Az Apple ősszel kiad egy újratervezett Mac Minit

Az Apple ősszel kiad egy újratervezett Mac Minit

24 September 2021 0 Von admin

Lehet, hogy ugyanazon az „M1X” processzoron fut, ami a pletykák szerint a MacBook Pro -hoz érkezik.

Amikor az Apple elküldte az első Mac -eket saját M1 szilíciummal (MacBook Air, MacBook Pro és Mac mini), nyilvánvalóan megkülönböztethetetlenek voltak az általuk kiszorított Intel modellektől, nyilvánvalóan az új processzor mellett. Ennek ellenére különböző pletykák jelezték, hogy az Apple hamarosan komoly fejlesztéseken dolgozik PC-jein, és a cég korábban kiadott egy teljesen új iMac-et, benne Apple szilíciummal. Jelenleg úgy tűnik, hogy a Mac mini is hamarosan újjáéled.

A jelentések szerint az Apple a Mac Mini új verzióján is dolgozik, amely a közelgő M1X lapkakészlettel fog működni. A legújabb fejlemények szerint a termék az elkövetkező hónapokban kerülhet forgalomba. Az új jelentés Mark Gurmantól érkezett Bekapcsolás A hírlevél ellentmond egy friss jelentésnek, amely azt állította, hogy az M1X hajtású Mac Mini-t „marketing okok miatt” késlelteti a jövő évi megjelenése.

Ne feledje, hogy az Apple ezen a ponton nem jelentette be az M1X lapkakészletet, azonban az eddig ismert adatok alapján a lapkakészlet az M1 továbbfejlesztett formája. A Mac Mini mellett más Mac -modulokat is vezérelni fog, beleértve a hamarosan megjelenő MacBook Pro modelleket.

Az Apple várhatóan újratervezi a Mac Minit, és további portokat ad hozzá, beleértve a mágneses tápcsatlakozót. A termék állítólag az energiafelhasználókra összpontosít, és „plexi” felsővel rendelkezik. Egy friss jelentés azt is jelezte, hogy a 16 GB RAM -mal és 512 GB -os SSD -vel rendelkező Mac Mini kikiáltási ára 1299 dollár lehet.

Az új belső elemeken kívül az Apple várhatóan átalakítja a Mac minit, és további portokat ad hozzá a kis asztali számítógéphez. Ez a Mac mini jobban összpontosíthat az energiafelhasználókra, és valószínűleg drágább is lesz, mint az Apple jelenlegi modelljei, ezért valószínűnek tűnik, hogy a vállalat az M1 modellt továbbra is alaposabb és megfizethetőbb lehetőségként fogja tartani.