A Windows 11 stabil verziója hamarosan elérheti a béta tesztelőit

A Windows 11 stabil verziója hamarosan elérheti a béta tesztelőit

26 September 2021 0 Von admin

A Windows legutóbbi operációs rendszer -frissítése 2015 júliusában volt. A Microsoft a Windows következő generációját mutatta be júniusi virtuális eseményén, a Windows 11 -en, amely a pletykák szerint októberre lesz elérhető.

Az embernek azonban nem kell addig várnia, hogy megízlelje.

Mint talán már tudja, a Windows Insider program, amelyet a felhasználók és a vállalatok számára terveztek, hogy korai hozzáférést kapjanak a közelgő funkciókhoz, már megkezdte a Windows 11 használatát. A program három csatornára van felosztva a készenlét; Fejlesztő csatorna (gyors csengetés), béta csatorna (lassú gyűrű) és kiadás előnézete.

Olvassa el; A WhatsApp megkezdi a tesztelést egy fiók használatával 4 további eszközön

Jelenleg a Windows 11 előnézete elérhető azok számára, akik az Insider programon belül a Dev Channel részei. A két másik csatornával ellentétben a Dev Channel hozzáférést biztosít az új fejlesztésekhez, amint készen állnak a nyilvános előnézetre, de a Dev Channel beépített változatai általában több hibát tartalmaznak.

A feltételezések szerint az új operációs rendszer stabilabb változata készen áll a tesztelők második fokára, a Béta csatornára.

A Windows 11 első előzetes verziója a Build 22000.51. Számos új funkcióval érkezik, amelyeket az esemény során ugrattak, például egy új Windows -beállítások alkalmazást, újratervezett Start menüt, Műveletközpontot, új tálcát, lebegő Windows -keresést és egy csomó más felhasználói felület -fejlesztést.

Ön is részese lehet azoknak, akik megszerezik az élményt a többi előtt. Nyissa meg a Beállításokat a laptopján, keresse meg a Frissítés és biztonság elemet, és megtalálja a Windows Insider programot.

Mielőtt elkezdené, feltétlenül fel kell ismernie, hogy a Windows számos változáson megy keresztül, amikor az előnézeti verzió letöltése és telepítése elkezdődik. Ezenkívül az első nyilvános béta rendszerhibákat tartalmazhat. Javasolt biztonsági másolatot készíteni, ha a Windows 11 rendszert telepíti elsődleges számítógépére. A Microsoft azonban azt javasolja, hogy telepítse másodlagos számítógépre vagy virtuális gépre.

Olvassa el; OPPO Reno 6 Pro 5G – Áttekintés