Vicces esemény történik, amikor a siklóernyő leszáll a futballpályára

Vicces esemény történik, amikor a siklóernyő leszáll a futballpályára

24 September 2021 0 Von admin

A siklóernyőzés a világ egyik legkalandosabb sportja. Azoknak az embereknek, akik országokban siklóernyőzni szeretnének, alá kell írniuk egy megállapodás formanyomtatványt, amely kimondja, hogy a kockázat nyilvánvaló, és a halál vagy sérülés nem a vállalat hibája, amely miatt a személy siklóernyőzésre indul. De ritkán láttuk, hogy leszállás után a siklóernyős óvatosságra int.

Olvassa el még: EURO 2020 előnézet: Kedvencek, esélytelenek és egyebek; Itt egy kezdő útmutató a bajnoksághoz

Furcsa, de vicces eset történt a közelmúltban a gyönyörű Lengyelország egyik városában. A siklóernyőzés egy híres kalandsport Lengyelországban, és az egész országban jelen van. Egy eset Lengyelországban, ahol egy több mint 12000 láb magasságból vitorlázó siklóernyős sikertelenül landolt, és egy futballpályán kellett leszállnia, ahol meccs zajlott. A partraszállás a játék során történt, és a játékvezető leállította a játékot, és sárga lapot mutatott a siklóernyősnek, ami a szabálytalanság elkövetésekor használt óvatosság. Ez az eset mindenkit nevetésben tört ki, és azóta vírusos történet lett az interneten. Az ejtőernyőnek és a személynek azonnal el kellett hagynia a pályát, hogy további fennakadások nélkül folytathassa a munkát. De ez az esemény megvilágította a mérkőzést, a szétszórt közönséget és most a közösségi médiában élő embereket. A folytatott mérkőzés egy harmadosztályú bajnoki mérkőzés volt a két fél között. Lengyelország sok kiváló játékost látott kiemelkedni az alacsonyabb osztályokból, és nagyon magas szintet ért el. Példa a nyilvánvalóra Lengyelország jelenlegi kapitánya, gólkirálya, Robert Lewandowski. Pályafutását a lengyel bajnokság alsó szintjein kezdte, és most nagy magasságokat ért el. Ő volt és mindig is büszke lesz hazájára, amikor megjelenik a futball kifejezés. Lewandowski mára a gyönyörű játék ikonjává vált hazájában.

Lengyelország mesterkurzust nyújtott, és annak a személynek is meg kell szereznie a jóváírást, aki pontosan rögzítette a videót. Minden jó szellemben történt, minden visszaütés és következmény nélkül.