Az Instagram teszt funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy társszerzői bejegyzéseket készítsenek

Az Instagram teszt funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy társszerzői bejegyzéseket készítsenek

25 September 2021 0 Von admin

Az Instagram új „Collab” funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy együttműködjenek másokkal a hírcsatornákon és a tekercseken. Jelenleg folyamatban van, és két kulcspiacán, Indiában és az Egyesült Királyságban tesztelik.

„A„ Collab ”segítségével meghívhat egy munkatársat a hírcsatornájába és a tekercsekbe, és így megoszthatják a tartalmat követőikkel” – jelentette ki a vállalat. Úgy véli, hogy az együttműködés az egyik kulcsfontosságú része annak, ahogyan az emberek hálózatba kapcsolódnak és navigálnak a platformon. Ugyanaz a bejegyzés egyszerre jelenik meg két hírcsatornán. Ennek célja, hogy segítse a felhasználókat abban, hogy jobban elérjék tartalmukat, legyen szó hírcsatorna bejegyzésekről vagy orsókról.

Olvassa el; A WhatsApp hamarosan bevezeti az eltűnő média funkciót minden felhasználó számára

„Csak a nyilvános fiókok hívhatók meg a„ Collab ”/társszerzőhöz, akik megkapják a tesztelési tapasztalatokat. Amint egy fiók elfogadta az együttműködési meghívót, azokat hozzáadják a címke képernyőhöz, és a bejegyzés fejlécében is fel vannak tüntetve ” – áll a közleményben.

Mindkét közreműködőt a Facebook tulajdonában lévő közösségi média platformon közzétett tartalom szerzőjeként írják jóvá. Követőik és más felhasználók mindkét feedben láthatják az alkotók nevét. Mindkét együttműködő felhasználó megkapja a visszajelzést és a reakciót.

Így mindkét alkotó egyenlő elismerésben részesülhet, ahelyett, hogy csak egy fiókon kellene közzétenni a munkát, vagy megosztaná az interakciót, ha mindkettőn közzétenné.

Az indiai felhasználói bázis bővítése érdekében az Instagram számos új funkciót tesztelt az országban. Kezdetnek a közösségi média platform először Indiában tesztelte a „Orsók” funkciót, amely hatalmas sikernek bizonyult a platform számára. Egy másik ilyen funkció, amelyet a nemzet felhasználói mutattak be, az élő szobák, ahol akár négy felhasználó is élőben léphet fel.

A funkció még nem érhető el minden felhasználó számára. Ha ellenőrizni szeretné, hogy elérhető -e az opció, amikor feedet tölt fel, vagy tekercset hoz létre az Instagram -on, a szokásos módon, nézze meg a „Collaborator meghívása” lehetőséget a „Tag People” opció végén. Az Instagram megjegyzi, hogy a felhasználók kereshetnek egy fiókot, és felvehetik őket együttműködőnek; egyelőre azonban csak nyilvános profilok címkézhetők.

“Amint a fiók elfogadta az együttműködési meghívót, azokat hozzáadják a címke képernyőhöz, és a bejegyzés fejlécében is fel vannak tüntetve” – ​​áll a cég sajtóközleményében.

Olvassa el; Az Apple térbeli hangot és veszteségmentes zenét indít Indiában