A WhatsApp iOS -hez hamarosan újraterveződhet

A WhatsApp iOS -hez hamarosan újraterveződhet

24 September 2021 0 Von admin

A Facebook tulajdonában lévő WhatsApp állítólag az iPhone-ok újratervezett csevegési buborékain dolgozik.

Alapján WABetainfo, ez a funkció fejlesztés alatt áll, és egy későbbi frissítésben jelenik meg 9To5Mac.

Az újratervezett csevegőbuborékok kerekebbek és új zöld színűek. Kicsit nagyobb a kontraszt a sötét és világos módok között.

Megjegyezzük, hogy az új csevegőbuborékok nagyobbak és kissé „modernek”.

Ez része a WhatsApp által az alkalmazásba hozott más csípéseknek, mivel a nagyobb kép és linkek előnézete látható.

Ezt már láthatták az Android bétatesztelői is, ami arra enged következtetni, hogy mit várhatunk az új chatbuborék -tervezéstől.

WABetaInfo felfedi, hogy a WhatsApp most azon dolgozik, hogy ezt az újratervezést eljuttassa az iOS bétatesztelőihez. Először bevezette a csevegőbuborék újratervezését a WhatsApp bétaverziójában az Android 2.21.13.2 frissítéshez. A vállalat csak most dolgozik azon, hogy a változásokat az iOS felhasználói bázisába is behozza.

Mióta a WhatsApp a Facebook -konglomerátum alá került, sok módosításon esett át, hogy jobban illeszkedjen a családba.

A jelentés megemlítette, hogy a reakció funkció, nem úgy, mint az Instagram és a Facebook, szintén fejlesztés alatt áll, és még mindig nem ismert, hogy mikor jelenik meg minden felhasználó számára. Lehetővé teszi mind az Android, mind az iOS felhasználók számára, hogy hangulatjelek segítségével reagáljanak a WhatsApp üzenetekre.

Korábban a Facebook tulajdonában lévő üzenetküldő szolgáltatás már dolgozott azon az üzeneteken, amelyek egyszer csak megtekintés után örökre eltűnnek-írja a jelentés.

Hasonlóképpen, a legújabb Béta -konstrukció egy 90 napos eltűnő üzenetet tartalmaz, amely szintén eltávolítja az üzeneteket körülbelül három hónap elteltével.

Olvassa el; iPhone 13 egy kivitelezés nélküli kialakítással, állítólag az Apple TV+ Show-n