A végső Charleston West Virginia Travel Guide

A végső Charleston West Virginia Travel Guide

7 Oktober 2021 0 Von admin

Charlestonban, Nyugat -Virginiában egy kisváros szíve van, mégis a nagyváros lelke. Az egyik legfigyelemreméltóbb dolog Charlestonban az, hogy lenyűgöző kilátást nyújt néhány legszebb tájára, amelyekre valaha is ráláthat!

Ez a bejegyzés partnerségben áll a Nyugat -Virginia turizmus. Repülőjegyet, étkezést, tevékenységet, szállást biztosítottak. Látogassa meg az enyémet Instagram hogy kövessem a további kalandokat, amikor Nyugat -Virginiában jártam. Minden vélemény és fénykép a sajátom.

Rögtön lenyűgözött Charleston, Nyugat -Virginia! Charleston egy kisváros szíve, mégis egy nagyváros lelke. Az egyik legfigyelemreméltóbb dolog Charlestonban az, hogy lenyűgöző kilátást nyújt néhány legszebb tájára, amelyekre valaha is ráláthat! Charleston rengeteg látnivalót és látnivalót kínál, kezdve a West Virginia Capitol Complex -el.

Látogatást tervez az állam fővárosában? Hallottam, hogy érdemes meglátogatni. Nem csak rettegni fog a gyönyörű építészet miatt, hanem mélyen gazdag a történelemben. Ez magában foglalja a három részből álló fővárosi házakat. Az aranykupolás főváros épületét Cass Gilbert építész tervezte és felügyelte. Ide tartozik a kormányzó rezidenciája, a Nyugat -Virginia Executive Mansion, amelyet Charleston Walter F. Martens építész tervezett. Az építészet a gyarmati ébredés és az olasz reneszánsz építészet harmonikus kombinációja.

Míg a Capitolium és a Governor’s Mansion a város legnépszerűbb látnivalói közé tartozik, ez a város rengeteg mindent kínál. Szeretsz múzeumba járni? Rengeteg látnivaló és tanulnivaló van az olyan múzeumokban, mint a Nyugat -Virginia Állami Múzeum és Kulturális Központ, Clay Center for the Arts & Sciences, és Dél -Charleston Múzeum. Mi a helyzet az előadói művészettel? Biztosan élvezni fogja Charleston Balett,Charlestoni Fény Opera Céh, Nyugat -Virginia Szimfonikus Zenekar, vagy Kanawha Players Színház. Ez csak egy példa arra, hogy mit kínál ez a nyüzsgő város. Annyi lehetőséggel, hogy megtapasztalhatja, otthonának kell hívnia ezt a helyet!


Charleston, Nyugat -Virginia: Hol lehet vásárolni, játszani, enni és maradni


Taylor könyvek

Az egyik dolog, amit szeretek utazni, az olvasás! Független könyvesboltok látogatása mindig kihagyhatatlan számomra és Taylor könyvek a legkevésbé sem okozott csalódást. A Taylor Books egy független könyvesbolt, amely kávézóval, kávézóval és művészeti galériával is rendelkezik. A kávézó házi pogácsát és muffint, kávét, teát, leveseket, szendvicseket, salátákat, kézműves sört és bort kínál. Ez a könyvesbolt a belvárosban, a Capitol Streeten található.

Az utca túloldalán Ellen házi házi fagylaltja található, amely a fagylalt és a gelato ízek széles választékáról ismert. A tökéletes csemege, amikor új könyvet vagy folyóiratot vásárol a Taylor Books -tól!

Booker T. Washington, a tizenkilencedik század egyik legbefolyásosabb afroamerikai értelmiségének gyermekkori otthona 10 percre keletre található a belvárostól, az USA 60. oldalán. Malden elkötelezett a történelem megőrzése iránt. Booker T. Washington történetét megőrzi kabinjának másolata, egy Booker T. Washington Park, az iskolaépület, ahol megtanult olvasni, és egy otthoni oldal, amely egykor a húgának (Amanda Johnson) a tulajdonában volt. Washington kabinjának másolata és az iskolaépület, amelyben részt vett, az afrikai Sion Baptista templom mögött épült. Itt tanította a vasárnapi iskolát, és végül feleségül vette első feleségét (Fannie Smith). Maradtak az eredeti szószék és padok.

Kin Ship Goods

Rengeteg vásárlási lehetőség kínálkozik Charlestonban, akár kiváló márkákat, akár egyedi butikokat keres. A tökéletes nyugat -virginiai emlékművet keresi? Számos helyi tulajdonú üzlet található, köztük Oddbird ajándékok és Kin Ship Goods , amelyek otthoni termékeket és ruházatot, kiegészítőket, ajándékokat és kézzel készített tárgyakat árulnak. Egy ideje a Kin Ship Goods rajongója vagyok, így igazi élvezet volt végre Charleston látogatása közben felkeresni a tégla- és habarcsboltjukat.

