A WhatsApp hamarosan bevezeti az eltűnő média funkciót minden felhasználó számára

A WhatsApp hamarosan bevezeti az eltűnő média funkciót minden felhasználó számára

25 September 2021 0 Von admin

A WhatsApp egy eltűnő médiafunkció bevezetését vizsgálja. A Facebook tulajdonában lévő azonnali üzenetküldő platform állítólag öntörlő média- és szöveges funkciót indított az iOS-en az alkalmazás legújabb béta verziójában, amely eddig csak az Android-felhasználók számára volt hozzáférhető.

A funkció elérhető a WhatsApp beta iOS 2.21.120.9 verziójával a tesztrepülésen. Azok a felhasználók, akik hozzáférnek az „egyszeri megtekintés” funkcióhoz, a felirat beviteli mezőjében egy időzítőhöz hasonló gombot látnak, amint azt a WABetaInfo, a népszerű webhely, amely rendszeres frissítéseket tesz közzé a WhatsApp környékén, megosztott képernyőképek mutatják. Azt írja: „A WhatsApp végre kiadja a bétaprogramhoz csatlakozó emberek számára egy új funkciót, amely lehetővé teszi, hogy fényképeket és videókat küldjön, hogy azok eltűnjenek, amikor először nézik őket. Ha szeretné megtudni, hogy a szolgáltatás már elérhető -e az Ön számára, csak próbáljon meg fotót vagy videót küldeni, és látnia kell a nézet egyszer gombot a csevegősávon. ”

Olvassa el; A WhatsApp megkezdi a tesztelést egy fiók használatával 4 további eszközön

A gombra kattintva egy üzenet jelenik meg, amely azt mondja: „Küldjön fényképeket és videókat, amelyek csak egyszer tekinthetők meg”. Van egy leírás is: „A nagyobb adatvédelem érdekében a fénykép vagy a videó eltűnik a csevegésből, miután a címzett egyszer megnyitja. Ne feledje, az emberek mindig készíthetnek képernyőképeket. ”

A jelentés továbbá kiemeli, hogy ha a címzett képernyőképet készít az Ön által küldött fényképekről vagy videókról, akkor nem kap erről értesítést, ezért óvatosságra van szükség. Ez az „eltűnő üzenetek” funkció úgy működik, hogy amikor elküldi a médiát, az eltűnik a címzett mobiltelefonjáról, miután egyszer megnézte.

A címzett értesítést kap, amikor kinyitja a fényképet/videót, mivel az üzenet „nyitva” feliratot tartalmaz. Ezenkívül a fényképek és videók egyéb részleteit is megjeleníti, beleértve azokat a személyeket, akik megtekintették a fotókat/videókat, és mindez elérhető lesz az üzenetben.

Lehetőség van olyan eltűnő üzenetek küldésére is, amelyek hét nap múlva eltűnnek.

A funkciónak saját korlátai vannak. Az üzenetek tartalma továbbra is látható lesz az értesítések előnézetében, még akkor is, ha hét nap elteltével eltűnik. Az idézett és megválaszolt üzenetek akkor is a csevegésben maradnak, ha az eredeti szöveg eltűnik. Ugyanez vonatkozik a továbbított üzenetekre is, akkor is elérhetőek, ha az eredeti szöveg eltűnt.

Olvassa el; Samsung Galaxy A22 – Áttekintés