Az A-lista

Az A-lista

26 September 2021 0 Von admin

Samsung Galaxy M32: a 6,4 hüvelykes Super AMOLED FHD+ kijelző (1080 x 2400 képpont / 411 PPI) a kedvenc funkciónk ezen az eszközön. 90 Hz -es frissítési gyakorisággal és 800 nites maximális fényerővel büszkélkedhet. Ezt az élénk kijelzőt egy 6000 mAh -s akkumulátor támogatja, amely akár 25 órányi videolejátszást kínál. Ennek a szörny akkumulátornak köszönhetően a Samsungnak sikerült 200 gramm alatt maradnia. A hátsó bütyök négy objektívet tartalmaz, köztük egy 64 MP-es elsődleges lencsét, egy 8 MP-es ultraszéles lencsét 123 fokos látómezővel és 2 MP mélységérzékelőt. Van 2 MP -es makróérzékelő is, ha ez a te dolgod. (Rendelje meg az Amazon -on – 14 999 Rs -től)

Jabra Elite 85T: A Jabra 62 000 fülét fürkészte, és az eredményeket egy fejlett algoritmikus szimulátoron keresztül futtatta, mielőtt megérkezett a 85T tervezéséhez. Ezek az igazi vezeték nélküli Bluetooth fülhallgatók félig nyitott kivitel nyomáscsökkentő szellőzőnyílásokkal, megakadályozva a fül belsejében kialakuló nyomást. A három méretű, sima, szilikon ovális EarGel biztonságos, zajszűrő tömítést hoz létre, amelyek javítják a hangminőséget és kényelmesekké teszik ezeket a rügyeket akár egy egész napos WFH találkozóra. Továbbá ássuk a HearThrough opciót (a kísérőalkalmazásban), amely lehetővé teszi a külső hangok szintjének módosítását az Active Noise Cancellation (ANC) mód használatakor. (Nézze meg az Amazon -on 15 999 Rs -ért)

A Mi Watch Revolve Active: kiemelkedően könnyűnek érzi a csuklóját 32 g-os lábnyomával, mégis merész, 1,39 hüvelykes AMOLED kijelzővel rendelkezik, amely 450 nites csúcson áll; nagy láthatóság még erős napsütésben is. Ez a wellness kiegészítő több mint 30 kulcsfontosságú adatpontot képes elemezni beleértve a vér oxigénjét, a stresszt, a pulzusszámot, az alvás minőségét, az energiaszintet és az elégetett kalóriákat. Több mint 117 edzésmódot támogat, köztük 17 professzionális sportmódot, beleértve a jógát, a vízi sportokat és a triatlont. Ez az eszköz beépített Alexával rendelkezik; az 5ATM vízállóságnak köszönhetően búvárkodhat és úszhat vele. (Elérhető a Mi India weboldalán 8 999 forintért)

Compaq HEX 65 QLED Smart TV: a Compaq márkájú tévék 2020 végén kerültek az indiai piacra. A márka új, kiemelkedő, 4K UHD kijelzővel rendelkező intelligens TV -jét az Android 9 hajtja, és rengeteg alkalmazáshoz fér hozzá a Google Play Áruházon keresztül. A TV maximalizálja a nézési területet keret nélküli képernyővel és teljesen fém testtel. A látványt a Compaq Experience Stabilization Engine javítja; A játékosok értékelni fogják az elmosódásmentes élményt a dinamikus képátmenetekkel. (Vásárolja meg a Flipkarton 99 999 Rs -ért)

The post Az A-lista megjelent először a Man’s World India-n.