Elon Musk bemutatja a Humanoid Tesla Bot -ot, amely a jármű AI -ját használja

Elon Musk bemutatja a Humanoid Tesla Bot -ot, amely a jármű AI -ját használja

24 September 2021 0 Von admin

A Tesla AI Day rendezvényén a milliárdos vállalkozó elmondta, hogy a robotot olyan veszélyes, ismétlődő vagy unalmas munkákra tervezték, amelyeket az emberek nem szeretnek csinálni

Elon Musk, a Tesla vezérigazgatója kijelentette, hogy elektromos autóipari vállalata a következő lépést teszi meg a mesterséges intelligencia (AI) terén, és feltehetően a következő évre elmehet egy humanoid robotmodell feladására. Ahogy nyilvánosságra hozták a közelgő robot képeit, meglepte az online médiát, és emlékeztette az egyéneket a tragikus filmekre, ahol a kiborok domináltak. A robot működőképes változata nem tűnt fel Musk leleplezése közben, bár egy előadó kissé bizarr tánca volt úgy öltözött egy Tesla Bot tette.

„Tesla Bot” címmel olyan veszélyes, ismétlődő vagy unalmas munkákhoz tervezték, amelyeket az emberek nem szeretnek csinálni. A Tesla mesterséges intelligencia -napi rendezvényén a milliárdos vállalkozó azt mondta, hogy a robotnak „mélyreható következményei lesznek a gazdaságra”, és kezelni fogja a munkaerőhiányt.. Hangsúlyozta továbbá annak fontosságát, hogy Tesla családja új kiegészítést kapjon, amely szerinte nem „szuper drága”.

A fejét a Tesla járművei által a környezet érzékelésére használt autopilot kamerák díszítik, és tartalmaz egy képernyőt az információk megjelenítésére. Belsőleg a következőn keresztül fog működni A Tesla teljes önvezető számítógépe.

– Barátságosnak szánták – viccelődött Musk -, és navigálni az emberek számára kialakított világban.

„Aggódnunk kell az AI miatt” – ismételte Musk az előadás utáni kérdés -felelet során. „Amit mi itt a Teslán teszünk, az az, hogy hasznos mesterséges mesterséges intelligenciát készítsünk, amelyet az emberek szeretnek, és… egyértelműen jó.”

A közösségi média tele van online viccekkel és mémekkel, a netezők megosztják kedvenc „én, robot” tréfájukat, hogy elképzeljék, milyen lenne időt tölteni a humanoid robottal. A piactól a rovarirtásig a netezők elkezdtek elképzelni olyan vidám helyzeteket, amelyekben megtalálhatják a Telsa Botot.