Hogyan lehet megmondani, ha egy lány szeret téged

Hogyan lehet megmondani, ha egy lány szeret téged

15 April 2021 0 Von admin

Egy kapcsolat értékelése a társkereső alkalmazások (és szellemképek) korában és korában zavaró lehet. Szerencsére vannak kipróbált és igaz módszerek annak megállapítására, hogy egy lány kedvel -e téged.

Mindannyian ott voltunk, összezúzva valakit, de még mindig tanácstalanok, hogy mit akarnak. Egy lány szeretne többet lógni? Barátok akar lenni, vagy romantikus értelemben szeret? Bár nincs semmi baj az új barátok megszerzésével, fontos, hogy meg tudjuk különböztetni a barátságot és valami mást.

Hogyan lehet megmondani, ha egy lány szeret téged

Szóval, hogyan lehet megmondani, hogy egy lány szeret -e téged?

Van néhány módja annak, hogy meghatározza a lány valódi érzéseit. Lehet, hogy őszinte vagy, és megkérdezed tőle, hogy érzi magát, de ez nem biztos, hogy megfelel a helyednek. Ha valaki olyan, akivel nemrég találkoztál, vagy nemrég kezdtél ismerkedni, akkor érdemes elkerülni az ilyen nyílt kifejezést.

Ehelyett próbáljon figyelni a társadalmi jelekre és a testbeszédére. Ha egy lány szeret téged, akkor másként fog viselkedni körülötted. Akár tudatalatti, akár nem, tippeket fog adni arról, hogy mit érez irántad.

A jelek szerint egy lány kedvel téged

Az alábbiakban 11 jeleket kereshet, ami segít megmondani, hogy egy lány kedvel -e téged.

1. Testbeszéd

A lány testbeszédének olvasása és megértése szükséges készség a tanuláshoz. Gyakran meghatározhatja, hogy valaki mit gondol vagy érez, kizárólag az alapján, hogy hogyan tartja magát és cselekszik körülötted.

Fizikai érintés

Elég közel ül hozzád, hogy véletlenül megérintsd a vállát vagy a lábát? Ez annak a jele, hogy jól érzi magát. Ha hajlandó mérsékelt mennyiségű személyes teret feladni, amikor veled van, akkor valószínűleg biztonságban érzi magát a társaságában.

Véletlen fizikai érintkezés helyett megfogja a karját, hogy felhívja a figyelmet, vagy óvatosan leveszi az arcáról a leesett szempillát? Talán játékosan lök meg? Ez mind a bizonyítéka annak, hogy potenciálisan érez irántad.

Mosolygás

Különbség van a barátságos mosoly és a fékezhetetlen vigyor között, mert hihetetlenül szerelmes vagy valakibe. Egy lány, aki nem tudja abbahagyni a mosolygást, amikor a közelében van, határozottan élvezi, hogy időt tölthet veled. Különösen, ha elpirul, és megpróbálja elrejteni, mennyire mosolyog.

Hogyan lehet megmondani, ha egy lány szeret téged

Ideges idegesség

Ha egy kicsit ideges lesz, amikor beszél veled, semmi baj. Normális, hogy ideges, ha olyan ember közelében van, aki tetszik. Előfordulhat, hogy kissé mocorog az ülésen, vagy tovább javítja ruháját vagy haját. Ezt nevezik preeningnek, és azt jelentheti, hogy a lehető legjobban próbál megjelenni a jelenlétében.

Nyitottság

Az egyik módja annak, hogy megtudja, szeret -e egy lány, ha nyílt testbeszédet mutat. Ez lehet, hogy ő gondoskodik arról, hogy szabad hely legyen kettőtök között, és semmi ne akadályozzon meg benneteket. Előfordulhat, hogy egy asztalterítőt oldalra csúsztat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az nem akadályozza a rálátását.

