -opcióval – fényképészeti stílusokkal. A gazdag kontraszt és a meleg között néhány stílus közül választhat, mielőtt elkészítené a képet (ellentétben a post -shot szűrővel).

A hátsó kamera lehet a nagy beszédtéma, de van egy fejlesztés, amelyet valószínűleg tapasztalni fog minden alkalommal, amikor bekapcsolja a telefont. Az új Super Retina XDR kijelzővel A ProMotion nem csak az egyik legfontosabb megkülönböztető tényező az idei iPhone 13 Pro és iPhone 13 módok között, hanem az, amit az iPhone 12 Pro Max észre fog venni. Add hozzá az iOS 15 -öt, és a vajas, sima iPhone -élmény még folyékonyabb lesz. Félelmetes volt olyan tesztekkel próbálkozni, mint az Asphalt 9. A 6,7 hüvelykes kijelző (1284 x 2778 képpont) támogatja az adaptív frissítési gyakoriságot 10 Hz és 120 Hz között, így gyors képkockasebességet biztosít, amikor szüksége van rá, és megőrzi az akkumulátor élettartamát, ha nem. Ez a valaha volt legfényesebb kijelző az iPhone -on, akár 25 százalékkal nagyobb kültéri fényerőt, 1000 nitet.

Ezt az ultra sima kijelzőt az új A15 Bionic chip támogatja, új 6 magos CPU-val, két új nagyteljesítményű maggal és négy új, nagy hatékonyságú maggal. Ez az új chip az iPhone 13 Pro Max -t az egyik legerősebb okostelefonsá teszi, és mindent befolyásol a játéktól a kamera teljesítményéig. De nem a gyors chipek vagy a specifikációs lapok értékesítik az iPhone -okat. A Pro Max valóban okostelefon -szerető eszköze. Mindannyian igen, de vannak, akik szeretnek mélyebbre ásni. Bár nem feltétlenül vonzó frissítési javaslat, ha már rendelkezik egy iPhone 12 Pro Max készülékkel, még mindig meg kell győznie az okostelefont. És akkor ott van a hátsó bütyök, amely még a legtöbb amatőr fotósnak is extra szárnyakat adhat.

Az iPhone 13 Pro Max négy színben kapható – ezüst, grafit, arany és Sierra Blue, és 1 299 900 rubeltől kezdődik.


Olvassa el; IPhone 13 beszerzése? Ez a csereajánlat 46 000 Rs kedvezményt nyújt