Heti technikai útmutatója a legmenőbb modulok és kiegészítők számára

Heti technikai útmutatója a legmenőbb modulok és kiegészítők számára

24 September 2021 0 Von admin

OnePlus Nord 2

OnePlus nord2_Blue_Haze

énVisszatérés a régi OnePlus -hoz – olyan eszköz, amely a megfelelő dobozokat megragadja meggyőző áron. 190 gramm alatt nagyon jól érzi magát a kezében. A Nord 2 6,43 hüvelykes Fluid AMOLED kijelzővel (2400 x 1080 pixel / 410 PPI) és 90 Hz-es frissítési gyakorisággal rendelkezik. Rendkívül sima; videók (amelyek lendületet kapnak a sztereó hangszórókból), és a játékok magával ragadóak. A OnePlus szorosan együttműködött a MediaTek -kel annak érdekében, hogy maximalizálja az új Dimensity 1200AI processzor AI képességeit, amelyet 12 GB/256 GB (vagy 8 GB/128 GB) támogat. A Nord 2 65 W -os töltővel rendelkezik, amely a készüléket táplálja (4500 mAh akkumulátor) alig több mint 30 perc alatt (Vásárolja meg az Amazon -on – 29 999 Rs -től)

Casio G-Shock G-Steel (GST-B400)

Casio G acél

Ez a 12,9 mm-es G-acél legvékonyabb tokja. Ezt csatlakoztathatja okosórájával (amely 200 méterig vízálló) Bluetooth -on és a kísérőalkalmazáson keresztül. A hűvös csatlakozási funkciók közé tartozik automatikus időbeállítás és egy idő és hely funkció, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy az óra egyetlen gombnyomásával naplózza az aktuális időt és pozíciót a térképen az alkalmazásban. Van egy Emlékeztető beállítás is, amely segít a felhasználóknak nyomon követni az alkalmazásban beállított közelgő eseményeket, valamint egy nagy fényerejű dupla LED-lámpa, amely megőrzi az óra olvashatóságát sötétben. (Nézze meg a Casio online áruházban – 20 999 Rs -től)

Samsung Premiere (LSP9T)

Samsung The-Premiere-4

Samsungé Az új, rendkívül rövid vetítésű projektor része a növekvő, a világjárvány utáni trendnek, amely példátlan érdeklődést mutat a lakossági projektorok iránt. Ez a projektor mindössze 11,3 cm-re helyezhető el a faltól, és akár 130 hüvelykes, kiváló minőségű vásznat vetíthet, így otthonában bárhol nagyképernyős privát moziélményt teremthet. A Premiere beépített, helyiséget betöltő surround hangzást biztosít az Acoustic Beam technológiával, megszüntetve a további audioeszközök szükségességét. Ez a világ első HDR10+ minősítésű kivetítője is, hármas lézertechnológiával és lenyűgöző, akár 2800 ANSI lumenes csúcsfényességgel, amely nappal is biztosítja a világos és tiszta képeket. (Nézze meg a Samsung India Rs 6 299 900 -on)

JBL Wave 100 TWS

1. JBL_Wave_VIBE_100TWS_Product Images_Hero_Black

A JBL új True vezeték nélküli Bluetooth fülhallgatója az egyedi kialakításról kapta a nevét. Az elegáns topless tok, mínusz élek vagy felső borítás, hullámszerű, szabadon áramló formát hoz létre, és díjat nyert a Red Dot design díjátadón. Kettős hangszínszabályzóval rendelkeznek, két hangmóddal és kristálytiszta hívásokkal. Tollvilágosak és 20 órányi akkumulátor -élettartamot kínálnak, amely öt órát tartalmaz a rügyek számára. (Elérhető a Flipkarton 3499 Rs -ért)