Egy másik példa az, hogyan tartja magát. Ha nyitott az álláspontja, és szembenéz veled, az annak a jele, hogy jól érzi magát és rád koncentrál. Mindazonáltal tartsa szem előtt a környezetét és helyzetét. Ha szorosan keresztbe tett kézzel áll, akkor zárva lehet, és kényelmetlenül érintkezhet veled. De lehet, hogy csak fázik is. Talán felajánlja neki a kabátját?

Tükrözés

A tükrözés egy tudatalatti eszköz, amelyet az empátia megjelenítésére használunk. Tekintettel arra, hogy ez tudatalatti, kezdetben nem lesz tudatában annak előfordulásáról, ezért előfordulhat, hogy erőfeszítéseket kell tennie, hogy megfejtse a tetteit.

A jelek szerint egy lány kedvel téged

Az ásítás egy példa a tükrözésre. Még csak el sem tudja olvasni a szót anélkül, hogy hamarosan ásítást követne. Az, hogy lemásolja a helyzetedet, a járásodat és a hangszínedet, tükröz téged, és azt mutatja, hogy rád van hangolva.

2. Kérdéseket tesz fel

Egy biztos jele annak, hogy egy lány kedvel téged, amikor ő – kérdezi te kérdéseket. Szeretne jobban megismerni, és ez jó dolog. Ha egy beszélgetés egyoldalú, és te beszélsz, akkor érdemes csökkenteni a veszteségeidet. Vagy unatkozik az eszétől, és nem érdeklődik irántad, vagy unalmas, és nincs semmi érdekes hozzáfűznivalója.

A nyitott kérdések kulcsfontosságúak a stagnáló beszélgetés megakadályozásában. Ha többet tesz fel, mint egy igen vagy nem kérdés, azt próbálja mélyebbre ásni, hogy ki vagy, és azt akarja, hogy többet árulj el magadról.

3. Emlékszik arra, amit az előző beszélgetések során mondott

Szóval, sokat beszélt egy lánnyal, és mindig említ apró részeket az utolsó beszélgetéséből – benyomást keltett, és megpróbálja elmondani, hogy szeret téged. Idegesítő, ha megteszed az ugrást, és elmondod valakinek, mit érzel. Tehát ehelyett figyelni kell az apróságokra.

Ha azon kapja magát, hogy azt mondja: „wow, nem hiszem el, hogy erre emlékszik”, akkor jó helyzetben feltételezheti, hogy törődik veled.

Ne feledje, hogy nem mindenkinek van kifogástalan memóriája. Az, hogy nem aktívan hozza fel a korábbi beszélgetéseit, még nem jelenti azt, hogy nem érdekli.

4. Próbál többet megtudni az Ön érdeklődési köreiről

Amikor egy lány aktívan többet szeretne megtudni személyes érdekeiről és hobbijairól, megpróbál közelebb érezni magát hozzád. Amint többet megtud a szórakozásodról, jobban megérti, hogy ki vagy.
Tudásával le akar nyűgözni, és megmutatni, hogy részt akar venni az életében.

Ez egy nagyszerű lehetőség a megértés és a közelség érzésének fejlesztésére. Ha úgy tűnik, alig várja, hogy többet tudjon az Ön érdekeiről, miért nem kéri meg, hogy vegyen részt veled? Vállalni kell a kockázatot valamikor.

OLVASSA EL: Szórakoztató dolgok a barátnőddel

5. Beszélgetést kezdeményez, és gyorsan válaszol a szövegekre

A régi időkben elég volt néhány hetente egy levél a szeretettnek, hogy jóllakjon egy pár. De a 21. században a kommunikáció azonnali. A telefonhívások, szöveges üzenetek, e -mailek és a közösségi média között végtelen módon lehet kapcsolatot tartani.

Függetlenül attól, hogy hányféle kommunikációs forma létezik, mindenkinek joga van a magánéletéhez, és egy lépésre a telefontól vagy a számítógéptől. De ha úgy érzi, hogy alig tudja letenni a telefont, mielőtt válaszol a szövegére, akkor a helyes irányba halad vele.

