iPhone 13 egy kivitelezés nélküli kialakítással, állítólag az Apple TV+ Show-n

iPhone 13 egy kivitelezés nélküli kialakítással, állítólag az Apple TV+ Show-n

24 September 2021 0 Von admin

Az Apple telefonjainak következő generációja, az iPhone 13 várhatóan nagyon hamar piacra kerül. A bevezetés előtt a sasszemű technikai fanatikusok úgy vélik, hogy észrevették az új, bevágás nélküli dizájnt az Apple TV+ Original-ban.

A műsor hatodik epizódjában Ted Lasso, címmel A jel A második évadban a rajongók az iPhone X óta jelen lévő bevágás nélküli telefont észleltek az ágyon. Az Apple köztudottan helyezi el termékeit a műsoraiban, és nem lenne furcsa, ha az Apple a nagyon kedvelt sorozatot használja a reklámozásra legújabb sora.

Sokan azt feltételezik, hogy ez lesz a közelgő iPhone, amely állítólag legalább egy kisebb bemetszéssel rendelkezik. Ez egy prototípus okostelefon is lehet, ezért az olvasóknak egy csipet sóval kell felvenniük az információkat. Az Apple -ről is ismert, hogy a CGI -t szabadon használja műsoraiban, és a közelgő megjelenések jellemzőit privát módon, így jó esély van arra, hogy még ha ez valójában a következő iPhone is, félrevezethet.

Egy külön fotó kerekedik az interneten, amelyen látható az iPhone kettős hátsó kamerával és lapos élekkel, jelezve, hogy ez a szokásos iPhone 13. Ez azonban ellentmond a régebbi jelentéseknek, amelyek szerint a kettős hátsó kamerákat átlósan helyeznék el egymás helyett függőlegesen egymásra helyezve. Az is lehetséges, hogy a szóban forgó telefon a szokásos iPhone 12, mivel Ted Lasso csapata mesterséges fedvényt is hozzáadhatott a digitális kijelzőkhöz az utómunkálatok során.

A sorozat szeptember 14-én indulhat, az előrendelések pedig szeptember 17-én indulhatnak. Az Apple négy modellt dob ​​piacra a következő generációs iPhone-sorozatában, amely magában foglalja az iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro és iPhone 13 Pro Max. Az Apple azt is feltételezi, hogy szeptember 30 -án bemutatja az AirPods 3 -at.

Olvassa el; Az AirPods május 3 -án debütál, mint az iPhone 13