A SanDisk új Ixpand vezeték nélküli töltő szinkronizálása;  ötvözi az egyszerű töltést az adatmentéssel

A SanDisk új Ixpand vezeték nélküli töltő szinkronizálása; ötvözi az egyszerű töltést az adatmentéssel

24 September 2021 0 Von admin

A zsinór csattanása. Ez először a fejhallgatóval történt, mivel sokan elhagytuk kedvenc, vezetékes fejhallgatónkat vezeték nélküli füldobozokhoz és ultrakönnyű fülhallgatókhoz. Most sok márka komoly hangsúlyt fektet a vezeték nélküli töltőkre. Tavaly az Apple bemutatta a MagSafe töltőt iPhone 12 okostelefon-családjával és most a Western Digital-szal, a fogyasztói adattároló egyik vezető szereplője most mutatta be első vezeték nélküli töltők sorozatát.

A legtöbb vezeték nélküli töltő jellemzően csak egy dolgot képes elvégezni – az okostelefon vagy más kompatibilis eszköz feltöltését. A SanDisk Ixpand vezeték nélküli töltő szinkronizálás extra funkciókat biztosít. Ez az egyik oka annak, hogy a SanDisk nagyot fogad erre az eszközre. Újragondolja a hagyományos vezeték nélküli töltő funkcionalitását azáltal, hogy hozzáadja az adattárolási képességeket, mínusz a vezetékeket. Mindössze annyit kell tennie, hogy megragadja a SanDisk Ixpand Charger App alkalmazást (ezt iPhone -nal próbáltam), és csatlakoztatja az eszközt.

Az alkalmazás meglehetősen könnyen használható, és elegendő ellenőrzést biztosít a biztonsági menteni kívánt dolgok felett. Ha kifogy a tárhely a képeihez, és szeretne spórolni az iCloud vagy a Google havi előfizetési költségein, akkor ezen az eszközön a 256 GB -os tárhely némileg leegyszerűsíti az életét. Lehetővé teszi, hogy felszabadítsa az adattárolást a telefonon – a biztonsági mentési adatok a töltőn találhatók, és könnyen elérhetőek az alkalmazásban.

ixpand

Az eszköz töltője 10 W -os vezeték nélküli töltő, és minden Qi -kompatibilis eszközön működik. Tölthettem egy iPhone -t, egy Samsung készüléket, valamint az AirPods Pro készülékemet, amely vezeték nélküli töltést is kínál. A töltési sebesség meglehetősen gyors – ne várjon ugyanolyan sebességet, mint egy 65 W -os vezetékes töltő. Körülbelül 60% -ról 100% -ra tudtam venni a Samsung Galaxy S21 Ultra készülékemet egy óra alatt. Ez teljesen elfogadható a vezeték nélküli töltőknél. Szeretem a nagy hatékonyságú tápkábelt is, egy kényelmes, 6 láb hosszú kábellel, ami a dobozban van. A töltőpárna elegáns kialakítású, és nagyjából ugyanazt a szobát foglalja el, mint egy nagyképernyős okostelefon. Nem ez a leggyorsabb vezeték nélküli töltő.

Ha a töltési sebesség meghaladja a kettős funkcionalitású eszköz kényelmét, akkor az Ixpand 15W vezeték nélküli töltő jobb megoldás lehet. Ez 15 W-os gyorstöltést biztosít, és egy SanDisk hálózati adaptert és egy 4,5 láb hosszú C típusú USB-kábelt is tartalmaz. A puha gumigyűrű (amely segít megvédeni a telefonokat a csúszástól) hasznos érintés.

Az SandDisk Ixpand vezeték nélküli töltő szinkronizálás 256 GB kapacitással kapható, ára 9 999 Rs, míg az Ixpand vezeték nélküli 15 W -os gyorstöltő ára Rs. 2999.

Olvassa el; A Google Pixel Buds A sorozat: A Google egyszerű és intelligens