Tabor Hill Blueberry Demi-Sec Wine + Review

Tabor Hill Blueberry Demi-Sec Wine + Review

6 Oktober 2021 0 Von admin

A Tabor Hill Blueberry Demi-Sec borának finom illata és íze van, áfonya esszenciával teli.

Fel kell tölteni a borospincét? Ne keressen tovább a Tabor -hegynél! Van egy sor fajta, amelyek feltétlenül kedvelik a szájpadlást. A nyár folyamán a Tabor Hill Pincészet hozzáadta a Blueberry Demi-Sec-t a széles borlistához. A Tabor Hill Pincészet friss michigani áfonyát kombinált a legkeresettebb Classic Demi-Sec termékkel, hogy létrehozza új Blueberry Demi-Sec-jét. Ez a bor sima, iható és frissítő, friss gyümölcsökkel, grillezett csirkével és cukrászsüteményekkel jól illik.Áfonya Demi-Sec


A nyár utolsó felében járunk, és az időjárás kellemes volt. Nemsokára elbúcsúzunk az utolsó meleg nyári napoktól. A Tabor Hill’s Blueberry Demi-Sec-nél nem tudok édesebb és üdítőbb bort kitalálni a nyár végének megünneplésére! A Blueberry Demi-Sec boruk finom aromájú és ízű, áfonya esszenciával teli. Ez a bor az édesség és a savasság megfelelő keverékét kínálja a desszert ihlette borhoz, anélkül, hogy túlterhelne. A Tabor Hill Blueberry Demi-Sec a heti kényeztetés megtestesítője-megközelíthető és elragadó az első ízből. Üvegpalackja gyönyörűen bemutatott, meredek árcédula nélkül. Ez a bor tökéletes választás minden alkalomra!

Ez a szabadalmaztatott keverék félig száraz bor, 3,2 pH-értékű, 12 térfogatszázalék alkohollal (ABV) és 5,5 százalék maradékcukorral. Ezt a bort megtalálhatja a Tabor Hill Pincészetben és Étteremben, a Bridgman -i Kóstolóteremben, és online taborhill.com. A Tabor Hill célpincészete és étterme Délnyugat -Michigan szívében található.

Ez a bejegyzés a Tabor Hill -szel együttműködésben van.