A HP forradalmasítja a tartalomkészítést a HP ENVY 14 és a Creator’s Garrage segítségével

A HP forradalmasítja a tartalomkészítést a HP ENVY 14 és a Creator’s Garrage segítségével

29 September 2021 0 Von admin

A HP képességeket és együttműködést tesz lehetővé a tartalomkészítők számára az új Envy 14 Laptop és Creators Garage segítségével

A közösségi média platformok robbanásszerű növekedése az elmúlt években új trendet indított el a személyi számítástechnika területén. A tartalomkészítők arzenáljának egyik alapvető eleme a szilárd laptop. Itt nem minden laptop fog működni. Meg kell felelnie néhány kulcsfontosságú követelménynek. Könnyűnek és kompaktnak kell lennie, nagyszerű kijelzővel, robusztus GPU -val és jó akkumulátor -élettartammal kell rendelkeznie, hogy útközben is dolgozhasson. Az egyik márka látszólag fokozta, hogy mindent megadjon ezeknek a tartalomkészítőknek. Mondjon köszönést a HP Envy sorozatú laptopjainak, különösen az új Envy 14 -nek. Az összes jelölőnégyzetet bejelöli, és ami fontos, olyan áron érkezik, amely a laptopok, mint fogyasztóeszközök és a laptopok, mint termelékenységi eszközök metszéspontjában helyezkedik el, még akkor is, ha ferde. erősen az utóbbi felé.

A HP bejelentette exkluzív alkotói garázsát is. A kezdeményezés segíti a kezdő tartalomkészítőket, lehetővé téve számukra, hogy neves szakértőktől tanuljanak, és együttműködjenek más hasonló gondolkodású alkotókkal. Ez egy egyedülálló program, amely kifejezetten a kreatív tartalmak üzletágában dolgozókat célozza meg. A tanuló közösség több mint 200 tartalomdarabok, amelyek segítik az alkotókat a készségek fejlesztésében, fórumokat rendeznek, hogy gondolataikat és ötleteiket megosszák más alkotókkal, valamint rendszeres eseményeket és kihívásokat szervezzenek az alkotók számára az együttműködés érdekében. Néhány neves indiai alkotó, akik a közösség részét képezik Digitális alkotó Be YouNick, szerző Alicia Souza, Youtuber Sejal Kumar, Aniruddh Mehta grafikus.

Tehát mi teszi a HP Envy 14 -et ilyen lenyűgöző eszközzé?

Először is, a laptopot okosan tervezték (egyenes vonalvezetés és vonzó színséma), és egy kompakt eszköz, amely könnyen illeszkedik a munkaállomás megjelenéséhez. Könnyű (1,49 kg), apró lábnyomával, így könnyen használható a közlekedés során – például ingázáskor. A karcsú vonalak és az unibody fém dizájn nagyra értékelik. Tegye hozzá a szilárd építési minőséget, és olyan laptopja van, amelyet könnyű mozgatni, nemcsak otthonról, hanem utazás közben is. Az elképzelés szerint a mobilitás és a helyhiány nem akadályozhatja a kreativitást.

Aztán van valami, amit ritkán talál a kompakt laptopokon – rengeteg portot. Néhány laptop feláldozza a portokat egy vékonyabb keretért, de ezt nem. Az Envy 14 két USB-A Gen 3.1 porttal, egy teljes HDMI porttal, egy microSD kártyaolvasóval, egy 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozóval és egy C típusú porttal rendelkezik, Thunderbolt 4-el. Végül is ritkán fordul elő, hogy a fő munka laptop, amely jellemzően külső monitorhoz van csatlakoztatva, hordozható gépként is működik bárhová is megy.

A kreativitás hányadosának növelése

A kompakt formába csomagolva van egy 14 hüvelykes WUXGA panel, amely akár 400 nit fényerőt is biztosít, hogy utazás közben nagyszerű élményt nyújtson. Nevezetesen, a kijelző lefedi az sRGB színskála 100 százalékát. Bár ez a legtöbb ember számára nem jelent sokat, egy tartalomkészítő számára ez kulcsfontosságú.

Egyszerűen szólva, egy videó vagy fénykép szerkesztése közben közelebb viheti a színeket a valós élethez az Envy 14 jól kalibrált kijelzője miatt. A 16:10 oldalarány is élvezetes fényképek vagy videók szerkesztése. A HP kijelzővezérlő számos kijelző-előbeállítást kínál számos felhasználásra, így az adott feladathoz megfelelő megjelenítési beállításokkal rendelkezik. Az energiaigényes feladatok, mint például a videószerkesztés és a grafika gond nélkül futnak, és ha személyre szabott alkalmazásokat nézel, nem kell aggódnod, hogy a laptop képes-e lassítás nélkül kezelni. A Bang & Olufsen hangszórók az AI Noise Removal funkcióval, amely elhárítja a háttérzajt, éles és kiváló minőségű hangot biztosítanak.

HP

11 -el felfegyverkezveth-gen Intel i5 vagy i7 processzorok NVMe SSD -vel, a HP Envy 14 nagy teljesítményű gép. A 16 GB RAM alapfelszereltség mind az i5, mind az i7 verzióban. A laptopot úgy tervezték és tervezték, hogy hibátlanul működjön az Adobe Creative Cloud tartalomkészítő eszközeivel. Dobja be az NVIDIA GeForce GTX 1650Ti -t, és mobil munkaállomássá válik, amely magával hozza a korlátlan kreativitás és kifejezés örömét.

Annak ellenére, hogy egy 14 hüvelykes házban van elhelyezve, a laptop két ventilátorral rendelkezik, amelyek elvezetik a hőt és hűvösen tartják. Az infravörös érzékelő pontosan méri a hőmérsékletet, és ennek megfelelően telepíti a ventilátorokat. És ha ennyi energiát tölt be egy ilyen formatervezési tényezőbe, akkor azt várhatja, hogy az akkumulátor élettartama súlyosan csökken. De ez messze nem így van. Az Envy 14 lenyűgöző 16 órás akkumulátor -élettartammal rendelkezik.

Ilyen akkumulátor -élettartam mellett egy teljes munkanapot tölthet fel újratöltés nélkül, különösen olyan beállításoknál, mint például egy repülőgépen, ahol a csatlakoztatás nem választható. És amikor csatlakoztatja, a gyors töltés biztosítja, hogy ne maradjon túl sokáig a fali konnektorban. Vannak olyan kényelmi funkciók is, mint a HP QuickDrop, amelyek megkönnyítik a médiaátvitelt a telefon és a laptop között.

HP

Noha az Envy 14 izgalmas kiegészítőnek ígérkezik a tartalomkészítő munkakörnyezetében, az igazság az, hogy a HP olyan sok erőfeszítést fektetett ennek a kompakt, robusztus és funkciókban gazdag lónak a megalkotásába, hogy nagyszerű laptopnak tűnik bárki számára, függetlenül attól, hogy milyen munkát végez. Kezdve: Rs. 1,04,999, a laptop prémium ajánlat, de ha megnézi a kínált specifikációkat, rájön, hogy az Envy 14 kiváló ár -érték arány.