A Google egyszerű és intelligens

A Google egyszerű és intelligens

24 September 2021 0 Von admin

Eltelt egy kis idő, de a Google Pixel -rügyei végre megtartják randijukat Indiával. A Pixel rügyek korábbi generációi megoszlanak a véleményekről, különösen a toktervezés terén, de úgy tűnik, hogy az A-sorozatú rügyek, amelyek júniusban debütáltak világszerte, kisimították a kiságyak egy részét, egy olyan termékkel, amely a legtöbb dobozt kipipálja. Ezek a Google legolcsóbb True Wireless (TWS) fülhallgatói is. Ezek a rügyek ugyanazzal az árcédulával érkeznek, mint a OnePlus Pro rügyek, amelyek néhány napja kerültek forgalomba Indiában. Megérdemli, hogy az A-sorozat szerepeljen a radarján?

Ön egyike azoknak, akik bűnösek a fülhallgató tokjának izgatott játékként való használatáért? Nem vagy egyedül. Az A sorozatú tok tökéletesen alkalmas többszöri kattintásra, és lágy és sima felületével elnyeri jóváhagyásunkat. Ezenkívül rendkívül kompakt, és a legkisebb zsebekbe is befér. A tervezési érzékenység kiterjed a rügyekre is. A megkülönböztető elem itt a stabilizátor ív – a fülhallgató apró kiterjesztése, amely biztonságosan tartja a rügyet a fülében. Ez egy praktikus dizájn, amely praktikusnak bizonyult az edzőteremben vagy akár egy pólón való viselésekor, amikor a rügyek már a fülemben voltak. Nem esnek könnyen.

4

Csakúgy, mint a legtöbb rivális, ezek a rügyek három pár szilíciumhegyet tartalmaznak a dobozban, hogy tökéletesen illeszkedjenek a fülhöz, és lezárják a külső hangokat. Ezeket a rügyeket is kényelmes viseletnek tartottam hosszú ideig, amit a WFH harcosai értékelni fognak, akik egész nap online találkozókon töltik el. A Google azt állítja, hogy a rügyek esetében az akkumulátor élettartama 5 óra; ezt elég pontosnak találtuk a tesztjeink során. 24 órát kap a töltőházzal együtt. A tok gyorsan feltöltődik-a 15 perces töltés körülbelül három óra hallgatási időt biztosít. Szerettük volna látni a vezeték nélküli töltési lehetőséget, amelyet néhány riválisa hasonló áron kínál.

A Google Segéd a Pixel Buds élmény szerves része. Itt nincs meglepetés. Különösen hasznosnak találtam a „menet közben” fordítóeszközt, amit akkor használhat, ha a globális utazási szokások lassan normalizálódnak. Ezeket a rügyeket párosítottam egy iPhone 12 Pro Max készülékkel és egy Samsung Galaxy S21 Ultra készülékkel. Bár a párosítás egyszerű volt, az Android -élmény a kísérőalkalmazással (Pixel Buds alkalmazás) több testreszabást és lehetőséget kínál. A rügyek szabványos átugrási sávot és stop/play opciókat kínálnak.

A hangminőség meglehetősen lenyűgöző az árához képest. Ezek a rügyek 12 mm -es dinamikus meghajtókat tartalmaznak, és jelentős különbséget találtam a „Bass boost” aktiválásával. Ezeket a rügyeket podcastok, elektronikus és rockzene keverékével próbáltam ki; az eredmények egészen lenyűgözőek voltak. A Google sokat tesz az adaptív hangzásért, amely automatikusan módosítja a hangerőt a külső környezettől függően. Ez egy okos csípés és egy olyan funkció, amely valóban működik. Különösen hasznosnak találtam egy szabadtéri edzés során. Bár nincs ANC (aktív zajszűrés) mód, ezek a rügyek viszonylag jó munkát végeznek a külső hangoktól.

A fülhallgatókra tekintő ügyfelek egyik legfontosabb szempontja a hívás minősége. Ez egy olyan terület, ahol ezek a rügyek pontoznak. Ezek a rügyek kettős „beamfoaming” mikrofonnal büszkélkedhetnek, a hívóim tisztán hallottak engem a háttérben lévő külső hangok ellenére. A Google Pixel Buds A sorozatának számos kulcsfontosságú eleme megfelelő-átgondolt tervezéssel, kiváló hívásminőséggel és kiváló hangzással, különösen az aktivált mélyhangmód mellett. Ha Ön Android-felhasználó, akkor a Google Pixel Buds A-sorozat a legjobbak között van, amelyeket ezen az áron vásárolhat.

Az Google Pixel Buds A sorozat ára 9 999 Rs, és egyértelműen fehér színben kaphatók. Különleges 8999 Rs vagy 4 999 Rs bevezetési ajánlat van, ha a Google Pixel 4a csomaggal együtt vásárolja meg.