Az Elk City kerület szívében található ez az egyedi üzlet, ahol eklektikus keverék található a ruhák, kiegészítők, könyvek, bögrék, kalapok, cipők, ékszerek és sok WV témájú termék között. Néhány kedvenc vásárlásom között szerepelt a Mit csinálna Dolly? írta: Lauren Marino és a Peace & Quiet tee. Az online munkanapi akciójuk során megvettem a Forever Worried Club pólóját. Olyan édes!


Agyagközpont

Gyermekekkel utazni? Garantáltan vidám délután lesz a Clay Center for Arts and Sciences of West Virginia! A kiállítás után tárlat két emeletes központban található, beleértve az Avampato Discovery Múzeumot. Ez az interaktív múzeum elkötelezett amellett, hogy minden korosztályt inspiráljon a tanulás iránti egész életen át tartó szeretettel, valamint értékelje a világot és a bennünk elfoglalt helyünket.

Ismerje meg a hang tudományát a Maier Alapítvány Zenei Stúdiójában, csobbanjon a WaterWork -ban, és mozgassa testét az Egészséges Én -ben! A városom emlékeztetett arra az időre, amikor néhány évvel ezelőtt a gyerekeimmel együtt a gyerekeimmel ellátogattam a Missouri állambeli Springfield -i Springfield Discovery Centerbe. A My Townban a gyerekeknek van munkájuk, képzeletbeli pénzt költhetnek, és minden nap szórakoztató tevékenységekben vehetnek részt! Gyermeke ma állatorvos lesz? Egy pénztáros? Mit szólna egy szerelőhöz vagy akár polgármesterhez? A lehetőségek végtelenek ebben a gyakorlati képzeletbeli szórakoztató városban!

Harry Marinsky művészeti fesztiválja

Az Agyagközponton kívül egy sor gyönyörű, szeszélyes, életnagyságú szobor található! Ezt a bronzszobrot, Harry Marinsky „Festival Delle Arti” című szobrát 2005-ben helyezték el. Az épület közelében láthatja Albert Paley 64 méteres „Hallelujah” szobrát is.

Martha Spencer portréja

Mint valaki, aki olthatatlanul szeretem a zenét, örömmel találkoztam a Mi vagyunk a zeneszerzők kiállítás. Mi vagyunk a zeneszerzők segít a vendégeknek mélyebbre ásni a hagyományos déli zene kultúrtörténetét. Tim Duffy fotográfus 35 évre szóló jellegzetes víziót alkotott, amely portréfotózással örökíti meg a déli zenei hősöket és a világot, amelyben laknak. Ez a lenyűgöző képgyűjtemény nedves lemezes kollódiumozási eljárással és platina/palládium nyomtatással készült.

Gitár Gabriel kiállítás

Mi vagyunk a zeneszerzők az elmúlt 20 évben tevékenykedő Southern Roots zenészek fotó- és hangdokumentációi, melyeket Duffy fényképezett és rögzített abból a célból, hogy megőrizze a déli hagyományos zenét, együttműködve az alkotókkal. A multimédiás anyagok arra a kérdésre hívják fel a figyelmet, hogy a szegénység, a földrajz és az életkor hogyan korlátozta ezeknek a művészeknek az expozícióját, ami azt a széles körben elterjedt elképzelést idézte elő, hogy az általuk előadott zenei hagyományok „kihaltak”.

Viola Frey egy legendás Bay Area művész, aki leginkább monumentális szobrairól ismert, beleértve ezt az életnél nagyobb kerámia szobrot, amely az Agyagközpontot díszíti.

Élőben a Levee -n

A Live on the Levee egy ingyenes, családbarát rendezvény, amely a Haddad Riverfront Parkban kerül megrendezésre, Charleston városában, a Four Points by Sheraton szálloda mellett. Ezt az ingyenes koncertet minden péntek este tartják az emléknap hétvégéjétől a munkanap hétvégéig. A nyitófelvonások 18: 30 -kor kezdődnek, a headlinerek pedig 19: 30 -kor lépnek színpadra. Az élelmiszer -kereskedők délután 5 órakor kezdik meg a felállást. Láthattuk Dillon Carmichaelt, egy fiatal és tehetséges country énekest, akinek régi iskolai country hangzása van.


