Az AirPods május 3 -án debütál, mint az iPhone 13

Az AirPods május 3 -án debütál, mint az iPhone 13

25 September 2021 0 Von admin

Amint az Apple készen áll arra, hogy idén bemutassa iPhone 13 -as sorozatát, előfordulhat, hogy egy másik termék vár a bevezetésre. Sok jelentés spekulál a harmadik generációs AirPods, az AirPods 3 debütálásával a bemutató eseményen.

Az új jelentések rávilágítanak a következő generációs AirPodok ipari oldalára. Míg egy korábbi jelentés azt sugallta, hogy a harmadik generációs AirPod-okat augusztusban kezdik gyártani, az új információ az ehhez szükséges alkatrészekről szól.

Egy friss DigiTimes jelentés, ahogy észrevette MacRumors, kijelenti, hogy az AirPod egyes összetevőinek szállítása már „kis mennyiségben” megkezdődött. A jelentés kiemeli az alkatrészeket, mint rugalmas nyomtatott áramköri lapokat vagy FPCB -ket és SiP modulokat.

Olvassa el; Az Apple térbeli hangot és veszteségmentes zenét indít Indiában

A szó az, hogy a hangsúly jelenleg a következő iPhone akkumulátormoduljának gyártásán van, miközben az Apple Watch újabb jelentős figyelmet szentel. Ez késleltetéshez vezetett az AirPods következő generációjában, amelyek a pletykák szerint az év elején debütáltak.

Az Apple AirPod -okkal kapcsolatos információk szűkösek voltak az időnkénti szivárgások és pletykák ellenére. A július 24-én online megjelent, kiváló minőségű élőkép azonban azt jelezte, hogy az AirPods 3 feltűnő hasonlóságot mutat az AirPods Pro szilíciumhegyes, szárú kialakításával.

Nem csak a megjelenést inspirálnák a jelenlegi profik, az AirPods 3 állítólag kölcsön is venné tőlük bizonyos funkciókat.

Az 52audio februári szivárgása azt állította, hogy a harmadik generációs fülhallgatókat rövidebb szárral látták el, így összességében a kialakítás inkább az AirPods Pro-ra hasonlít. Cserélhető szilikon csúcsuk is lehet, ami sokkal biztonságosabb illeszkedést biztosít. Míg az AirPods Pro kattintható szárral rendelkezik, az AirPods 3 érintőfelülete lehet a fülhallgatóval való interakció.

Bár támogatják a térbeli hangot, előfordulhat, hogy a közelgő AirPod -ok nem rendelkeznek aktív zajszűréssel.

Hasonló akkumulátor -élettartam mellett várható, hogy az új AirPod -ok töltőtokban érkeznek, amely valahol a két általunk ismert eset között, majdnem négyzet alakú.

Várjuk a cég hivatalos szavát.

Olvassa el; Jeff Bezos lemond 2 milliárd dollárról a NASA -val kötött közös szerződés megkötésére