A piszok és a szennyeződések kezelése páncélos minden törlőkendővel – az anyasághoz

A piszok és a szennyeződések kezelése páncélos minden törlőkendővel – az anyasághoz

7 Oktober 2021 0 Von admin

Ezt a bejegyzést szponzorálja Armor All de az itt kifejtett tartalom és vélemények a sajátjaim.

A családommal a múlt hétvégén elmentünk a parkba. A parkba járás olyan dolog, amit gyakran szeretünk csinálni. Viszont a páratartalom miatt mostanában nem sok esélyünk volt parkba menni. A legtöbb nap olyan rekkenően forró volt, hogy szinte elviselhetetlen volt kilépni. Az időzítés tökéletes volt, mivel nyoma sem volt a levegő páratartalmának. Nemcsak a levegő hűvössége jelezte, hogy nem sokára teljes gőzzel telik az őszi szezon, de ez emlékeztetőül szolgált a pillanat élvezetére.

Félretettünk mindent, és kimentünk az egyik kedvenc parkunkba, hogy ezt megtegyük. A levegő hűvösségével és a természet szépségével körülvéve nem tudtunk rettegni. A természet mindig tele van váratlan, de kellemes meglepetésekkel, de a hőmérséklet és az időjárás változása még szebbé és békésebbé tette. Mondanom sem kell, hogy nem sok kell ahhoz, hogy ennek a természetkedvelő családnak a kedvében járjunk!

A parkban nagyon szükséges leállások után észrevettük, mennyire piszkos lehet az autó ezekből a kis kirándulásokból. Szerencsére megvolt Armor Allvédő, üveg és tisztító törlőkendő. A nyár miatt az autónak nagy szüksége volt a részletes tisztításra, és ezek a törlőkendők jobban működtek, mint azok, amelyeket korábban más márkától használtam. Miután elkezdtem a takarítást, kellemesen meglepődtem az egész család csapatmunkáján, amikor meglátták azt a mulatságot, hogy újból elkészítették családi autónkat.

Autónk sokféle rendetlenséget elbír, a szennyeződésektől a szennyeződéseken át a kiömlésekig és foltokig. Ez azzal a területtel jár, amikor gyermeke van, különösen két kisgyermek és egy tinédzser! Ez gyakorlatilag egy végtelen csata, amelyet senki sem hivatott megnyerni. Ezért Armor Minden törlőkendő életmentők! Szépítik az autót, és eltörlik az elkerülhetetlen mindennapi baleseteket. Ezek az autótörlők ki fogják űzni azokat a „piszkos démonokat”, amelyekről soha nem is tudtál, hogy léteznek, bármennyire is tisztának tartod! Mindig el vagyok keseredve és rettegve egyszerre, amikor látom, mennyi szennyeződést és szennyeződést gyűjtenek ezek a törlőkendők.

Előtte + után Armor All Wipes

Vásárolhat egy Armor Minden autóápoló törlőkendő 3 csomag az Amazon -on, és 15% kedvezményt kap kuponkóddal 15HILLESHA.