A Google Meet most teszteli az élő feliratokat

A Google Meet most teszteli az élő feliratokat

30 September 2021 0 Von admin

A Google Meet most teszteli a lefordított élő feliratokat. Kezdetben támogatja az angol nyelvű találkozókat, amelyeket le tud fordítani spanyolra, franciára, portugálra és németre.

Ez a funkció hasznos lesz a képzési programok során a jobb kommunikáció, a pedagógusok és a diákok, valamint a napi rendszeres értekezletek számára. A funkció jelenleg elérhető a Google Workspace Business Plus, Enterprise Standard, Enterprise Plus, Education Plus és a Teaching and Learning Upgrade felhasználók számára.

„A lefordított feliratok segítségével a Google Meet videohívások globálisabbak, befogadóbbak és hatékonyabbak lehetnek, mivel megszüntetik a nyelvi képességeket, amelyek akadályozzák az együttműködést. Azáltal, hogy segít a felhasználóknak a tartalom előnyben részesített nyelven történő fogyasztásában, hozzájárulhat az információmegosztás, a tanulás és az együttműködés kiegyenlítéséhez, és gondoskodhat arról, hogy a találkozók a lehető leghatékonyabbak legyenek ” – írta közleményében a Google.

Az érdekelt felhasználóknak kérniük kell a hozzáférést, mielőtt a funkció megjelenik a megbeszéléseken. Ennek engedélyezéséhez a felhasználóknak be kell kapcsolniuk a Feliratokat a Beállításokban, és angolra kell állítaniuk, mielőtt bekapcsolják a Fordított feliratokat alatta. Ezután választhatnak a lefordított nyelvek közül.

A közelmúltban a technológiai óriás hozzáadta a Hand Emelés láthatóbb lehetőségeit a Meetben, új szűrőket és maszkokat adott hozzá a Meethez, bár csak a személyes fiókokhoz, és emoji reagál a Meethez.

Egy másik hírben, az év elején a Google bevezette új funkcióját a Google Home alkalmazásban – „Keresd meg elveszett iPhone -od”. Az iPhone -felhasználók mostantól megtalálhatják eszközeiket a Google Home alkalmazás használatával.

Lilian Rincon, a Google Assistant termékmenedzsment vezető igazgatója által megosztott blogbejegyzésben Rincon kijelentette: „Mondhatja Nest intelligens hangszórójának vagy intelligens kijelzőjének:„ Hé, Google, keresd meg a telefonomat ”minden eszközön, beleértve az iPhone modelleket is . IPhone készülékek esetén, ha engedélyezi a Google Home alkalmazás értesítéseinek és kritikus figyelmeztetéseinek fogadását, értesítést kap, és egyedi csengőhangot hall (még akkor is, ha a telefon be van kapcsolva, vagy ha a Ne zavarjanak mód engedélyezve van). ”

Ennek a funkciónak az egyetlen háttere az, hogy nem fogja megjeleníteni az eszköz helyét a térképeken. A „Find My Service” alkalmazásban az eszköz helye megjelenik a térképeken, így a felhasználók nyomon követhetik iPhone -jukat. Ezenkívül az új funkció használatához le kell töltenie a Google Home alkalmazást az iPhone készülékére. A legtöbb gondtalan iPhone -felhasználó hasznosnak találja a közeli elveszett eszközök megtalálását. Ne feledje, hogy ez a funkció csak akkor hasznos, ha a telefon közvetlen közelében van.

Olvassa el még: Lehet, hogy a Google Executive éppen fotókat szivárogtatott ki a vállalat legújabb termékéről