A Samsung bemutatja a következő generációs összecsukható eszközöket a Galaxy kicsomagolt rendezvényén

A Samsung bemutatja a következő generációs összecsukható eszközöket a Galaxy kicsomagolt rendezvényén

25 September 2021 0 Von admin

A jövő összecsukható. Ez volt a legfontosabb elvétel a Samsungtól éves kicsomagolt esemény, amelyre jellemzően minden augusztusban kerül sor.

A Samsung Galaxy Note szériája általában a showstopper ezeken az augusztusi eseményeken; de nem tegnap. A Samsung az új Galaxy Z Fold 3 és a Galaxy Z Flip 3 eszközökkel sokat hajtogat az összecsukható eszközökre, amelyek mindketten az összecsukható kategória élvonalbeli szereplőivé váltak. Az új Galaxy Watch -ot számos wellness szolgáltatással is bemutatták:

A lapok vigyázzanak: az új Galaxy Z Fold 3 nagy előrelépéseket tesz elődeihez képest, ezáltal a legerősebb tok az összecsukhatóhoz. A 6,2 hüvelykes fedőképernyő (ebben az esetben a másodlagos kijelző) ugyanolyan figyelmet kap 120 Hz-es frissítési gyakorisággal és 1500 nites csúcsfényességgel. Ez a 7,6 hüvelykes QXGA+ elsődleges kijelző, amely a csúcspont és a fül területén található. A legmenőbb érintés a kijelző alatti kamera, amely elrejti az elülső kamerát, amikor kinyitja a készüléket, így élvezheti a videókat és a játékokat a bosszantó lyuk nélkül. A Samsung hozzáadott egy S tollat ​​- egy olyan funkciót, amelyet korábban a Note sorozat számára tartogattak, és sikerült a súlyokat is 271 grammra csökkenteni. Ezenkívül IPX8 -as ellenáll, így az első vízálló összecsukható.

galaxyzfold3

Fordítás mindkét irányba: A Z Flip hamarosan önálló életmódi eszközként jelenik meg, egyedi formatervezéssel és funkcionalitással. A harmadik generációs Galaxy Z Flip 3 IPX 8 -as vízállósággal és jóval nagyobb fedőképernyővel is rendelkezik – 1,9 hüvelyk. A Samsung választással növeli az életmódot négy divatos szín közül – krém, zöld, levendula és fantom fekete -, valamint új, elegáns gyűrűs markolatok és pánttáskák, amelyek még könnyebbé teszik a telefon tartását és összehajtását. A 6,7 hüvelykes dinamikus AMOLED 2x Infinity Flex kijelző 120 Hz-es frissítési gyakorisággal rendelkezik, és Qualcomm Snapdragon 888 processzorral működik.

Fordítás z

Wellness a csuklóján: A Samsung két okosórát dobott piacra Galaxy Watch4 sorozatának részeként. A Galaxy Watch4 a modernebb, minimalista opció (40 mm -es és 44 mm -es változatban), míg a Galaxy Watch4 Classic a Samsung népszerű forgó előlapját tartalmazza, és nagyobb 42 mm -es és 46 mm -es méretben kapható. A nagy frissítés a Samsung új BioActive érzékelője. Ez a 3 az 1-ben érzékelő egyetlen chipet használ, hogy pontosan működtessen három erőteljes egészségügyi érzékelőt-optikai pulzusszám, elektromos szív és bioelektromos impedancia elemzés. Ellenőrizheti vérnyomását, érzékelheti az AFib szabálytalan szívverését, mérheti a vér oxigénszintjét, és először kiszámíthatja testösszetételét. Ez a vadonatúj testösszetétel-mérő eszköz mélyebb megértést nyújt általános egészségi állapotáról és kondíciójáról, olyan kulcsfontosságú mérésekkel, mint a vázizomzat, az alapanyagcsere, a testvíz és a testzsír százalék.

F_01_54_SM-R875_001_Front_Black_H

Maradjon csatlakoztatva: A Samsung új Galaxy Buds 2 a legkisebb és legkönnyebb rügy, amelyet a vállalat valaha is piacra dobott. Új, alacsony kiemelkedésű kialakítással rendelkeznek, amely minimalizálja a szél okozta zavarokat. A 3 mikrofonnal, VPU -val (hangfelvevő egység) és a gépi tanuláson alapuló új megoldással, amely kiszűri a külső hangokat, a Samsung nagyot fogad a hívások minőségére. Van egy kétirányú hangszórórendszer (magassugárzó és mélysugárzó) és 20 óra akkumulátor-élettartam.

01_19_SM-R177_005_Case Top-Combination_Olivee_H

A Samsung még nem árulta el indiai árait. A Galaxy Z Fold 3 1799 dollártól (kb. 1 34 000 Rs) kezdődik, míg a Galaxy Z Flip 999 dollártól (kb. 74 500 Rs). A Galaxy Buds 2 ára 149,99 USD (11 200 Rs), a Samsung Watch4 sorozat 249,99 USD -tól (18 600 Rs)

A Samsung Galaxy Watch 4 kikiáltási ára 249,99 USD (nagyjából 18 560 Rs), míg a Galaxy Watch 4 Classic 349,99 USD -tól (nagyjából 26 990 Rs) indul. A Galaxy Watch 4 LTE verziója 299,99 USD -tól (nagyjából 22 300 Rs), míg a Galaxy Watch 4 Class LTE verzió 399,99 USD -tól (nagyjából 29 700 Rs) kezdődik.