Visszatekintve az 5 legemlékezetesebb távoli célra

Visszatekintve az 5 legemlékezetesebb távoli célra

24 September 2021 0 Von admin

A 20. században nehéz volt hosszú távú célokat elérni, de ez a 21. században jó irányba változott. Elkezdtük látni a gólok hosszú listáját kívülről és hallatlan távolságokból. Hasonló gólt szerzett tegnap Patrick Schick Skócia ellen az Euró első csoportjátékának második felében. Ezt a gólt most mérlegelik a Puskás -díjért, és ilyen volt a gól hatótávolsága és befejezése. Ma minden idők öt legemlékezetesebb távoli gólját nézzük.

5) Cristiano Ronaldo

Amikor a távoli célok szóba kerülnek, egy név, amit tud, Cristiano Ronaldo lesz. Rengeteg gólt szerzett a tizenhatoson kívülről, és listát készíthetünk legfőbb góljairól hosszú távon. Az egyik legjobb ütése a Porto ellen volt a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, 2007 -ben. A kapus döbbenten maradt a lövés miatt, és senki sem gondolhatta volna, hogy ő szerezheti ezt a gólt. De Ronaldo annyiszor bebizonyította magát, csapattársait és az ellenfeleket.

4) Tim Howard

Biztosítjuk Önöket, hogy ez nem a mentések listája. Ez a játékosok hosszú távú gólja. Tim Howard, az Everton korábbi kapusa több mint 90 yardról lőtte a futballtörténelem egyik leghosszabbított gólját. A kapusok gólt lőnek ritka alkalom, de a messziről szerzett gól nem kevesebb, mint rendkívüli. Ez volt a szezon egyik gólja, és ez egy gólrúgást eredményezett, ami még furcsábbá teszi a gólt szerző ellenfél csapatát.

3) Wayne Rooney

Wayne Rooney, a futballmeccs és Anglia egyik nagy ikonja, az elmúlt évtized egyik legjobb távoli gólját szerezte a West Ham ellen. Ez emlékezetes gól volt, hiszen a fél vonalról lőtt, a kapus pedig közel sem volt a kapuhoz. A kivitelezést és a befejezést innen messze kell értékelni, a gólt pedig David Beckham figyelte, akiről később ebben a cikkben beszélünk.

2) Marcus Rashford

A blokkok egyik új kölyke, Marcus Rashford már beírta nevét hazája történelemkönyvébe, és gyakrabban szolgálta hazáját. Pályafutása egyik legjobb gólját szerezte 2019-ben a Chelsea ellen a carabao kupa negyeddöntőjében. Negyven méterről lőtte ezt a gólütést. Csülöklövés volt, és a labda a kapu bal felső sarkába hajózott. Még mindig az évtized egyik céljának tekintik.

Olvassa el még: Euro 2020: A Twitter kitör, mivel új technika áll rendelkezésre, hogy a labdát a pályára hozzák

1) David Beckham

A futballmeccsek egyik ikonja, David Beckham vitathatatlanul a futballtörténelem egyik legfontosabb gólját szerezte, amikor ezt a gólt a félpályáról szerezte a Wimbledon ellen. Senki sem gondolta volna ezt a célt legmerészebb álmaiban. Beckham ismét bebizonyította, hogy mindenki téved, és megkapta a szezon gólját ezért a nagyszerű gólért. Fantasztikus szabadrúgásokat is szerzett, de ez a gól kiemelkedik.

Ezek a távoli célok már régóta élnek emlékeinkben, és Patrick Schick tegnapi gólja valóban libabőrös lett. Ezekre a célokra sokáig emlékezni fogunk.