Éld az egyzsákos életet a Knack Pack hátizsákkal + áttekintéssel

Éld az egyzsákos életet a Knack Pack hátizsákkal + áttekintéssel

7 Oktober 2021 0 Von admin

A Knack Pack hátizsák fantasztikus mindennapi hordozási lehetőséget, valamint fantasztikus utazási lehetőséget kínál a szakembereknek egy könnyű táskában.

Ez egy bejegyzés a következővel együttműködve: Trükk és tartalmazhat társult linkeket, amelyekben jutalékot fizetek, ha a linkeken keresztül vásárol. A fényképek és a vélemények a sajátjaim.

A koncepció mögött Knack Pack hátizsák egyszerű megfigyelésből származik. Bárhová is néztek, az emberek több táskát cipeltek: munkás táskát és tornazsákot; hátizsák és laptoptok; és görgős táska és kézipoggyász. A Knackban mindannyian tapasztalták azt a gondot, hogy több táskával terheltek, és azt gondoltuk magában:Több kézre van szükségem! ” A vízkereszt az volt, hogy nem kellett több kéz. Amire szükségük volt, az egyszerű és egyszerű volt. Csak jobb módra volt szükségük az összes holmijuk szállítására.

Ebből a betekintésből született meg a One Bag Life víziója. Knack összefogott, és a legjobbat hozta abból, amit a Tumi, a North Face, a Coach, a Samsonite és az eBags közös tapasztalataiból tanultak, hogy megtervezzék azt az egy táskát, amely elég okos ahhoz, hogy kettőt helyettesítsen.

Knack Pack hátizsáknak hívják, és remélik, hogy ez egy kicsit megkönnyíti majd, hogy gyakrabban lépjen ki a bejárati ajtón, így új helyeket fedezhet fel, új embereket ismerhet meg, és élvezheti mindazt, ami körülveszi. Különféle kiadványok – többek között – jóváhagyását szerezték meg GQ, Forbes, és Férfi Napló.Knack Pack hátizsák nagy kiterjeszthető Knack Pack felülvizsgálat


Az Nagy, bővíthető készségcsomag (235 dollár) egy alkalmi hátizsák, amely a legkevésbé sem haszonelvű stílusú! Semleges színe sokoldalúságot biztosít, amely végtelen stílusválasztást tesz lehetővé. Ez a napi társ tökéletes mindennapi alkalmakra, akár rögtönzött kiruccanásra indul útnak, akár délutáni kerékpártúrára. Bármilyen feladatra alkalmas!

A közelgő lépés miatt nincsenek utazási terveim erre a nyárra. Ez a hátizsák azonban még mindig könnyen illeszkedik a mindennapi elfoglalt életmódomhoz, mint 3 gyermek anyja. Olyan hátizsákot szerettem volna, amely ideális lehet mindenféle forgatókönyvhöz. Ez a sokoldalú hátizsák tökéletesen megfelel a számlának! Amikor a 2 éves gyermekemet a hónap elején megműtötték (adenoidectomia, tonsillectomia és myringotomia), ez a hátizsák nem jöhetett volna jobb időpontban. Sikerült összepakolnom mindent, amire szükségünk volt az éjszakai kórházi tartózkodáshoz.

Szeretem, hogy könnyű, anélkül, hogy fókuszálna a tartósságra. Ez a nagy hátizsák ugyanolyan funkcionális és tartós, mint tágas és kényelmes. Könnyen elfér a napi szükségletek és néhány napos ruházat utazás közben – mínusz az ömlesztett. A kulcsfontosságú szolgáltatások sokasága különbözteti meg ezt a hátizsákot a többitől!

Használja a Knack Pack párnázott oldalsó számítógépzsebét, hogy mindig magánál tarthassa laptopját. A zseb elfér 17 hüvelykes laptopokon (átlósan mérve), és hamis alja segít biztonságban tartani a számítógépet a padlóról, amikor leteszi a táskáját.


Knack Pack hátizsák nagy, bővíthető készletcsomag


Nem biztos abban, hogy a városban marad üzleti útja után? A rejtett bőröndrekesszel átöltözhet és spontán élhet. A Knack Pack fő rekeszében két nagyméretű, puha, monofil hálós, cipzáras zseb található. A háló megkönnyíti, hogy mindig lásson mindent, amit a zsebébe tölt. Ez nem minden! Van egy polár bélelt védő zseb is, amely a táblagép biztonságát és hangját biztosítja.

Ismerje meg készségcsomagját

Főbb mindennapi funkciók

⦾ Könnyen hozzáférhető, párnázott oldalsó cipzáras számítógépzseb 17 hüvelykes laptopokhoz
⦾ Tágas főrekesz szervezőzsebekkel, polárral bélelt tabletta zsebbel és levehető kulcspóráz
⦾ Rejtett, cipzáras oldalsó vizespalack zseb

Főbb utazási jellemzők

⦾ Külön, szabadalmaztatás alatt álló, bővíthető csomagolórekeszben 3-4 ruhacsere található
Bővítve is megfelel a legtöbb globális légitársaság szállítási dimenziójának
Csomagtér könnyen hozzáférhető bőröndfedéllel
Rejtett kocsihüvely csúszik a kerekes csomagtartókra

Főbb műszaki jellemzők

⦾ Egyedi fejlesztésű, tartós, vízálló testszövet
Ed Öntött, kényelmes, hűvös hab hátlap
⦾ YKK ™ vízálló cipzár egyedi tervezésű húzókkal

A Knack Pack hátizsákot számos ember használja, a legfontosabb ügyfélcsoportok:

Professionals Üzleti szakemberek, akik egy elegáns laptop hátizsákot szeretnének elérni az irodából.
Utazók, akik a bővíthető bőröndtartót használják
⦾ Sportolók, akik jobb módot szeretnének viselni az edzés során

A sokoldalúság és az egyszerűség kulcsfontosságú a hátizsák kiválasztásakor, amely megfelel a forgalmas életmódnak! Ennek a hátizsáknak a birtoklása segít csökkenteni a stresszt, és leegyszerűsíti a munkámra szánt időt. Minden, amire szükségem van, pillanatok alatt megszervezhető és kényelmesen elérhető! Ön megvásárolja a nagy kiterjeszthető készségcsomagot, lopakodó fekete vagy szép szürke színben.

Kisebb hátizsákot keres az igényeinek megfelelően? Ne keressen tovább, mint a Kis bővíthető készségcsomag (165 dollár) vagy Közepesen bővíthető készségcsomag (195 dollár). Mindkettő négy színváltozatban kapható, ezek közé tartozik a lopakodó fekete, a szelíd szürke, a Sangria vörös és az indigókék. Nekik is van egy Közepes bőrbővíthető készletcsomag (475 dollár), amely gyönyörűen készült luxus Napa bőrrel.

Együttműködtünk a Knackkal, hogy egy szerencsés nyertesnek egy közepes méretű csomagot adjunk az általa választott színben. A nyereményjáték 2020. június 24 -én zárul. Felhívjuk figyelmét, hogy minden bejegyzést ellenőrizni fogunk.

Knack Pack hátizsák ajándék

Kapcsolódás a Knack segítségével Twitter, Instagram, Facebook, és Pinterest.