Még jobb, ha ő kezdeményezi a beszélgetést. Nyitva tartja a kommunikációs vonalakat, és ez annyira fontos, mert ez azt mutatja, hogy beszélni akar veled.

6. Meghívja Önt, hogy találkozzon barátaival

Honnan tudod, hogy egy lány kedvel téged?
Nagy vágya, hogy időt szánjon érdeklődéseinek megismerésére és beszélgetések kezdeményezésére, de valóban jelent valamit, ha barátai köré hív. Bár elítél, ezért óvatosan légy önmagad – nem akarsz hazudni, de nem is akarod elriasztani őket!

Tudomásul kell vennie, hogyan bánik veled, ha a barátai közelében vagy. Ha több időt tölt azzal, hogy másokkal beszélget, ahelyett, hogy bemutatna a csoportnak, az nem a legjobb jel. Lehet, hogy csak barátok akar lenni, és ez így van rendjén.

Ha azonban melletted marad, nemcsak figyelmes, hanem megengedi, hogy veled is lássák. Amikor a barátai már tudnak rólad, akkor biztosan jó helyzetben vagy.

7. Elviszi kedvenc helyeire

Mindenkinek van kedvenc helye, néhány régi kísértet, amely második otthonnak érzi magát. Ez egy kávézó nagy kényelmes székekkel, egy helyi bár, ahol mindenkit megismerhet, és még mindig észrevétlen marad, vagy egy park lélegzetelállító kilátással. Bárhová megyünk pihenni, nem akarjuk, hogy olyan hely legyen, ahol mindig látunk valakit, aki nem tetszik.

Egy lány nem fog meghívni a világába, és VIP turnét tartani, ha nem tetszik neki. Megvan az esélye, hogy végül randizni fog, és ő meg akarja mutatni önnek egy intimebb oldalát.

Alternatívaként elmondhatja, hogy el kell mennie egy adott étterembe vagy könyvesboltba, mert ez a kedvenc helye. Vegye ezt fő dicséretnek. Hajlandó feladni a magánéletét, és megengedi, hogy véletlenül találkozzon veled, miközben részt vesz néhány kedvenc tevékenységében.

8. Napközben társalogni szeretne

Csak a bárok bezárása után hív, vagy közel? Soha nem látta az arcát a neonfény ragyogásán túl? Bocsánatot kérek, de lehet, hogy nem szeret téged.

Ha egy lány kedvel téged, nagyon szeretne téged, nem csak órák után. Amikor elkezdi látni őt a napsütésben, akkor jobban bízhat abban, hogy kedvel … és hogy nem vámpír. Ha együtt töltünk időt a nappali órákban, az azt mutatja, hogy nem csak összeköttetést keres, hanem valami lényegeset szeretne.

9. Ő ugrat téged

A jelek szerint kedvel téged
Az ártalmatlan ugratás jó jel arra, hogy egy lány kedvel téged. Minél kényelmesebben érzi magát veled, annál inkább játékos tréfát dobhat az utadon.

A vokális hangnemének megváltozása, akár túlzó és ostoba, akár komoly és holtpontú, kacér kötekedést jelez. Kisebb kötekedések és játékos ütések segíthetnek enyhíteni a feszültséget.

Amíg nem merül át durva megjegyzésekbe, és nem merül ki személyiségedben és fizikai megjelenésedben, addig valószínűleg ő flörtöl veled. Ha túl messzire viszi, beszéljen, és tudassa vele. Az egymás megismerésének része a határok tanulása. Ha kedvel téged, tiszteletben tartja az érzéseidet.

10. Szó esik az azonnali közös jövőről

A közös jövőről szóló megbeszélések sokféle formában történhetnek. Néha a jövő az, amit a jövő héten teszel. Aztán mély beszélgetések folynak a házasságról és a gyerekekről, de ezek a témák nagy valószínűséggel később fognak megtörténni, miután már régóta randizol egy lánnyal.

