iPhone 13 – Áttekintés – Az iPhone a legtöbbünk számára

iPhone 13 – Áttekintés – Az iPhone a legtöbbünk számára

30 September 2021 0 Von admin

Egy halvány rózsaszín úriember vászonkabátja elképzelhetetlen volt egy indiai tárgyalóteremben még egy évtizeddel ezelőtt, de nem 2021 -ben. Ugyanez vonatkozik az okostelefonokra is. Először is ott voltak a kiszámítható szürkék, feketék és fehérek, majd elkezdtek gördülni a színek; most a nemi vonalak elmosódtak. Már nem furcsa, ha egy úriember rózsaszín vagy lila eszközzel büszkélkedhet. Ez az egyik oka annak, hogy szerintünk az új rózsaszín színváltozat lehet a leggyorsabb eladó az új iPhone 13 termékcsaládban. Hallottunk pletykákat egy rózsaszín „rágógumi” -ról, amikor a szokásos szivárgások tetőzni kezdtek, mielőtt az idei iPhone-sorozat szeptemberben elindult. Az új halvány rózsaszín finom, mégis showstopper.

iPhone 13 rózsaszínben

Az Apple érdekes csípést hajtott végre az új iPhone 13 kialakításában. Ugyanaz a lapos szélű kialakítás, mint a tavalyi iPhone 12, de a hátsó lencsék most elegáns átlós mintázatban vannak. Az iPhone 13 nagyon jól érzi magát a kezében; ez a tökéletes heft, a 6,1 hüvelykes képernyőméret lehetővé teszi, hogy minden sarkot elérjen anélkül, hogy túl nagy nyomást gyakorolna az ujjaira. Kicsit nehezebb (10 g), mint a tavalyi iPhone 12, de 174 g -nál még mindig remekül tartható hosszú ideig. Az extra súly szintén befolyásolja az akkumulátor élettartamát. Az Apple 2,5 órára növelte az akkumulátor élettartamát, és ez volt az egyik kiemelkedő fejlesztés (a tavalyi iPhone 12 -hez képest) az ezzel a készülékkel végzett kiterjedt tesztjeink során. Az iPhone akkumulátora hosszú utat tett meg attól az időtől, amikor könnyű célpont volt a mémkészítők számára.

A vadonatúj A15 Bionic chip az idei iPhone 13 telefonok középpontjában áll. Új, 6 magos CPU-val érkezik, két új, nagy teljesítményű maggal és négy új, nagy hatékonyságú maggal. Az Apple azt állítja, hogy egy új, 16 magos Neural Engine 15,8 billió műveletre képes másodpercenként, és még gyorsabb gépi tanulást tesz lehetővé. Bár néhány ember számára ez „stréber beszéd” lehet, a legfontosabb kivonat az, hogy látható hatást fog észlelni, akár játékban, akár mindennapi használati helyzetekben, például a fényképezőgépben.

Az Apple ügyesen fogadta el a „Knives Out” -ot a bevezetés során, és nagyszerű reklám volt a Cinematic Mode számára, amely egy jó videóeszköz. De a nagy hardverfrissítés a Sensor-shift, amely az iPhone 12 Pro Max exkluzív volt. Idén a 13 -as és 13 -as Mini -n is elérhető. Stabilizálja az érzékelőt a lencse helyett; ez stabilabbá teszi a lövéseket. A kettős hátsó bütyök emelésre is alkalmas az új széles kamerával 1,7 µm képpont. Lehetővé teszi, hogy a hátsó bütyök 47% -kal több fényt gyűjtsön össze, mint elődje, és jobb képeket biztosít gyenge fényviszonyok között. Ételt és embereket fényképeztem egy gyenge megvilágítású bárban, és az eredmények lenyűgözőek voltak.

Ez nem csak a hardver, az Apple fényképezőgép -optimalizálása több kamerás eszközt kínál az idei évben. Van A mozi mód automatikusan átváltja a fókuszt valós idejű forgatás közben, és ezáltal eltolja a fókuszt, amikor a témák belépnek a képkockába vagy elhagyják azt. Ezenkívül lehetővé teszi a mélységélesség effektus szerkesztését a videóban még rögzítés után is. Van még „Fényképezési stílus”, amely ötféle stílus közül választhat (például „élénk” vagy „gazdag kontraszt”), amelyek lehetővé teszik a hangszín beállítását még a kép elkészítése előtt (ellentétben a felvétel utáni szűrővel).

Az iPhone 13 képernyőmérete megegyezik az iPhone 12-vel, de a 6,1 hüvelykes Super Retina XDR OLED kijelző (1170 x 2532 pixel) ebben az évben fényesebb (28%-kal) maximális kültéri fényerő 800 nitnél, nagyobb csúcsfényesség HDR tartalmakhoz, például fényképekhez és videókhoz 1200 nitesnél.

Ha iPhone 11 -ről vagy korábbi iPhone -ról frissít, akkor az iPhone 13 -ban számos új élményelem található, amelyek igazolják az ugrást. Legyen szó akár lapos szélű kialakításról, vagy robusztus akkumulátorról, vagy hátsó bütyökről, teljesen új trükkökkel. Az Apple emellett 128 GB -ra növelte az alap tárhely verzióját. Ezért lehet, hogy az iPhone 13 a legnépszerűbb választás az új iPhone -t kereső fogyasztók többsége számára.

Az iPhone 13 79 900 rubeltől kezdődik, és rózsaszín, kék, éjfél, csillagfény és termékvörös színben kapható.

——————————————-