Instagram to Ditch Swipe Up Gestures In Favor Of Matters: Report

Instagram to Ditch Swipe Up Gestures In Favor Of Matters: Report

24 September 2021 0 Von admin

A jelentés szerint Jane Manchun Wong alkalmazáskutató vette először észre a bejelentést, amely figyelmeztette az alkotókat a tervre, hogy zárják le az elhúzható linkeket

Az Instagram augusztus 30-tól leállítja az „ellop” linket az Instagram Stories-ban. A népszerű szolgáltatás történelmileg lehetővé tette a vállalkozások és a kiemelt alkotók számára, hogy a Story nézőit egy olyan webhelyre irányítsák, ahol többet tudhatnak meg egy termékről, olvassa el egy cikket, regisztráljon egy szolgáltatásra, vagy tegyen bármi mást, amit az alkotó népszerűsíteni akart. A „felhúzás” cselekvésre ösztönzés helyett azok a Instagram-felhasználók, akik korábban hozzáfértek a funkcióhoz, használhatják az új Link-matricát-mondja a cég.

Ezt a matricát júniusban kezdték tesztelni egy maroknyi felhasználóval, mondta a cég. Augusztus 30 -án azonban szélesebb körben kezd elterjedni.

Jane Manchun Wong alkalmazáskutató először észrevette a bejelentést, amely figyelmeztette az alkotókat a tervre, hogy zárják le a felfelé húzódó linkeket.

Az Instagram azt mondja, hogy 2021 augusztus 30-tól kezdi el átalakítani azokat, akik jelenleg hozzáférnek a felhúzható linkhez.

A szavazásokhoz, kérdésekhez és helymatricákhoz hasonlóan a Link matrica segítségével az alkotók válthatnak a különböző stílusok között, átméretezhetik a matricát, majd bárhová elhelyezhetik a történetben a maximális elkötelezettség érdekében. Ezenkívül a nézők mostantól reagálhatnak és válaszolhatnak azokra a bejegyzésekre, amelyekhez csatolták a Link matricát, akárcsak bármely más történethez. Korábban ilyen visszajelzés nem volt lehetséges a felhúzható linkkel rendelkező bejegyzéseknél-jegyezte meg az Instagram.

Noha nincs változás abban, hogy ki férhet hozzá a Link -matricához, az Instagram szerint jelenleg mérlegeli, hogy a jövőben több fiókhoz is kiterjesztik -e a linkhozzáférést. A hozzáférés bővítéséről azonban óvatosan kell dönteni, mivel ez befolyásolhatja az alkalmazás integritását és biztonságát.

Ezenkívül a nézők mostantól reagálhatnak és válaszolhatnak azokra a bejegyzésekre, amelyekhez csatolták a Link matricát, akárcsak bármely más történethez. Korábban ilyen visszajelzés nem volt lehetséges a felhúzható linkkel rendelkező bejegyzéseknél-jegyezte meg az Instagram.