Annak biztosítása, hogy esélye legyen a közeljövőben találkozni veled, jól jelzi, hogy egy lány kedvel téged. Alig várja, hogy több időt tölthessen veled, így mindig van időpont.

Az ötletes beszélgetések egy még távolabbi jövőről is arra utalnak, hogy érez irántad. Talán majdnem tréfásan azt mondja, hogy ketten vegyenek részt egy eseményen a következő pár hónapban együtt, vagy tavasszal elmondja, hogy ősszel tököt akar faragni. Tudomásul veszi, hogy továbbra is látni akar téged, és nem tervezi, hogy hamarosan meggondolja magát.

11. Elérhető

Hogyan lehet megtudni, hogy egy lány kedvel -e téged

Előfordult már veled, hogy arra kértél egy lányt, hogy lógjon, és ő soha nincs a közelben? Vagy talán mindig lemond, de nem kér esőcsekket? Ez nem pozitív jel. Ha nem akar látni, akkor nem érdekli.

Amikor azonban úgy tűnik, hogy egy lány szabadon elérhető, nyugodtan mondhatjuk, hogy értékeli a veled töltött időt. Természetesen az élet megtörténik, és a terveket törlik, vagy tönkremennek, nincs ellene harc. De ha úgy dönt, hogy átütemez, akkor ez azt mutatja, hogy nem akar lemaradni egy pillanatról sem.

Mikor kell kiérni

Mindenki más. Az egyik ember kedvessége a másik ember szerelmi vallomása. Szóval, hogyan lehet megkülönböztetni egy lányt, aki csak kedves, és egy kacér lány között?

Itt fontos a helyszín. Dolgozik? Ön az egyik ügyfele? Lehet, hogy flörtöl, de lehet, hogy csak végzi a munkáját. Jegyezze fel, hogyan bánik a többi védnökkel, mielőtt lépni kezd egy munkahelyi lányon.

Ha látszólag lefújja a hagyományosan vonzó debonair fickót, de mindig felvillan, amikor belép, lehet, hogy lövést kap. De ha nem hajlandó új kávézót vagy bankot találni, miután megfújta vele, ne kockáztassa, hogy a pultnál ülő lányra üt.

Azt is meg akarja győződni arról, hogy a listából több jel is vonatkozik rá. Csak azért, mert figyelmes és mosolyog körülötted, még nem jelenti azt, hogy randizni akar veled.

Természetesen ez a lista személyenként változik. Nem szabad elvárnia, hogy áthúzza a teljes ellenőrzőlistát. De ha valami többre vágyik, mint barátságra, akkor több jelre kell figyelnie.

Hogyan lehet megtudni, hogy egy lány kedvel -e téged? Ismerje meg őt.

A jelek szerint egy lány vonzódik hozzád

Ne csüggedjen, ha nem küld állandóan szöveget, vagy ha nem hívja meg, hogy rögtön találkozzon a barátaival. Lehet, hogy elfoglalt, és ez távol tartja őt a telefonjától, ez nem jelenti azt, hogy nem szeret téged. És ami a barátokat illeti, néha nehéz elérni, hogy mindenki ugyanabban az időben és ugyanazon a helyen találkozzon.

Ezért fontos, hogy jobban megismerjük őt. Érdemes megkérdezni, hogy milyen az órarendje, és megkérdezni a családját és a barátait. Így nem fogsz azon tűnődni, miért fúj le téged, amikor valójában csak egy határidőt próbál betartani.

Csomagolás

Tehát továbbra is figyeljen azokra a jelekre, amelyeket ő ad Önnek, és ha egyszer felvesz néhányat, vagy többet, akkor lépjen előre, és bátran vegye a fejébe.

Van más jó mutatója arra, hogy egy lány kedvel téged? Legyen jó szárnysegéd, és tudassa velünk és olvasóinkkal a titkait kommentben!