A harmadik generációs Versa végre néhány fontos fejlesztéssel megérkezik Indiába

A harmadik generációs Versa végre néhány fontos fejlesztéssel megérkezik Indiába

25 September 2021 0 Von admin

Csak a Fitbit diehard fogja igazán értékelni a márka legújabb, Indiába érkező hordozható készülékének töltőjét. Aligha gondolná, hogy a töltőről a modulok áttekintésének első soraiban olvashat, de ha olyan pontosan követte a Fitbit okosóra útját, mint én, akkor ez a töltő egyet jelent a Fitbit által a Versa 3 fejlesztéseivel. a várva várt Versa 3 és Sense örökké tartott, mire megérkeztek Indiába; majdnem túl hosszú. Mentsük a Fitbit Sense-t egy másik napra és egy újabb mélyreható felülvizsgálatra.

A Versa 3 -ra egyelőre felhívjuk a figyelmet, valószínűleg a két új Fitbit testvér közül is ez lesz a népszerűbb. Nem csak egy kicsit megfizethetőbb ár miatt, hanem azért is, mert rendelkezik a legfontosabb jellemzőkkel, amelyekre a legtöbb embernek szüksége van. Még 2019 novemberében megnéztük a Fitbit Versa 2 MW -t. Azóta sok minden megváltozott az intelligens órák területén Indiában. Az olyan márkák, mint az Amazfit, a pite jelentős részét sarokba szorították, míg az olyan funkciók, mint az SpO2 -követés szinte egyenrangúvá váltak.

Olvassa el; Az Apple társalapítójának, Steve Jobsnak az egyetlen álláspályázatát 2,5 millió forint felett értékesítették

Termékfeltárás a Fitbit Versa 3 számára.
Termékfeltárás a Fitbit Versa 3 számára.

Ha a dizájn az Ön dolga, akkor valószínűleg az új Versa 3 felé fog vonzódni. A mókus (Fitbit szereti ezt a szót) formájú kijelző, amelyet a Versa 2 -n láttunk, még íveltebb lesz, míg a kijelző valamivel nagyobb és fényesebb lesz. Ez most egy 1,58 hüvelykes kijelző (336 x 336 képpont), amely nemcsak élénkebb, hanem érzékenyebb is, mint elődje.

Fitbit_Versa_3_Render_Profile_Core_Midnight_Soft_Gold_Shadow
A Fitbit Versa 3 termékmegjelenítése, profilnézet, éjfél és lágy arany alumínium.

A bal oldali gerincen (a Versa 2 -ben) található fizikai gombot most egy behúzott haptikus oldalsó gombbal helyettesítették. Bár ez növeli a dizájn esztétikáját, nem mindig olyan érzékeny, mint a Versa 2 fizikai gombja. A másik nagy megkönnyebbülés a heveder és a hornyok új kialakítása. Sokkal egyszerűbb a szíjak cseréje, bár ez az új kialakítás azt jelenti, hogy ezzel az órával nem használhatja a régi Versa vagy Versa 2 hevedereket. A Fitbit továbbfejlesztette divatjátékát, elegáns, egyedi tervezésű pántokkal (külön megvásárolható) olyan divatos tervezőktől, mint Victor Glemaud és olyan ikonikus amerikai márkáktól, mint a Horween.

A Fitbit Versa 3 életmódképe.
A Fitbit Versa 3 életmódképe.

A Versa 3 tele van wellness szolgáltatásokkal. Itt nincs meglepetés, elvárjuk, hogy a Versa 3 feldobja a Fitbit dolgokat, mint például a kalória- és lépéskövetés, az alváskövetés (a Fitbit egyik fő erőssége) és az SpO2 -követés. Több fitnesz mód van, míg a másik funkció, amely a Fitbit felhasználóit vigasztalja, a fedélzeti GPS. Jó érzés volt hátrahagyni a telefonomat, miközben a Versa 3 -at használtam a reggeli kerékpárút nyomon követésére. Míg az SpO2 be van sütve, igény szerint nem kapható. Telepítenie kell az SpO2 -t és egy SpO2 -barát óralapot, mielőtt a Versa 3 nyomon követheti az Ön SpO2 -értékét alvás közben (ezt csak alvó üzemmódban tudja megtenni). Ez rengeteg munka egy olyan funkció miatt, amelyre a legtöbb 10 000 rubel feletti okosóra igény szerint most már rendelkezik. De ezek az okosórák nem rendelkeznek a Fitbit érett alkalmazásával.

A Fitbit kísérőalkalmazás nem csak szemrevaló, de sok információt tartalmaz, és néhány okostelefonos alkalmazást, valamint rengeteg óralapot kínál. Csak azt szeretném, ha a Fitbit megkönnyítené, hogy több dolgot végezzen a csuklójáról, ahelyett, hogy gyakrabban irányítana az alkalmazáshoz. A Versa 3 azonban több kezelőszervet kínál a csuklóján, mint elődei. Felgyújthatja digitális asszisztensét (kipróbáltam az Amazon Alexával; a Google Segéddel is működik), és hangos válaszokat kaphat (a hangszóró hangereje szabályozható), a csuklójáról vezérelheti a Spotify szolgáltatást és fogadhatja a hívásokat hangszóró módban. Ezt párosítottam egy iPhone 12 Pro készülékkel, az Android -felhasználók az óra szöveges üzeneteire is válaszolhatnak.

FitBit Versa 3

A Versa 3 előrelépés az elődhöz képest. Az akkumulátor élettartama stabil (kb. 2 napot bírtam ki a mindig bekapcsolt kijelzővel, 5-6 napig meghosszabbíthatja ezt a funkciót), és gyorsan feltöltődik (kb. 40 perc a teljes feltöltés). Jól érzi magát a csuklóján, a kijelző gyönyörű, míg a fitnesz funkciók és a beépített GPS örömmel töltik el az aktív életmódot folytató vásárlókat. Ez az egyik legjobb okosóra, amelyet jelenleg 20 ezer forint alatt vásárolhat.

A Fitbit Versa 3 ára 18 999 Rs, és fekete alumínium és lágy arany alumínium tokban is kapható, szíjválasztékkal.

Olvassa el; Lenovo Tab P11 Pro áttekintés: Prémium Android táblagép -élmény