A harmadik alkalom a varázs

A harmadik alkalom a varázs

24 September 2021 0 Von admin

Egy olyan márka esetében, amely általában megelőzte a görbét, a OnePlus kissé későn érkezett a True Wireless Bluetooth fülhallgató partira.

A OnePlus rügyek 2020 második felében debütáltak, mire a fülhallgató a WFH készlet alapvető elemévé vált. A OnePlus gyorsan követte ezt az agresszív árú OnePlus Z rügyekkel. Bár mindkét termék a kényelemre összpontosított, erős ár -érték arányú ajánlattal, a márka a kategória harmadik termékével növelte az előnyt. A OnePlus úgy véli, hogy új TWS fülhallgatója a komoly audiofilek kedvében jár. Ezért lesz ez az első OnePlus audio termék, amely „Pro” címkét visel. Nos, a harmadik alkalom a varázs?

Az első dolog, ami még a csatlakoztatás előtt lenyűgözött minket, a töltőtok volt. A OnePlus leszögezte a formatervezést – vékony, csak az a típus, amibe belecsúszhat a szűk farmerba. A OnePlus képes kezelni ezt annak ellenére, hogy ebbe a kompakt tokba 520 mAh -s akkumulátort csomagol, és az akkumulátor élettartamát óriási 38 órára rögzíti. Bár nem tudtam megerősíteni ezt az állítást a rügyek tesztelése során egy hét alatt, a felhasználásom alapján elég pontosnak tűnik. Ezeknek a rügyeknek kényelmesen körülbelül 5 órán át kell tartaniuk, ha az ANC be van kapcsolva.

Lifestyle_matte fekete tok_1

Nem csak ez az eset szinte súlytalan, a rügyek súlya egyenként mindössze 4,35 g. Ezek nem csak tollfények, de a prémium rövidített szárú kialakítás nagyszerű illeszkedést biztosít. Sikerült egy jó “fülzárás” az alapértelmezett szilikon hegyekkel; a dobozban további három fülpárna (töltőkábellel együtt) található. Fémfényezést ásunk a száron, míg ezeknek a száraknak nincs egyértelműen behúzott területe az érzékelő számára, ezek a kezelőszervek könnyen megtalálhatók, és lehetővé teszik, hogy gond nélkül váltson ANC (aktív zajszűrés) módba. A tornaterem a tökéletes hely az ANC hatékonyságának tesztelésére, és ezek a rügyek kiváló munkát végeztek, és kiszűrték a tornaterem lejátszási listáját a háttérben. A rügyek más szabványos vezérlőket is kínálnak, mint például a lejátszás/szüneteltetés és a kihagyás, amelyek a legtöbb rivális rendszeres jellemzői. Ezeket a vezérlőket személyre szabhatja a OnePlus Hey Melody alkalmazásával.

A párosítás szellő. Ezt az eszközt egy iPhone 12 Pro Max készülékkel és egy OnePlus Nord 2 készülékkel kötöttem össze. Az Apple -hez és a Samsunghoz hasonlóan a OnePlus extra fejlesztéseket kínál, ha a OnePlus ökoszisztémán belül tartózkodik. Alacsony késleltetésű „Pro Gaming mód” (csak 94 ezredmásodperces válaszidő) tapasztalható, ha ezt az eszközt párosította egy OxygenOS 11 vagy újabb verziójú OnePlus okostelefonnal. Bár ez egy nagyszerű tulajdonság, van néhány más jó érzés is, mint például a Zen Mode Air (iOS és Android rendszeren is elérhető), amely lehetővé teszi a fülhallgatóban tárolt nyugtató zeneszámok hosszú lenyomásával történő lejátszását. Csak arra van szüksége, hogy megtalálja zen pillanatát egy idegesítő utastárs mellett, aki nem hajlandó fejhallgatót használni. További praktikus funkciók közé tartozik a vezeték nélküli töltés, az IPX 4 vízállóság a tok számára (ez nagyszerű ezen az áron) és az IPX 55 a por- és vízállóság szempontjából a rügyeknél.

Lifestyle_Matte Black_1

A hívásminőség nyer ezeknek a bimbóknak, amelyek mindegyik fülhallgatóján három mikrofon található. A hívóim tisztán hallottak, amikor a szabadban voltam és az edzőteremben, háttérzenével. Bár a hívás minősége kulcsfontosságú vásárlási tényező a fülhallgatót kereső fogyasztók számára, a hangminőség miatt ezeket a rügyeket is javaslom. Ezek a rügyek 11 mm -es dinamikus meghajtókkal vannak felszerelve, 20 Hz és 20 000 Hz közötti szabványos frekvenciaválasz mellett. Élveztem, hogy ráhangolódtam az esti „lecsúszott” elektronikus lejátszási listámra Joris Voorn és Alex Lustig számokkal. A mély hangok megnyugtatóak voltak, és ezek a fülhallgatók kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtanak, kiváló hangszigeteléssel. Ha fülhallgatót keres, és körülbelül 10 ezer forintot kell tartalékolnia, könnyű ajánlani a OnePlus Buds Pro készüléket.

Tok és fülhallgató_fehér

Az OnePlus Buds Pro ára 9 990 Rs, és matt fekete és fényes fehér színben kapható.