Capitolium piac

Nézze meg, miért egész évben Capitolium piac Charleston nyüzsgő része Nyugat -Virginia fővárosában! Ez a beltéri-szabadtéri piac a századforduló vasútállomásán van elhelyezve, amely érdekes kombinációt nyújt a farm jószágának és a szaküzleteknek. Mindent megtalál a szezonális árucikkektől, amelyeket most élvezhet, a WV-n készült ajándéktárgyakig, amelyeket hazavihet.

Pite és pint

Pite és pint Egyedi pizzákat és kézműves sört kínál a város belvárosi bevásárlónegyedének szívében. Ez a figyelemre méltó étterem a finom ételek és a sör csodálatos kombinációját kínálja, amely tökéletes egy hosszú munkanap vagy a város felfedezése után. Volt a kerti darálóm, ahol egy szendvicsen csábító ízek sora található: spenót, pörkölt gomba, articsóka szív, Mama Lil édes csípős paprikája, friss mozzarella és aioli. Akár gyalog, kerékpárral, akár autóval fedezi fel a várost, ez az étterem könnyen megtalálható. A Capitol Streeten, a Taylor Books mellett található.

Ellen házi fagylaltja

Ha vágysz a fagylaltra, Ellen házi fagylaltja kötelező megállni! Nem tudtam ellenállni egy dupla gombóc kókuszfagylaltnak fahéjas gofrisütőn. 1997 -es megalakulása óta az Ellen házi házi fagylaltja mindent kínál a zselatóktól és a fagylaltoktól kezdve a sorbetekig és serpenyőkig.

Ez nem minden! Az ebédlehetőségek mellett teát, kávét és eszpresszót is talál, beleértve a pakolásokat, házi leveseket, különféle salátákat és még sok mást. A menüpontok közül sok vegán és vegetáriánus is!

Fekete juh Burrito és Brews

Ha egyedülálló étkezési és kikapcsolódási helyet keres, Fekete juh Burrito & Brews az a hely, ahol elszakadhat a nyájatól és azonosíthatja magát, ahogy akarja. A világ az osztrigád! Merüljön el mély beszélgetésekbe barátaival és családjával a burritók és kézműves sörök változatos választékával, nyugodt környezetben. Boldog voltam, amikor a legszebb ízekkel robbant ki a szám, amikor megittam az első falatot portobello quesadillámból, pirított paprikával és hagymával!

Mea Cuppa kávézó

A Mea Cuppa Coffeebar a művészi Elk City negyedben található Charlestonban, ahol a péksüteményektől a helyben pörkölt kávéig és teáig minden megtalálható a világ minden tájáról érkező hatásokkal. Ez a kávézó minden vintage szerelmet elájít modern vintage megjelenésével. A dekoráció és a bútorok szinte emlékeztettek Édes Betty péksége Evansville -ben, nosztalgia érzését keltve. Rendeltem a rubin kakaós szuperélelmiszer -tejeskávét, és egyszerűen finom volt!

A Mea Cuppa személyzete örömmel találja meg Önnek a tökéletes kávét barátságos, hozzáférhető módon. Baristáik olyan kávékat, főzési módszereket és italokat javasolhatnak, amelyek megfelelnek az ízlésének, legyen az újonnan ínyenc kávé vagy tapasztalt ínyenc. Semmilyen zavaró szakzsargont vagy „kávésznobizmust” itt nem fedeznek fel. Ehelyett az a feladatuk, hogy mindenki számára élvezetessé tegyék a kávéélményt!


Sheraton négy pontja

Sheraton négy pontja a belváros központjában helyezkedik el, kilátással a Kanawha -folyóra. Szállodájuk kényelmes szobákat kínál felvilágosító kilátással, valamint ízletes vacsorát a helyszínen és számos rendezvényteret.

Egy rövid sétára számos helyi látnivaló található. Ezen látnivalók közé tartozik a Charleston Civic Center, a Charlestoni Egyetem és a Charleston Town Center Mall. Sheraton négy pontja Ingyenes transzfert biztosít a közlekedési csomópont és a szálloda között bármikor, nappal vagy éjszaka, a Yeager repülőtér kevesebb mint 5 mérföldre található. Nézze kedvenc tévéműsorát a szobája síkképernyős TV-jén. Ha a kényelmes szálláshelyen szeretne vacsorázni, ne habozzon szobaszervizt rendelni. Négy helyszínük 9 043 négyzetméter alapterületű, tökéletes bármilyen méretű céges találkozóra és esküvői fogadásra.

Készen áll arra, hogy meglátogassa Charlestonot? Rendelje meg a ingyenes útikalauz vagy mentsen el egy fát, ha megnézi a webhelyén található digitális verziót.