Az A-lista

Az A-lista

25 September 2021 0 Von admin

Heti technikai útmutatója a legmenőbb szerkentyűkkel és tartozékokkal kapcsolatban

ASUS ROG Flow X13

ASUS ROG FlowX13

 

A világ első átalakítható játék laptopjaként elhelyezve ez a tökéletes a mindennapi vállalati vezetők számára, akiknek napközben stílusos, könnyű laptopra van szükségük, amely órák múlva játékjóvá válik. A súlya mindössze 1,3 kg, és elég vékony (15,6 mm) ahhoz, hogy belecsússzon a legvékonyabb táskákba. Az ASUS szabadalmaztatott Ergo emelőpántja lehetővé teszi, hogy a Flow X13 villámgyorsan átválthasson táblagépről laptop módra. A sátor módot választhatja videók rögzítéséhez vagy videohívásokhoz is. Az X13 egy AMD Ryzen 9 nyolcmagos processzorral működik, amely 16 GB RAM-mal és 1 TB fedélzeti tárhellyel egyesül. (Vásárolja meg a Vijay Sales online -on 1 399 990 Rs -ért)

Oral-B iO

Oral-B iO

Tintelligens fogkeféje mesterséges intelligenciával egészíti ki fogászati ​​élményét. Nem kell megvárnia a kétévenkénti fogászati ​​látogatását a visszajelzésekért és útmutatásért. A kísérőalkalmazás számos funkciót kínál, beleértve a személyre szabott követést és coachingot. Van egy 3D -s követés, amely figyeli a szája 6 zónáját, és alapos tisztításra vezet. A bimodális intelligens nyomásérzékelő segíti Önt az optimális nyomástartományban. Az ecset intelligens kijelzőt, intuitív kezelőfelületet és hét ecsetmódot tartalmaz a személyre szabott élmény érdekében. A töltés zökkenőmentes a kompakt mágneses töltővel, amely a helyére kattintással stabil, és három órás gyors töltést kínál. (Rendelje meg az Amazon -on 12 999 Rs -ért)

JBL LIVE 660NC

JBL LIVE 660 NC_product image_group

énHa szereted elmerülni a zenelejátszási listáddal, akkor a fül fölötti fejhallgató lehet a jeleneted. Ezek a fejhallgatók órákon át kényelmesen viselhetők, és „intelligens környezeti” technológiával rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a zaj szűrését vagy a környezettudatosságot. Az olyan digitális asszisztensek, mint az Amazon Alexa és a Google Assistant, könnyen elérhetők, miközben ezek a fejhallgatók ugyanolyan könnyen kezelik a hívásokat. Nem fogja gyakran elérni a töltőt – a 660NC 40 órás akkumulátor -élettartamot biztosít ANC (aktív zajszűrés) és 50 órát normál módban. (Nézze meg a JBL online áruházában 12 999 Rs -ért)

OPPO Reno 6 Pro 5G

OPPO Reno 6 Pro 5G

Showstopper. Ennek a fellebbezésnek egy része az OPPO szabadalmaztatott Reno Glow effektusából fakad, és folyamatosan változik a színe, amely különböző szögekből néz ki. Hihetetlenül vékony – mindössze 7,6 mm, és súlya 180 g alatt van, annak ellenére, hogy a motorháztető alatt erős 4500 mAh -s akkumulátor található. Az OPPO csomagolja védjegye, 65 W -os SuperVOOC 2.0 töltője, amely 31 perc alatt lecsökkenti az akkumulátor töltöttségi szintjét 0 -ról 100% -ra. A 6,55 hüvelykes kijelző (1080 x 2400 képpont) 90 Hz-es frissítési gyakorisággal rendelkezik. A quad kamerának néhány remek trükkje van, beleértve a Bokeh Flare Portrait videó opciót. (A Flipkarton kapható 39 990 Rs -ért)

The post Az A-lista megjelent először a Man’s World India-n.